Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
canlarım yaaa benim popom zaten düzgündür göbek yanlar ve bacak içi için spora başladım bende çokda iyi gidiyor. sabah veya öğlen mısır gevreği yiyorum aralarda meyve salatalık havuc vs yanlarımın eridiğinin farkındayım göbekte bı gelısme yok henuzde daha bı hafta olmadı :)

bu resimlere içim gidiyordaaa benim hep kilo alıp vermekten çatlaklarım var zayıflasamda bu pürüzsüz görüntüm olmucek gibi :KK43:

kizlar siz face falan kullaniyormusunuuuuzzz

instagram facebook kulanıyorum :KK70:

instagramdan takipleşelim
:KK9:bissürü fotom var :KK23:napaysınızz:KK1:

100 squats tamamdır :KK9:
Aman yarabbi dedim burundan al ağızdan ver değişti ahhh ufff ölüyommmmm bitttt squatssssssss diye sonlandı :KK52:
Bu sefer alt bacak fena ağrıdı ve orada iyice kas yaptım popiş maşallah hala açma hamuru gibi yumuşacık :KK53:
Ama pes etmek yoooooook
:KK19:

instagram gibi mukemmel bseye henuz sahip degilim :KK43:

100 squats tamamdır :KK9:
Aman yarabbi dedim burundan al ağızdan ver değişti ahhh ufff ölüyommmmm bitttt squatssssssss diye sonlandı :KK52:
Bu sefer alt bacak fena ağrıdı ve orada iyice kas yaptım popiş maşallah hala açma hamuru gibi yumuşacık :KK53:
Ama pes etmek yoooooook
:KK19:
hahahahahahha süpersiniz kızlar ya azim hediyenin diğer adıdırn:KK1: kuzum intagram adım : fit_cat özelden 10 dk sürem var bekletmeyeyim didim :KK16:

Kizlar bugun yuruyus yapamadim,sabah erkenden yapiyim diyodum uyumusum :KK1:
simdi suyumu icip 1,30 saat yuruyus yapcam :KK55:
aksam yemegmide yedim coktan zaten..
Kucuk bir kap yemek ve kucuk bir kase cacik :KK56:
Sabah süt ictim aralarda meyve yedim...
Birde bitki cayi ictim :nazar:
Instagram kullanan varmi aranizda bu arada :KK14:

Ben ben ben instagramı olan varsa takipleşelim mariaoezkan :KK16:

kızlar bazı hareketler bacakları şişiriyor böyle
Eki Görüntüle 662701

ama benim istediğim bacaklarr bunlarr Eki Görüntüle 662705
bunlar için herşeyi yapabilirimmm.nolur yardım edinn tam olarak neleri yapmalıyım

Aynen bende alttaki hanım abla gibi istiyorum :KK23:

hahahahahahha süpersiniz kızlar ya azim hediyenin diğer adıdırn:KK1: kuzum intagram adım : fit_cat özelden 10 dk sürem var bekletmeyeyim didim :KK16:

Aynen öyleeeeee :nazar: bulamadım ki :26: sen baksan olur mu mariaoezkan

kizlar yaaaaaaaaaaaaaa iyi aksamlar öncelikle hatta geceler :KK9::KK9::KK9:

sey dicem, benim sanki vücudum sIkIlastI. ya tamam kilo vermedim ama yan yaglarim bile sertlesti yaaaa :KK8::KK8::KK8::KK8::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

tumblr_m4insdXozg1qk5yjho1_500.jpg
BAKIN KADINDADA ÇATLAK VAR AMA DAŞŞ GİBİ AT GİBİ G*TÜ VAR :KK9:​ÇATLAK PORTLEK TAKMAYIN SIKI TAŞ OLUN ONLAR ENN SON BAKILAN YERLER ÇATLAK..

ayyy görür görmez dedim ahan da bunun da var catlagi diyeee ama sen benden önce davranmissin... benim de var cicim yaa, bacak iclerimde kilo aldigimdan, bel cevremde de hizli boy atmaktan dolayi... hani enine dikine olmasindan anlasiliyo ne catlagi oldugu... dedigin gibi catlagi kimse görmüyo.. zaten bronzlasinca bi parca onlar da koyulasiyo.. hele de yikanan bornzlasma kremleri bildigin kapatiyo... önemli olan tas olmak :KK9:

kizlar yaaaaaaaaaaaaaa iyi aksamlar öncelikle hatta geceler :KK9::KK9::KK9:

sey dicem, benim sanki vücudum sIkIlastI. ya tamam kilo vermedim ama yan yaglarim bile sertlesti yaaaa :KK8::KK8::KK8::KK8::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

aynen benimde öyle. kiloda azalma yok ama acayip sıkı hissediyorum kendimi. yürüyüşüme bile yansıdı ya

aynen benimde öyle. kiloda azalma yok ama acayip sıkı hissediyorum kendimi. yürüyüşüme bile yansıdı ya

ay insallah kiloda da azalma olur ama bugün zaten dlei gibi yedim sorma :KK50: bilmiyorum sen kilo vermek istiyormusun ama ben istiyorum ya ondan takigim kilo konusuna :KK1: bugün resmen iki kisilik yedim heee :KK17: yarin acisini cikarcam ama :KK19: bir saat yapcam sporumu yemegi de azaltcam dengelemis olurum ohh mis :KK16:

ama sIkIlasma beni cok sasirtti cnaim biliomusun, hepi topu bir bucuk haftadir ypaiyorum ki bazi hareketleri videodaki gibi de yapamiyorum yaniiii... yine de sert hissediyorum... ayni kilodayken daha büyük bi göbegim vardi ki halen var ama böyle ice dogru cekilmis gibi hafiften :KK52::KK52::KK52: senin de öylemi???

ah sen de kilo vermek istiyosun ayni benim gibi eklentiden gördüm simdi, gel benim kaderdasim :KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
ay insallah kiloda da azalma olur ama bugün zaten dlei gibi yedim sorma :KK50: bilmiyorum sen kilo vermek istiyormusun ama ben istiyorum ya ondan takigim kilo konusuna :KK1: bugün resmen iki kisilik yedim heee :KK17: yarin acisini cikarcam ama :KK19: bir saat yapcam sporumu yemegi de azaltcam dengelemis olurum ohh mis :KK16:

ama sIkIlasma beni cok sasirtti cnaim biliomusun, hepi topu bir bucuk haftadir ypaiyorum ki bazi hareketleri videodaki gibi de yapamiyorum yaniiii... yine de sert hissediyorum... ayni kilodayken daha büyük bi göbegim vardi ki halen var ama böyle ice dogru cekilmis gibi hafiften :KK52::KK52::KK52: senin de öylemi???

ben de eşimi bekledeim yemek için o da gelmedi hala işi var geç saate kaldım yemek için pişman oldum bir ona vicdan yaptım bgn. ben de kilo verme derdindeyim. 60 kiloyum 52 net 54 brüt kiloda olmak istiyorum.
ben diyet olayına bu pazartesi başladım. sabahları kahvaltılık gevrek akşama da evdeki yemekten az porsiyon yiyorum. şekersiz kahve şekersiz çay/yeşilçay içiyorum
ekmek filan hiç yok zaten kahvaltıda karbonhidrat alıyorum yeterli.
sıkılaşmayı ben de farkettim. benim bel ince çok kalınca değildir azıcık dikkat edince eski haline dönüyor.
birde ben çok önceden spor yapmıştım düzenli göbeğim hafif kaslıdır. o yüzden kilo alsamda çok gevşemiyor o kısım.
popo inanılmaz sıkılaştı gerçekten çok etkili bu squat. iyi ki kedi bu başlığı açtı ve biz hep beraber gaza gelip yapıyoruz sporumuzu.

ben de eşimi bekledeim yemek için o da gelmedi hala işi var geç saate kaldım yemek için pişman oldum bir ona vicdan yaptım bgn. ben de kilo verme derdindeyim. 60 kiloyum 52 net 54 brüt kiloda olmak istiyorum.
ben diyet olayına bu pazartesi başladım. sabahları kahvaltılık gevrek akşama da evdeki yemekten az porsiyon yiyorum. şekersiz kahve şekersiz çay/yeşilçay içiyorum
ekmek filan hiç yok zaten kahvaltıda karbonhidrat alıyorum yeterli.
sıkılaşmayı ben de farkettim. benim bel ince çok kalınca değildir azıcık dikkat edince eski haline dönüyor.
birde ben çok önceden spor yapmıştım düzenli göbeğim hafif kaslıdır. o yüzden kilo alsamda çok gevşemiyor o kısım.
popo inanılmaz sıkılaştı gerçekten çok etkili bu squat. iyi ki kedi bu başlığı açtı ve biz hep beraber gaza gelip yapıyoruz sporumuzu.

ay ben de salonum da spor kösesi olusturdum canim topum bilem var :KK9::KK9: esim aldi simdi topla biseyler yapmaya calisiyo ayy cok komik hic yapamiyo :KK9::KK9::KK9: gidip biraz ugrasayim onunla...

benim de deridm o yaa.. eism gec gelio isten 9da yemek yiyo e ben de yaptim tadina baktim ay iki lokma aldim derken iste 10kiloya yakin aldim e tabi abur cubur da var :KK50: iki hafta sIkI programa girmeye kararliyim insallah pes etmem...

squatsa ben baslamadim henüz, biraz kiloo verdikten sonra baslicam insallah.. bir de dizimde sorun var, bisikletten düstümde :KK50: onu da bi sormam lazim..

ben kacayim cnm hadi iyi geceler :KK55::KK55::KK55:

herkese selam buraya gelemiyorum derslerim cok cok cok yogun ama sporuma devam ediyorum yuruyus + squats hareketlerine yani.. Hepinize kolay gelsin hayirli geceler..

ooooh oh oooh oh 4 cm gitmiş kızlaaarrr :)) nerden mi ben belimin yanlarında ki şu çıkıntıları sevmiyorum onlara çalışıyorum 4 cm incelmiş zaten bakıncada belli oluyordu :))) ama göbek durdugu yerde duruyorr :KK43:

X