- 10 Ocak 2013
- 1.146
- 1.211
yok bu dünyanın en pürüssüz dolgunu seçilmiş 77 kilo
en prüzsüz ama prüzlüler arasında en prüzsüz:) bn normalde böyle olabileceğine inanmıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bu dünyanın en pürüssüz dolgunu seçilmiş 77 kilo
kizlar siz face falan kullaniyormusunuuuuzzz
hahahahahahha süpersiniz kızlar ya azim hediyenin diğer adıdırn kuzum intagram adım : fit_cat özelden 10 dk sürem var bekletmeyeyim didim100 squats tamamdır
Aman yarabbi dedim burundan al ağızdan ver değişti ahhh ufff ölüyommmmm bitttt squatssssssss diye sonlandı
Bu sefer alt bacak fena ağrıdı ve orada iyice kas yaptım popiş maşallah hala açma hamuru gibi yumuşacık
Ama pes etmek yoooooook
Kizlar bugun yuruyus yapamadim,sabah erkenden yapiyim diyodum uyumusum
simdi suyumu icip 1,30 saat yuruyus yapcam
aksam yemegmide yedim coktan zaten..
Kucuk bir kap yemek ve kucuk bir kase cacik
Sabah süt ictim aralarda meyve yedim...
Birde bitki cayi ictim
Instagram kullanan varmi aranizda bu arada
kızlar bazı hareketler bacakları şişiriyor böyle
Eki Görüntüle 662701
ama benim istediğim bacaklarr bunlarr Eki Görüntüle 662705
bunlar için herşeyi yapabilirimmm.nolur yardım edinn tam olarak neleri yapmalıyım
hahahahahahha süpersiniz kızlar ya azim hediyenin diğer adıdırn kuzum intagram adım : fit_cat özelden 10 dk sürem var bekletmeyeyim didim
BAKIN KADINDADA ÇATLAK VAR AMA DAŞŞ GİBİ AT GİBİ G*TÜ VAR ​ÇATLAK PORTLEK TAKMAYIN SIKI TAŞ OLUN ONLAR ENN SON BAKILAN YERLER ÇATLAK..
kizlar yaaaaaaaaaaaaaa iyi aksamlar öncelikle hatta geceler
sey dicem, benim sanki vücudum sIkIlastI. ya tamam kilo vermedim ama yan yaglarim bile sertlesti yaaaa
aynen benimde öyle. kiloda azalma yok ama acayip sıkı hissediyorum kendimi. yürüyüşüme bile yansıdı ya
ay insallah kiloda da azalma olur ama bugün zaten dlei gibi yedim sorma bilmiyorum sen kilo vermek istiyormusun ama ben istiyorum ya ondan takigim kilo konusuna bugün resmen iki kisilik yedim heee yarin acisini cikarcam ama bir saat yapcam sporumu yemegi de azaltcam dengelemis olurum ohh mis
ama sIkIlasma beni cok sasirtti cnaim biliomusun, hepi topu bir bucuk haftadir ypaiyorum ki bazi hareketleri videodaki gibi de yapamiyorum yaniiii... yine de sert hissediyorum... ayni kilodayken daha büyük bi göbegim vardi ki halen var ama böyle ice dogru cekilmis gibi hafiften senin de öylemi???
ben de eşimi bekledeim yemek için o da gelmedi hala işi var geç saate kaldım yemek için pişman oldum bir ona vicdan yaptım bgn. ben de kilo verme derdindeyim. 60 kiloyum 52 net 54 brüt kiloda olmak istiyorum.
ben diyet olayına bu pazartesi başladım. sabahları kahvaltılık gevrek akşama da evdeki yemekten az porsiyon yiyorum. şekersiz kahve şekersiz çay/yeşilçay içiyorum
ekmek filan hiç yok zaten kahvaltıda karbonhidrat alıyorum yeterli.
sıkılaşmayı ben de farkettim. benim bel ince çok kalınca değildir azıcık dikkat edince eski haline dönüyor.
birde ben çok önceden spor yapmıştım düzenli göbeğim hafif kaslıdır. o yüzden kilo alsamda çok gevşemiyor o kısım.
popo inanılmaz sıkılaştı gerçekten çok etkili bu squat. iyi ki kedi bu başlığı açtı ve biz hep beraber gaza gelip yapıyoruz sporumuzu.