onları herkes istiyor kuzum böyle devam edersek hayal dğilistediğim böyle birşey... Iş-te böy-le bir-şey!
s.a kızlaaaaarrrrNapaysınızzzz ​
s.a kızlaaaaarrrrNapaysınızzzz ​
evet tatlım oyle yap 105 110 ara iyidir..kediiciiim ben sadece squats grubundaydım diye leslie ile yürüdüm dün 5 mil. Sauna eşofmanımın altını da giydim baya ter attım. Günlerdir 65.5 gösteren tartım bu sabah 64.8 gösterdi, sevindim de. Ama ben dün squats yapamadım. 105 tane yapmam gerekiyordu, nasıl devam edeyim şimdi? Bugün 105 yarın 110 yapıp tekrar mı ara vereyim?
ohheline koluna sağlık. Dinlen kzum bırak dışardan yiyin bugunölüyorum kedicim yaavvSabah spor , öğleden sonra temizlik bittim bittim
şimdi uzandım valla yemek yapmam lazım ama üşeniyorum
Sen napıyosun
evet tatlım oyle yap 105 110 ara iyidir..
ohheline koluna sağlık. Dinlen kzum bırak dışardan yiyin bugunbende vallahi 1 haftadır zerre birşey yapmıyorum ya ede canım sııkın halen regl olmadım onun boğazı gidiyorumm ama pazartesi rest
aynen sanırım öyle yapıcaz
Benim de reglim yaklaştı, bakalımBoğazlarım ağrıyo, göğüslerim şişti anamm anamm
Regl olduğumda squats yapayımmı ne dersin:26:
aynen aynen halen göğüsüm şişmedi ama göbeğim şişti sinirlerim tpemdesquats yapma ogunler bende yapmam vucudumu rahat bırakıyorum , sende öyle yap zaten çok rahatsız olursun şeyden anladın
yeseminim senden benden başka kimseler yok yahu yetim öksz kaldı topiğimiz
ben geldimm
sporumu yapacağım birazdan
ama bugün bi üşengeçlik varr
19:00 da başlıyorumhoşgeldinnnnyap yap at üşengeçliği üstündennn
hoşgeldin canımm :) katıl tabiii kaç yaşındasın boyun kaç nezman doğum yaptın ne istiyorsunbende mi katılsam acaba bu doğum kilolarının gidecegi yok
19:00 da başlıyorum
yarım saat oyalanıyım forumda
yeşil çay içen memnun olan var mı
almayı düşünüyorum yarınn