Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
valla canımcımm ben yeşilçay içiyorum ama tadsız tuzsuz geliyo bana içine balla karıştırıp içmeyi denicem, ama çok faydalı bi içecek
elmalısını içmiştim geçen sene fena değildi tadı
zayıflamaya yardımcıyla içerim valla tatsz tutsuzda olsa napalım

49 kilo ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim 5 kilo doğumdan sonra alınca diyetisyene gittim eski kiloma dönmem ŞART

8 ay oldu dogum yapalı 157 boy yaş 27 diyetisyene gidiyorum 3 aydır 6 kilo verdim tv den yazıyorum yavaş olabilir

yo yavaş olan birşey yok kuzum . :)
diyetisyene gdiyorsan işin dha kolay. istediğin kiloya düştünmü daha 8 ay olmuş doğum yapalım çok kilo aldın mı
:26:

yo yavaş olan birşey yok kuzum . :)
diyetisyene gdiyorsan işin dha kolay. istediğin kiloya düştünmü daha 8 ay olmuş doğum yapalım çok kilo aldın mı
:26:
aynı anda yazmışız.. biraz fazla almış sın kilonu sanki:26:

canım daha once spor yaptınmı senide bence ilk olarak zayıflarken sıkılaşmaya yazalım programa. sen 1.saydaki ilk yazımı oku ordaki linklerde 25te sayfa harketler var grup grup ayrılan ordan bi bak
:13:

herkese iyi akşamlar.
nasıl gidiyor sporlar.ben bugün 100 squats yaparken 50.yi yaptıktan sonra tekrar başladım 1 den saymaya.psikolojik olarak oha 80 oldu of daha 20 falan var deyip bırakmamak için bu yolu buldum.tavsiye ederim.çaktırmadan çalıştırdım vücudumu

tamam inceleyip dönerim bi program olsa rahat olur sımdi çıkıyorum tekrar gelirim

otobus lambasi degil bildginiz otobus carpti resmen bana bu fotograflarla bugun mola gunumdu sporda simdi gidip squats yapcam

kizlar bu arada ekmek yiyormusunuz ben tam bugdayli yiyorum sizce hicmi yemesem?

ayyy bende buna bayıldım.saçlar ayrı tip desen ayrı..böyle insan mı olur be!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…