Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
tumblr_mhvb969Jmy1s0f3f1o1_500.png

valla canımcımm ben yeşilçay içiyorum ama tadsız tuzsuz geliyo bana:KK1::KK1: içine balla karıştırıp içmeyi denicem, ama çok faydalı bi içecek:nazar:
elmalısını içmiştim geçen sene fena değildi tadı
zayıflamaya yardımcıyla içerim valla tatsz tutsuzda olsa napalım :KK1:

49 kilo ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim 5 kilo doğumdan sonra alınca diyetisyene gittim eski kiloma dönmem ŞART :KK37::KK24:

8 ay oldu dogum yapalı 157 boy yaş 27 diyetisyene gidiyorum 3 aydır 6 kilo verdim tv den yazıyorum yavaş olabilir :KK34:

yo yavaş olan birşey yok kuzum . :)
diyetisyene gdiyorsan işin dha kolay. istediğin kiloya düştünmü daha 8 ay olmuş doğum yapalım çok kilo aldın mı
:26:

yo yavaş olan birşey yok kuzum . :)
diyetisyene gdiyorsan işin dha kolay. istediğin kiloya düştünmü daha 8 ay olmuş doğum yapalım çok kilo aldın mı
:26:
aynı anda yazmışız.. biraz fazla almış sın kilonu sanki:26:

canım daha once spor yaptınmı senide bence ilk olarak zayıflarken sıkılaşmaya yazalım programa. sen 1.saydaki ilk yazımı oku ordaki linklerde 25te sayfa harketler var grup grup ayrılan ordan bi bak
:13:

herkese iyi akşamlar.
nasıl gidiyor sporlar.ben bugün 100 squats yaparken 50.yi yaptıktan sonra tekrar başladım 1 den saymaya.psikolojik olarak oha 80 oldu of daha 20 falan var deyip bırakmamak için bu yolu buldum.tavsiye ederim.çaktırmadan çalıştırdım vücudumu :KK1:

aynı anda yazmışız.. biraz fazla almış sın kilonu sanki:26:

canım daha once spor yaptınmı senide bence ilk olarak zayıflarken sıkılaşmaya yazalım programa. sen 1.saydaki ilk yazımı oku ordaki linklerde 25te sayfa harketler var grup grup ayrılan ordan bi bak
:13:

tamam inceleyip dönerim bi program olsa rahat olur sımdi çıkıyorum tekrar gelirim

otobus lambasi degil bildginiz otobus carpti resmen bana bu fotograflarla bugun mola gunumdu sporda simdi gidip squats yapcam :KK70:

kizlar bu arada ekmek yiyormusunuz ben tam bugdayli yiyorum sizce hicmi yemesem?

X