Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

aynen canim benimde yanlar gitti ama gobek duruyor kiloda vermedim sanirim sadece sikilastim kilonun gittigini gidiktan anliyorum

Ben ben ben instagramı olan varsa takipleşelim mariaoezkan

Aynen bende alttaki hanım abla gibi istiyorum

Aynen öyleeeeee bulamadım ki :26: sen baksan olur mu mariaoezkan
bULMUŞUN BENİ ANNEM
kizlar yaaaaaaaaaaaaaa iyi aksamlar öncelikle hatta geceler

sey dicem, benim sanki vücudum sIkIlastI. ya tamam kilo vermedim ama yan yaglarim bile sertlesti yaaaa
SIKILAŞMIŞTI KUZUM YA 1 HAFTA OLDU BAŞLAYALIM NE DEDİM SİZEE DAHA BUNLAR NE 1-2 AY SON RA GÖRÜNN O GÖBEK VARYAA HÖP HÖP YEMENİZDEN KUZUM
DAHA KAÇ CM İNCELENİZZZZ DUR BAKALIM KUZUCUKLARIMM YEMEYİN ANNEM BEN BİLİYORUM YİYİYORSUNUZZ SİZ

merhaba sportmen bayanlar nasılsınız bakalım
şimdi sporumu yapıcam , sonra gezmeye gitcem, öpüyorum hepinizi görüşmek üzere

ayyy cm ile ölctüm bi iki hafta daha sonra tekrar ölcerim insallah bikac cm gitmis olur da mutlu olurum simdi yürüyüse cikcam alisverise gitcem felan gelince de bana yolladigin 1 saatlik videoyu yapcam bugün ayy insallah artik ben de özledigim ypaiya kavusurum, senin sayende valla disiplinli yaparsak tabiki, araci oldugun icin sen de cok dua alcan canim benim

selam hatunlar işlerimi yapıyorum giremedim mutfak hol ana banyo misafir odası oyun odası temiledim paspaladım yıkadım.

Yatakodam ve oranın banyosu kaldı makineye çamaşır attım , onları asıcam balkondaki masayı silicem.

bu arada köpeğimi gönderiyorum..

özellikle 1 haftadır sırff bana inat ve pislik olsun diye her yere işiyor... asla asla yapmazdı benimle inatlaşıyor..

Bende babannemin bahçesine götürücem en azında bahçede olsun istersem alırım eve geriye sürekli gdip gelicem mama felan benide görmesse hastalanır.. bu şekilde

üzülüyorum ama yoruldum halı silmekten..

bULMUŞUN BENİ ANNEM

Buldum buldummm Şeyi soracaktım bugün 105 squats var onu yaparım. Yarın da 110 squats var onu yapmasam da pazartesiye atsam olur mu ? Çünkü pazar ygs sınavım var ağrılar rahatsız ederse diye endişe ediyorum da Bu arada benimde üst bacaklardan 1er cm gitmiş ohh ohhh yandaaaaaan

Maşallah bayanlar , ne zamandır yapıyorsunuz hepsini okuyamadım. cm cm inceliyorsunuz ne güzel .Ben de spor yapıyorum ama brazil ve jillian karışık gidiyorum. Burayada katılırsam yetiştirebilirmiyim bilemedim. Hareketlere baktım benim yaptıklarımla aynı gibi bunlar ekstra scuast ları mı yapsam acaba :s

Vaktiniz varsa yapın bence. Bünyeye çok ağır gelmeyecekse tabi
ama kedinin cevabını bekle ona göre kararını verirsinn

kızlar belim fena tutuldu ayakkabılarımı giyemiyorum oturduğum yerden kalkarken zorlanıyorum dün ret günümdü neyse bugün de yapamayacığım ama tekrar başlayınca baştan mı başlamam gerekiyor.bu 5. günüm olacaktı.2 haftadırda eliptik bisiklete biniyordum.tamda motivasyonum zirve yapmış olacak şey mi bu.

olur tatlım pazar rest yaparsın düşün dhaa 1 hafta oldu 2 ay snra düşün kendinii :)
canım hoşgeldin evdeysen ağır gelmez bende 2-3 program yaıyorum ayrıyetten 8-9 tane hareket..
kuzuum geçmiş olsun ya..
yok baştan başlama 2gun rest yap 3çgun başlarsın

kedi beba yasemin neredsiniz hatunlar

yemeyin derken tatlım seni mi :) yoksa yemek mi :)
valla ikisinide yemiyorum başlarken ölçülerimi yazmıştım ona göre baktım; yemek derken çok sıkı rejimde dğilim zaten kilomdan şikayetim yok ama bi haftadır ekmek yemiyorum ki ben ekmeksiz doymam salata favorım oldu :)

gitmesiiiiin sanırım bişeye kızıyor sana :) ilgisinde falan bir azalma var mı yada yalnız kaldığı sürede artış vs. benimkiler çok nadiren bunu yapar ki büyük artık yapmıyorda küçük bazen çok sıkısıyor

ya öyle evet kızıyor dünde dışarı çıkmadık.. göndermiycektiimm takiiiiiii 2 saat oncesine kadar.. evi temizledim bana gözlerime baka baka öcne hole sonra salona sonra koltugun arkasına işedi.

bitti bende kredisi bitti özlerim evet ama defolsun gitsin bahçeye.. Bunaldım ya düşün benim yerime koy kendini canın

çıkıyor evi temizledin bir baktıı eşşşşeeekk gibi göl gibi işiyor hemde halıya her yere.
yok gitsin ben nakör oldugunu bilmiyordum onu sevdim elma verdim pat gene işedi nankör.. akşama götürücek benimki..

bacakalrımın çarpıklığını göstere bir foto koydum çok mu çarpık:26:

kızlar selamlar.pump it uplarımı ve 105 squatsımı yaptım.bu sıra pek takılamıyorum buraya ama sizi takip ediyorum canlarım.sadece bildirim yapabiliyorum çünkü kocacım gündüz nöbetlerinde akşam onunla vakit geçiriyorum oda yemekten sonra 1 2 saat falan zaten gündüzde siz yoksunuz neyse herkese kolay gelsiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…