ooooh oh oooh oh 4 cm gitmiş kızlaaarrr :)) nerden mi ben belimin yanlarında ki şu çıkıntıları sevmiyorum onlara çalışıyorum 4 cm incelmiş zaten bakıncada belli oluyordu :))) ama göbek durdugu yerde duruyorr
bULMUŞUN BENİ ANNEMBen ben ben instagramı olan varsa takipleşelim mariaoezkan
Aynen bende alttaki hanım abla gibi istiyorum
Aynen öyleeeeeebulamadım ki :26: sen baksan olur mu mariaoezkan
SIKILAŞMIŞTI KUZUM YA 1 HAFTA OLDU BAŞLAYALIM NE DEDİM SİZEE DAHA BUNLAR NE 1-2 AY SON RA GÖRÜNN O GÖBEK VARYAA HÖP HÖP YEMENİZDEN KUZUMkizlar yaaaaaaaaaaaaaa iyi aksamlar öncelikle hatta geceler
sey dicem, benim sanki vücudum sIkIlastI. ya tamam kilo vermedim ama yan yaglarim bile sertlesti yaaaa
ooooh oh oooh oh 4 cm gitmiş kızlaaarrr :)) nerden mi ben belimin yanlarında ki şu çıkıntıları sevmiyorum onlara çalışıyorum 4 cm incelmiş zaten bakıncada belli oluyordu :))) ama göbek durdugu yerde duruyorr
bULMUŞUN BENİ ANNEM
SIKILAŞMIŞTI KUZUM YA 1 HAFTA OLDU BAŞLAYALIM NE DEDİM SİZEE DAHA BUNLAR NE 1-2 AY SON RA GÖRÜNN O GÖBEK VARYAA HÖP HÖP YEMENİZDEN KUZUM
DAHA KAÇ CM İNCELENİZZZZ DUR BAKALIM KUZUCUKLARIMM YEMEYİN ANNEM BEN BİLİYORUM YİYİYORSUNUZZ SİZ
bULMUŞUN BENİ ANNEM
Maşallah bayanlar , ne zamandır yapıyorsunuz hepsini okuyamadım. cm cm inceliyorsunuz ne güzel .Ben de spor yapıyorum ama brazil ve jillian karışık gidiyorum. Burayada katılırsam yetiştirebilirmiyim bilemedim. Hareketlere baktım benim yaptıklarımla aynı gibi bunlar ekstra scuast ları mı yapsam acaba :s
olur tatlım pazar rest yaparsınBuldum buldummmŞeyi soracaktım bugün 105 squats var onu yaparım. Yarın da 110 squats var onu yapmasam da pazartesiye atsam olur mu ? Çünkü pazar ygs sınavım var ağrılar rahatsız ederse diye endişe ediyorum da Bu arada benimde üst bacaklardan 1er cm gitmiş ohh ohhh yandaaaaaan
canım hoşgeldin evdeysen ağır gelmez bende 2-3 program yaıyorum ayrıyetten 8-9 tane hareket..Maşallah bayanlar , ne zamandır yapıyorsunuz hepsini okuyamadım. cm cm inceliyorsunuz ne güzel .Ben de spor yapıyorum ama brazil ve jillian karışık gidiyorum. Burayada katılırsam yetiştirebilirmiyim bilemedim. Hareketlere baktım benim yaptıklarımla aynı gibi bunlar ekstra scuast ları mı yapsam acaba :s
kuzuum geçmiş olsun ya..kızlar belim fena tutuldu ayakkabılarımı giyemiyorum oturduğum yerden kalkarken zorlanıyorum dün ret günümdü neyse bugün de yapamayacığım ama tekrar başlayınca baştan mı başlamam gerekiyor.bu 5. günüm olacaktı.2 haftadırda eliptik bisiklete biniyordum.tamda motivasyonum zirve yapmış olacak şey mi bu.
olur tatlım pazar rest yaparsındüşün dhaa 1 hafta oldu 2 ay snra düşün kendinii :)
bULMUŞUN BENİ ANNEM
SIKILAŞMIŞTI KUZUM YA 1 HAFTA OLDU BAŞLAYALIM NE DEDİM SİZEE DAHA BUNLAR NE 1-2 AY SON RA GÖRÜNN O GÖBEK VARYAA HÖP HÖP YEMENİZDEN KUZUM
DAHA KAÇ CM İNCELENİZZZZ DUR BAKALIM KUZUCUKLARIMM YEMEYİN ANNEM BEN BİLİYORUM YİYİYORSUNUZZ SİZ
selam hatunlar işlerimi yapıyorum giremedim mutfak hol ana banyo misafir odası oyun odası temiledim paspaladım yıkadım.
Yatakodam ve oranın banyosu kaldı makineye çamaşır attım , onları asıcam balkondaki masayı silicem.
bu arada köpeğimi gönderiyorum..
özellikle 1 haftadır sırff bana inat ve pislik olsun diye her yere işiyor... asla asla yapmazdı benimle inatlaşıyor..
Bende babannemin bahçesine götürücem en azında bahçede olsun istersem alırım eve geriye sürekli gdip gelicem mama felan benide görmesse hastalanır.. bu şekilde
üzülüyorum ama yoruldum halı silmekten..
ya öyle evet kızıyor dünde dışarı çıkmadık.. göndermiycektiimm takiiiiiii 2 saat oncesine kadar.. evi temizledim bana gözlerime baka baka öcne hole sonra salona sonra koltugun arkasına işedi.gitmesiiiiin sanırım bişeye kızıyor sana :) ilgisinde falan bir azalma var mı yada yalnız kaldığı sürede artış vs. benimkiler çok nadiren bunu yapar ki büyük artık yapmıyorda küçük bazen çok sıkısıyor
bacakalrımın çarpıklığını göstere bir foto koydumçok mu çarpık:26: