Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
tienen bende tam buğday ekmeği yiyorum ama zordan :KK50: rejim yapıyorum ya artık :KK51:
onun yerine tuzsuz etimek mi yesem diye düşünüyorum.hiç sevmedim ben bu ekmeği yaa!
napsak acaba?

tumblr_m441ijbma61qcmkeso1_500.jpg

taş mübarekkk aboooo ne bu kadını ben bile beğendim yani erkekleri düşünemiyorum ,oturuşa da bak hasbam ya doğuştan cilveli bu kadın belli:KK23::KK23::KK23:

tienen bende tam buğday ekmeği yiyorum ama zordan :KK50: rejim yapıyorum ya artık :KK51:
onun yerine tuzsuz etimek mi yesem diye düşünüyorum.hiç sevmedim ben bu ekmeği yaa!
napsak acaba?

tam bugdayi ben cok begendim sorun o :KK70: bimde falan var ekmek kivaminda kara bisi boyle posetli olanlardan almiyorum unolarin varya oyle almiyorum ve ben bigun boyunca ekmek yemesem karnim daha duz yedikce gobek sisiyor :KK43:

resimler yine on numaraaa sabah 1 saat spor yapmış olmama rağmen kalkıp spor yapasım geldi yeminleee....

KIZLAR 2DAKİKA ISINDIM 50 SQUATS VE POPO HARKETİNDEN 1 TANE YAPTIM 20ŞER 20ŞER YENİ YEMEK YEDİM ZORLAMAYAYIM DEDİM SQUATSIN 25TANE DAMBILLA (8KG) DİĞER 25İ HEMN BIRAKTIM ONUME DAMBILSIZ YAPTIM BAKIN DİZLERİNİZ PARMAK UCUNUZU GEÇMESSE BACAK İÇİNDE VE PPOPODA MANYAK ETKİ VE HİS GÖRÜCEKSİNİZ :

Eki Görüntüle 664534

ayyy bende buna bayıldım.saçlar ayrı tip desen ayrı..böyle insan mı olur be!:KK53:
hahahahahahahaah bittim resmen sesli güldüm :KK70: böyle insanmı olur be lafına ahahahahahhahahahah:KK70:
aynen begendim bende ten rengini falan :)

kedii ariyorum valla bahane ariyorum hahaha :KK70: gidik gitmedi ya la :KK70:
gder annem gider gıdık o bı gıdıkla birdaha gelmez hahahahahahahahah :KK60:
napsak acaba?
tatlım bende dun aldım ne tuauz var ne tadı
şey alın unonun içinde çiğdem var tam bugday çok leziz ama pahlı be :KK25:
taş mübarekkk aboooo ne bu kadını ben bile beğendim yani erkekleri düşünemiyorum ,oturuşa da bak hasbam ya doğuştan cilveli bu kadın belli:KK23::KK23::KK23:
dimiiiiiii annanım tohumunda azcık ingiliz olaydı erzurum yerine :KK53:bak be ne olyuordum

kediii dambılla yaparken dambıllar elindemi?

kediii dambılla yaparken dambıllar elindemi?
evet tatlım elimle kavradım ama bacak aramda dambıl ayni ellerim aşağıda eliğim kalkarken aşırı işe yarıyor eller aşağıda bambıl elde en fazla 25 yaptım ama dizlerin parmak ucunu geçmesin of off çok işe yarar :KK16::KK16::KK16:

kizlar ben 50 tane squat yaptim dambilim olmadigi icin cozumu soyle buldum kul tablalari varya cam cok agir 2 tane vrdi aldim elime 30 tanede oyle :KK70::KK70::KK70::KK70: ve sporu yemekten 1 saat sonra yapiyorum eger yemediysem bile aksam yemegimi spordan sonra falan yaparim ama yemegi spordan 1 saat once yemem gerek muhakkak tok karnina tercihim :KK52:

tumblr_m4insdXozg1qk5yjho1_500.jpg
BAKIN KADINDADA ÇATLAK VAR AMA DAŞŞ GİBİ AT GİBİ G*TÜ VAR :KK9:​ÇATLAK PORTLEK TAKMAYIN SIKI TAŞ OLUN ONLAR ENN SON BAKILAN YERLER ÇATLAK..

ben de dambıllarımı bacaklarıma sabitelyip öyle yapmayı düşünmüştüm.belimden hemen aşağı bacağın başladığı yere :) bir sonrakini dambılla deniyim bnm eşimin dambılları 5er kilo biraz zor olacak ama olsun:KK1:

kizlar ben 50 tane squat yaptim dambilim olmadigi icin cozumu soyle buldum kul tablalari varya cam cok agir 2 tane vrdi aldim elime 30 tanede oyle :d:d:d:d ve sporu yemekten 1 saat sonra yapiyorum eger yemediysem bile aksam yemegimi spordan sonra falan yaparim ama yemegi spordan 1 saat once yemem gerek muhakkak tok karnina tercihim :KK52:
ahahhahaha tok karnına asla karın hareketi yapma.. Kramplar girer
ben de dambıllarımı bacaklarıma sabitelyip öyle yapmayı düşünmüştüm.belimden hemen aşağı bacağın başladığı yere :) bir sonrakini dambılla deniyim bnm eşimin dambılları 5er kilo biraz zor olacak ama olsun:KK1:
kuzum bak ya belden bağlama iple fitnessclatr ağırlıgı bağlar bacak arasından sarkar öyle yapar yapar yada halter gibi birşeyi boynundan alır.. Bence sende benim gibi yap.

dediğin gibi yapayım ozman. dizlerim baya ağrıyor bgn. çok yordum birden yüklendim sanırım. şu dizlerim bir erisin en çok onu istiyorum. yağ kütlesi dolmuş resmen yaaa

X