Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
nasılsınız bakalım spor güzelleri :KK12::KK12:
ben yola çıkıyorum birazdan, bu hafta belki varım belki yokum bilmiyorum gezme durumuma göre değişir :KK1:
evde spora başlarım büyük ihtimalle, öncesi sonrası çekimlerimi de yapcam :KK8:
kendinize iyi bakın, bol bol motive olun gelince beni de edin :KK1:
öpüyorum hepinizi :KK54::KK3:

Bende squats da 6. günümdeyim. Her gün pump it up 3 partı da yapıyorum ve bel inceltme egzersizini yapıyorum okulda masa tenisi oynuyorum haftaya da yürüyüşlere başlayacağım gelinliğin içinde kaybolmak istiyorum..:) Hedef 51 hedefle aramdaki engel 7..:):) Yalnız bu topik olmasaydı bu kadar istikrarlı olamayabilirdim herkese teşekkürler..:):)

istediğim böyle birşey... iş-te böy-le bir-şey!

Eklentiler

• $pose-female-ass-shot-sofia-vergara-color-1915237900.jpg
    $pose-female-ass-shot-sofia-vergara-color-1915237900.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $1224014179andrea-rincon-desnuda-ang.jpg
    $1224014179andrea-rincon-desnuda-ang.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 34
s.a kızlaaaaarrrr:KK52: Napaysınızzzz:KK6:​

kediiciiim ben sadece squats grubundaydım diye leslie ile yürüdüm dün 5 mil. sauna eşofmanımın altını da giydim baya ter attım. günlerdir 65.5 gösteren tartım bu sabah 64.8 gösterdi, sevindim de. ama ben dün squats yapamadım. 105 tane yapmam gerekiyordu, nasıl devam edeyim şimdi? bugün 105 yarın 110 yapıp tekrar mı ara vereyim?

kediiciiim ben sadece squats grubundaydım diye leslie ile yürüdüm dün 5 mil. Sauna eşofmanımın altını da giydim baya ter attım. Günlerdir 65.5 gösteren tartım bu sabah 64.8 gösterdi, sevindim de. Ama ben dün squats yapamadım. 105 tane yapmam gerekiyordu, nasıl devam edeyim şimdi? Bugün 105 yarın 110 yapıp tekrar mı ara vereyim?
evet tatlım oyle yap 105 110 ara iyidir.. :KK16:
ölüyorum kedicim yaavv:KK53::KK53: Sabah spor , öğleden sonra temizlik bittim bittim:KK14::KK14::KK14:
şimdi uzandım valla yemek yapmam lazım ama üşeniyorum:KK1:
Sen napıyosun:KK19:
ohheline koluna sağlık. Dinlen kzum bırak dışardan yiyin bugun :KK9:bende vallahi 1 haftadır zerre birşey yapmıyorum ya ede canım sııkın halen regl olmadım onun boğazı gidiyorumm:KK30:ama pazartesi rest :KK76:

evet tatlım oyle yap 105 110 ara iyidir.. :KK16:

ohheline koluna sağlık. Dinlen kzum bırak dışardan yiyin bugun :KK9:bende vallahi 1 haftadır zerre birşey yapmıyorum ya ede canım sııkın halen regl olmadım onun boğazı gidiyorumm:KK30:ama pazartesi rest :KK76:

aynen sanırım öyle yapıcaz:KK1::KK1:
benim de reglim yaklaştı, bakalım:KK1::KK1::KK1: boğazlarım ağrıyo, göğüslerim şişti anamm anamm:KK30::KK30:
regl olduğumda squats yapayımmı ne dersin:26:

aynen sanırım öyle yapıcaz:KK1::KK1:
Benim de reglim yaklaştı, bakalım:KK1::KK1::KK1: Boğazlarım ağrıyo, göğüslerim şişti anamm anamm:KK30::KK30:
Regl olduğumda squats yapayımmı ne dersin:26:

aynen aynen halen göğüsüm şişmedi ama göbeğim şişti sinirlerim tpemde
:KK31:squats yapma ogunler bende yapmam vucudumu rahat bırakıyorum , sende öyle yap zaten çok rahatsız olursun şeyden anladın:KK76:

yeseminim senden benden başka kimseler yok yahu yetim öksz kaldı topiğimiz :KK5:

ben geldimm
sporumu yapacağım birazdan
ama bugün bi üşengeçlik varr

X