Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
merhaba ben geldim sporcu kardeşler 2 gündür yoktum ama egzersizlerimi yaptım:13: dün eşim izinliydi üsküdara götürdü beni
bugün de sabahtan beri temizlik yapıyorum çok yoruldum
daha çookk işim var çokk

kimseler yok artık nedense ıssızlaştı topik eski tadı yok((

yaa öyle demeyiiin belirli bir giriş çıkış saati yok ama dün akşam çok güzel muhabbet vardı.genelde akşamları burdayız kiii!

az önce pump it up ve 100 squatsımı yaptım.acayip fark var.yaklaşık 1,5 hafta oldu ve cok cok iyi gelişmeler mevcut.kesinlikle tavsiye edlilir

bildirimimi yaptım.akşam görüşürüz kızlar....

off ya bir uyuşukluk aldı beni gidiyor benimde evi temizlemem lazım yok
kimseler yok artık nedense ıssızlaştı topik eski tadı yok((
ay abla demi akşama toplucam hepsinii hikayeler anlatıcam size kızlar geln gelinnn
vuhuuuuuuuuuu süpersin hatunn ya... içimizde enn azimlisi sensin sanırım en uyuşuk kaçakta benim

merhaba dün yarım saat bisiklete bindim 60 squatsımı ve bölgesel hareketlerimi yaptım.bugün rest günüm ve vücudumda pes etmiş durumda belim çok ağrıyor yarına kadar toparlayıp squatsımı devam edebilirim umarım.

1 saat sporumu yaptım. 100 squatsım da içinde. yoruldum dinlenme moduna geçtim. vücudum da biraz şekle girmeye başladı belim inceldi. bacaklarım popom daha sıkı.
tek derdim diyet! ama inat ettim bu sefer 52 olmadan bırakmayacağım diyeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…