Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
resimlere bakmak çok hoşuma gidiyor sürekli sayfaya gelip yeni ne paylaşılmış bakıyorum
gaza geliyorum gaza geldikçe hareketleniyorum:)

o dondurmalı resime yani dondurmaya bittimmmm çk canım çektiiiiiiiiiiiiiiiiiii

waaaooow harika!Allahım sen bana bizede böyle olmayı nasip et!

Kedicimm hoşgeldin.Kavga etmek zor sonrasında orta yoluda bulmak zor ama barıştıktan sonra daha mı tatlı oluo ne

işin kötü yanı bunları çocugu bebe yani 18 yaşındalar varlar yklar yada 20 ler en fazla ve spor bile yapmadan böyleleler.

mola vermişimdir belki ama
tamam gidiyorum şimdi tamam

git kuzum git, derslerin daha önemli sinavini atlat yine cene calariz burda..

bebayi mi sectik baskan yardimcisi olarak????

bende 26sından sonra böyle olcam artık ne yapayım.olucam yaaa! olucamm işte banane! şu an kendimle hesaplaşıyorum
hahahahahhhaha süpersin ya :92:
git kuzum git, derslerin daha önemli sinavini atlat yine cene calariz burda..

bebayi mi sectik baskan yardimcisi olarak????
evet öyle oldu çünkünüm o daha çok çevrm içiydi ama 1hafta giremem dedi ondan sonra kim dha çok cevrim içi senmisin

kizlar benim ten rengim de böyle, tabi günesten dolayi bunun ki tam bronz duruyo... vücut yapisi da.. omuzlarim genis degil, cicisler de kücük, kalca göze geliyo massalah... ben de iki gün güneste yatsam belki daha da bronz oluyorum... veeeeeeeeee bu yaz icin beyaz bikini gördüm B-A-Y-I-L-D-I-M !!!!!!!! biraz kilo verince hemen alcam onu spora devaaaaammmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
hahahahahhhaha süpersin ya :92:

evet öyle oldu çünkünüm o daha çok çevrm içiydi ama 1hafta giremem dedi ondan sonra kim dha çok cevrim içi senmisin

bugünler de evet canim, hemen hemen gelmeye calisiyorum, gelmezsem sporu da birakirim biliyorum cünkü elimdne geldigince göz kulak olurum, bilgimin yettigince tabi

yahu bben nezaman cips çiklota yesem bacaklarımda popomda sanki o gün yağ doluyor farklı hissediyorum, piskolojıkmı acaba :26:

bende 5 ay snra böyle bi fotoğraf çektiricem ahdım olsun! ve hala burda aktif olursak öncesi sonrası diye o resmi buraya koyacağım.yazan ve yöneten otobüslambası oynayan merrr hadi bakalım

yahu bben nezaman cips çiklota yesem bacaklarımda popomda sanki o gün yağ doluyor farklı hissediyorum, piskolojıkmı acaba :26:

tuz ve şeker su tutar hesabı mı bilmem sanki benimde göbeğim şişiyor ya!diğer yerler zaten hali hazırda şiş olduğu için bitek oradan anlıom A dostlaaaar ben nasıl gaza geldiiiim yaa! gençliğim kilo ile geçip gitcekti ya beniiim!

bende 5 ay snra böyle bi fotoğraf çektiricem ahdım olsun! ve hala burda aktif olursak öncesi sonrası diye o resmi buraya koyacağım.yazan ve yöneten otobüslambası oynayan merrr hadi bakalım

ayyyy valla onu ben de düsündüm de spora balamadna önceki halimi cekmedim, cekmeye de niyetim yoktu... aslinda ceksem mi simdiden... az bi kilo alinca bakarim resme durdururum kendimi :44:

psikoljiktir canim ama öyle devam edersen olabilcekleri hissediyosun diyelim

yaaa masanin üstünde meyve salatasi var ama ben yiyemiyorum yaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84: kocam da yemediki kalksa ortadan... adam taksit taksit yiyo

yürü kız ebnde çekicem yazın zaten bende beyaz alt mavi ve turuncu üst yapıcam benim tenim açık bugday

yürü kız ebnde çekicem yazın zaten bende beyaz alt mavi ve turuncu üst yapıcam benim tenim açık bugday

Kedicim gözüme öyle bir profil çizdinki kendinle alakalı,o resimlere hiç gerek yok valla.kendini çek koy.benim gibi olmak istiyorsanız bunu yapın de.yeter yani.maşallah valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…