waaaooow harika!Allahım sen bana bizede böyle olmayı nasip et!
Kedicimm hoşgeldin.Kavga etmek zor sonrasında orta yoluda bulmak zor ama barıştıktan sonra daha mı tatlı oluo ne
işin kötü yanı bunları çocugu bebe yani 18 yaşındalar varlar yklar yada 20 ler en fazlaevetya daha güzel oluyor çok üzüyorum onu sürekli trip trip ölürüm kz ona allah ömrümden versin onaamin ya inşallah bizde böyle olurk
Eki Görüntüle 663640
ayyyy bunun gibi olabilmek için her şeyi yapabilirim yaaa! bu ne beeee!
işin kötü yanı bunları çocugu bebe yani 18 yaşındalar varlar yklar yada 20 ler en fazlave spor bile yapmadan böyleleler.
mola vermişimdir belki ama
tamam gidiyorum şimdi tamam
kısssslaaarrr
canlarımm giremedim çünkü laplubumdan sorun varrdı .
napıyorsunuz çok başarılısın ya vallahi tek tek üşenmeden okudum şöyle bir sayfaları.
çok iyi gidiyorsunuz. Ben dün yaptım egzersiz ama dn hiiç yemek yemedim benimkiyle bozuştuk,
sonra bügünde akşama kadar yeemedim yayılıp yattım sonra patatesli patlıcanlı kapaklı kızartma üstüne sarımsaklı yoğurt yaptım ee tabi yanında da yarım ekmek sonra azcık jips
beba92 ben yokken annem sen buranın topik sözcüsüsün.
Yokluğumu aratmıyorsun ama özeldiniz dimi
hahahahahhhaha süpersin ya :92:bende 26sından sonra böyle olcam artık ne yapayım.olucam yaaa! olucamm işte banane! şu an kendimle hesaplaşıyorum
evet öyle oldu çünkünüm o daha çok çevrm içiydi ama 1hafta giremem dedi ondan sonra kim dha çok cevrim içi senmisingit kuzum git, derslerin daha önemlisinavini atlat yine cene calariz burda..
bebayi mi sectik baskan yardimcisi olarak????
hahahahahhhaha süpersin ya :92:
evet öyle oldu çünkünüm o daha çok çevrm içiydi ama 1hafta giremem dedi ondan sonra kim dha çok cevrim içi senmisin
kizlar benim ten rengim de böyle, tabi günesten dolayi bunun ki tam bronz duruyo... vücut yapisi da.. omuzlarim genis degil, cicisler de kücük, kalca göze geliyo massalah... ben de iki gün güneste yatsam belki daha da bronz oluyorum... veeeeeeeeee bu yaz icin beyaz bikini gördüm B-A-Y-I-L-D-I-M !!!!!!!! biraz kilo verince hemen alcam onuspora devaaaaammmmmmmmmmmmmm
yahu bben nezaman cips çiklota yesem bacaklarımda popomda sanki o gün yağ doluyor farklı hissediyorum, piskolojıkmı acaba :26:
bende 5 ay snra böyle bi fotoğraf çektiricem ahdım olsun! ve hala burda aktif olursak öncesi sonrası diye o resmi buraya koyacağım.yazan ve yöneten otobüslambası oynayan merrrhadi bakalım
yahu bben nezaman cips çiklota yesem bacaklarımda popomda sanki o gün yağ doluyor farklı hissediyorum, piskolojıkmı acaba :26:
yürü kız ebnde çekicem yazınbende 5 ay snra böyle bi fotoğraf çektiricem ahdım olsun! ve hala burda aktif olursak öncesi sonrası diye o resmi buraya koyacağım.yazan ve yöneten otobüslambası oynayan merrrhadi bakalım
ayyyy valla onu ben de düsündüm de spora balamadna önceki halimi cekmedim, cekmeye de niyetim yoktu... aslinda ceksem mi simdiden... az bi kilo alinca bakarim resme durdururum kendimi :44:
çek canım çek valla daha motive oluyor insan.beklenti içine girion sonraki halimide yapıştırayım diye.iyi oluyor yani.ben bide günlük tutuyorum.ilerde doğumdu bilmem neydi kilo alırsam ordan bakar yine veririm diye.işte o resmide sonuna yapıştırcam.tamamım yani
yürü kız ebnde çekicem yazınzaten bende beyaz alt mavi ve turuncu üst yapıcam benim tenim açık bugday