Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi kedi gördüm sanki
sen ders calisiyordun hani???
kısssslaaarrr
canlarımm giremedim çünkü laplubumdan sorun varrdı .
napıyorsunuz çok başarılısın ya vallahi tek tek üşenmeden okudum şöyle bir sayfaları.
çok iyi gidiyorsunuz. Ben dün yaptım egzersiz ama dn hiiç yemek yemedim benimkiyle bozuştuk,
sonra bügünde akşama kadar yeemedim yayılıp yattım sonra patatesli patlıcanlı kapaklı kızartma üstüne sarımsaklı yoğurt yaptım ee tabi yanında da yarım ekmek sonra azcık jips
beba92 ben yokken annem sen buranın topik sözcüsüsün.
Yokluğumu aratmıyorsun ama özeldiniz dimi
evet barıştık, zor günler geçiriyoruz kuzum olur öyle şeyler. Ben sevdiceğimi asla yarı yolda bırakmamözlemez olur muyum
Hoşgeldin canımcım
O yediklerin ne kız cips bile yemiş Neyse sevgili kavgasından dolayı yırttın Barıştınız mı şimdi?
evet barıştık, zor günler geçiriyoruz kuzum olur öyle şeyler. Ben sevdiceğimi asla yarı yolda bırakmam
tamam tatlım girersin seeeeeennnsevindim o zaman canım mutluluğunuz hiiç bitmesin
ben şimdi çıkıyorum canım sınavım var yarın, sonra eve gitcem belki bi hafta giremem haberin olsun. reglim bitince spora başlayacağım girersem yazarım buraya da
200 taneyi araliksiz mi yapiyorsun yoksa dinlenme aralari veriyor musun???
canım 100tane squats yaptıktan sonra en fazlaa 5dk bile çok çok fazla.. en fazla 1yada2 dakika.olmalıTabi yarısına geldikçe bi su mlası veriyorum :) en fazla 5 dk dınlenıyorum.