Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
bugun bende 35 dakika yurudum firsat buldukca yuruyuste ekleyin arkadaslar

Buralara yaz gelsin ilk işim yürüyüşe çıkmak olacak..:) Rejime de spora da tam gaz devam gelinliğin içinde görünmeyeceğim bile..:):)

Kızlar bugün 55 squatımı yaptım ondan önce bel göbek eritme videomu yaptım tabi hepsini ısınarak yaptım ama adım atamıyorum ust bacaklarım berbat sizdede aynı mı durum yaa :KK43: yarın 60 yı yapabılecek mıyım bılmıyorum

80 squats da tamamdır.

popom sırtıma değecek neredeyse:KK53::KK53:

üst baldırım taş gibi şuan. gol attıktan sonra bende cristiano ronaldo gibi baldırımı açıp gösterecem :)

sen nelere kadirsin squat seni daha önce nasıl bilemedim ben. popom zaten yuvarlak iyinin az biraz kötüsüydü ama squat gerçekten çok etkili kısa sürede sıkılaşma ve üst kısımlarda daha bir kalkma oldu. hele baldırım taş gibi. ben aslında üst baldırın kaslı görünmesini istemiyorum. o yüzden bgün daha çok popoya yüklendm bacaklarımı zorlamdım squat da.

benim bir sıkıntım da bacak içlerim alt iç baldırımı dolgunlaştırıp dizlerimdeki yağları eritmek istiyorum.o da olacak inş.

kac gundur yapıyorsun canim ? bide vaktimiz yokken isinmadan yapsak olurmu ? ben hostesim ucusum yogunken hergün spor yapamıyorum..

Kızlar bugün 55 squatımı yaptım ondan önce bel göbek eritme videomu yaptım tabi hepsini ısınarak yaptım ama adım atamıyorum ust bacaklarım berbat sizdede aynı mı durum yaa :KK43: yarın 60 yı yapabılecek mıyım bılmıyorum

eski yorumlarımıza bak neler çektiğimizi çok net anlattık:KK37:

yaparsın yaparsın, alışacaksın sonra vücudundaki değişimi göreceksin ve çoook mutlu olacaksın :KK76:

kac gundur yapıyorsun canim ? bide vaktimiz yokken isinmadan yapsak olurmu ? ben hostesim ucusum yogunken hergün spor yapamıyorum..

ısınmadan yapmayın bence kas zedelenmelerine yol açabilir ve daha zor yaparsınız hareketleri ısınmadan, sağlıklı değil.
10 dakika olmasa bile en azından bir kaç germe hareketi ve yumruklarınızla masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırırsanız kaslarınız fazla zorlanmaz. :KK34:

$images.jpg

bu programı uyguluyoruz bn bgn 80 tane yaptım. ısınmadan yaparsan ağrı olur. ben ilk 2 gün ısınmadan yaptım çook çoook ağrılarım oldu. sonrasında hem öncesinde hem sonrasında ısınma soğuma yaptım daha iyi hissettim kendmi. bgn mesela ısınmdan yaptım yine kasılma ağrı oldu ama alışık olduğu için çabuk geçti

squats mı yapıyorsun, bir aylık programı bitirdin mi?
nasıl peki sonuçlarını paylaşırsan seviniriz :KK34:

Sonuç mükemmele yakınn :) Bacak arkaları dümdüz oldu neredeyse, popo oldukça dikleşti ve sıkılaştıı :) Yapmaya devam ediyorum. Günde yaklaşık 200 tane yapıyorum :)

Kizlar bugun yuruyus yapamadim,sabah erkenden yapiyim diyodum uyumusum :KK1:
simdi suyumu icip 1,30 saat yuruyus yapcam :KK55:
aksam yemegmide yedim coktan zaten..
Kucuk bir kap yemek ve kucuk bir kase cacik :KK56:
Sabah süt ictim aralarda meyve yedim...
Birde bitki cayi ictim :nazar:
Instagram kullanan varmi aranizda bu arada :KK14:

Sonuç mükemmele yakınn :) Bacak arkaları dümdüz oldu neredeyse, popo oldukça dikleşti ve sıkılaştıı :) Yapmaya devam ediyorum. Günde yaklaşık 200 tane yapıyorum :)

süpermiş o zaman :)

evveeet hanımlar işte size gaza getirici bir canlı örnek hadi bakalım bugün yatan sporunu yapmayan herkes suçlu hissetsin kendini :KK1::KK1:
ben daha başlamadım ya size söylemek kolay geliyo tabi :KK53:

Başlarda biraz zorlanıyorsunuz ama inanın buna değiyo kızlar :)
Başlayanlara şimdiden kolay gelsinn :)

Kizlar bugun yuruyus yapamadim,sabah erkenden yapiyim diyodum uyumusum :KK1:
simdi suyumu icip 1,30 saat yuruyus yapcam :KK55:
aksam yemegmide yedim coktan zaten..
Kucuk bir kap yemek ve kucuk bir kase cacik :KK56:
Sabah süt ictim aralarda meyve yedim...
Birde bitki cayi ictim :nazar:
Instagram kullanan varmi aranizda bu arada :KK14:

kolay gelsin canım :KK19:
ben kullanmıyorum, senin önce sonra albümün var mı? :KK23:

yaparsın yaparsın, alışacaksın sonra vücudundaki değişimi göreceksin ve çoook mutlu olacaksın :KK76:

yaparım yaparım evet :) peki tatlım ben bu hafta ağrı çeker ve artık haftaya ağrılar geçer diye düşünüyorum öyle mi oldu sizdede

yaparım yaparım evet :) peki tatlım ben bu hafta ağrı çeker ve artık haftaya ağrılar geçer diye düşünüyorum öyle mi oldu sizdede

canım ben bütün talihsizliklere yakalandığım için hala squatsa başlayamadım :KK14:
ama önceden yaptığım bölgesel serisinde ilk başlarda ağrılarım oluyordu az tekrarla başlamıştım üstelik fakat sonra vücudum alıştı hem tekrar sayımı sayımı arttırdım hem de ağrım filan kalmadı :KK34::KK15:

Yok canim album bende yeni uye oldum ama guzel zevkli bisey,faceden daha cok kullanici var sanirim :)

X