Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
dur bakalım bir araştırıyım öğreniyimde fiyatını istiyorum çünkü arka bacak ve kalçayı çok güzel çalıştırıyor. evdede suan kosu bandı , yatak bisiklet , mekik sehpası , dambıllar , pilates setim var birtanede böyle bir alete ihtiyacım olduğunu düşünüyorum ama çok pahalıysa alamam tabi

arka bacak ve kalça çalıştıran alternatifler bulabilirsen bunla uğraşma derim. hem alan olarak yer kaplar hem de ağırlıkla çalışılıyor yani bilinçsiz yapılması kötü sonuçlar doğurabilir.

2 milyardan fazladir bence bu alet.ayrica eve nasil sigdiriyorsunuz ya bu aletlerii >) allah hepimize bu aletleri alicak sadece spor amacli kullanicak bi oda nasip etsin bize cok isterim oyle bisiyii ciddi anlamdaa

Kedi bu 30 günlük program bitince ne olacak peki?? Devam mı edeceğiz yoksa tekrar 50ye mi döneceğiz? Birde ne kadar sürecek? Benim 1. Derece selülitim de var:2: onlar için hangi hareket ya da programı önerirsin? Son olarak beni de listeye ekler misin?

kızlar selemlar.bu sabah kan verdik yarın sonuçlarla diyetisyeni görücez inşallah.bugün hiç halim olmamasına rağmen kalktııım pump it uplarımı ve 6. günüm olan 75 squatsımı yaptııım.burdaki fotolar geldi gözümün önüne.hadi bunuda geçtimde bu kadar gün yaptım kıyamadım emeğime ya ve tabiki sonra size ne diyecektim bide bu durum var...
yapmayanların cezası kendiliğinden geliyor:bikinilerin içinde sarkık popo .....
haydi kızlar okula gibi bi slogan bu yapmayan kalmasın haydi kızlar spora!

Kedi lütfen cevap ver......bu resimlerdeki gibi olmak için doğru diyet yanında ağırlık kaldırmadan yapılan squat yeterli mi........noooooolur söyle......kaç senemi aldığı umrumda değil
canm senin kilon kaç ? elbette ki herkes olabilir gösterdiğim resimler rüya değil..
bunlar ağırlık çalışma istasyonları deniyor. 1000 ila 5000 arası değişir.
1.derece ise çok kolay geçer selülütlerr squats en uygunu sana evet baaşa dönücez kuzum

ben de yaptim videolari ama sürekli ayni videolar artik sey oluyo yaaa... biraz sIkIcI mI desem bilemedim zumbaya yazilcam diyodum ondan da vazgectim yaaa, zormus baktim da netten, bir de yapamayip da rezil olmak var

ben de yaptim videolari ama sürekli ayni videolar artik sey oluyo yaaa... biraz sIkIcI mI desem bilemedim zumbaya yazilcam diyodum ondan da vazgectim yaaa, zormus baktim da netten, bir de yapamayip da rezil olmak var
kızzzzzzzz!! zumba kadar hareketli zor ve daha uzuuunn videolar gelicek!

tugce canım senin aradıgın aletin adı bacak kas istasyonu yani leg muscles station
Pro Club Prone Leg Curl: FitnessScape şöyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…