Kızlar bu aleti nerden alabiliriz acaba ne kadardır :S
Eki Görüntüle 661094 Eki Görüntüle 661095
Eki Görüntüle 661098
bence pahalılar. prof aletler sonuçta. ben olsam bunlara vereceğim parayla spor salonuna yazılırım 5 sene gider en kral aletleri kullanırım
spor salonuna gitmek istemiyorum evde zaten gereken herşeyim var daha rahat geliyor ev ortamı bana.
dur bakalım bir araştırıyım öğreniyimde fiyatını istiyorum çünkü arka bacak ve kalçayı çok güzel çalıştırıyor. evdede suan kosu bandı , yatak bisiklet , mekik sehpası , dambıllar , pilates setim var birtanede böyle bir alete ihtiyacım olduğunu düşünüyorum ama çok pahalıysa alamam tabi
ben burdayım :)
canm senin kilon kaç ? elbette ki herkes olabilir gösterdiğim resimler rüya değil..Kedi lütfen cevap ver......bu resimlerdeki gibi olmak için doğru diyet yanında ağırlık kaldırmadan yapılan squat yeterli mi........noooooolur söyle......kaç senemi aldığı umrumda değil
bunlar ağırlık çalışma istasyonları deniyor. 1000 ila 5000 arası değişir.Kızlar bu aleti nerden alabiliriz acaba ne kadardır :S
Eki Görüntüle 661094 Eki Görüntüle 661095
Eki Görüntüle 661098
1.derece ise çok kolay geçer selülütlerrKedi bu 30 günlük program bitince ne olacak peki?? Devam mı edeceğiz yoksa tekrar 50ye mi döneceğiz? Birde ne kadar sürecek? Benim 1. Derece selülitim de var:2: onlar için hangi hareket ya da programı önerirsin? Son olarak beni de listeye ekler misin?
kızzzzzzzz!! zumba kadar hareketli zor ve daha uzuuunn videolar gelicek!ben de yaptim videolari ama sürekli ayni videolar artik sey oluyo yaaa... biraz sIkIcI mI desem bilemedimzumbaya yazilcam diyodum ondan da vazgectim yaaa, zormus baktim da netten, bir de yapamayip da rezil olmak var
kızzzzzzzz!! zumba kadar hareketli zor ve daha uzuuunn videolar gelicek!
tugce canım senin aradıgın aletin adı bacak kas istasyonu yani leg muscles stationPro Club Prone Leg Curl: FitnessScape şöyle birşey