Pomelo Meme Estetiği Ameliyatı

Evet canım sütyen bedeninin bulmuşsun.Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana,ben teşekkür ederim canımcıgımm.. Gögüs altı bedenin 76cm çıkmış,zaten 75 cm den sonra 80 bedene geçiş yapıyor yani çok yakın oldugu için bazı sütyen modellerinde 75 de olur 80 de.Benimde gögüs altı ölçüm 73 cm,normalde 75 beden benim sütyenim ama bazı modellerde kesimlerde 80 bedende oluyor.Sana bir detay veriyim alt bedenini küçük tutarsan üst cap ölçün büyür.Yani örnegin sen diyorsunya 75 benim sütyen ölçüm ama bazen 80 de oluyor diye..75 a cup sütyen gögüslerini biraz daha sıkar,üst lobunu dolgunlaştırır,80 deden a cup sütyen kullanırsan gögüslerin sütyenin içinde daha rahat olur,hatta 80 aa cup sütyen kullanırsan 75 a sütyendeki aynı görüntüyü verir.Ben bazen 75 d cup sütyen bulamıyorum o zaman satıcı kız bana 80c cup sütyeni denetiyor,oda oluyor tabi..Bilmem anlatabildimmi

canim benim hayirli olsun.hersey cok guzel olacak hic korkma stres yapma.doktorun kac cc takacagini soylemedimi

Henüz görüşmedim. İlk yazımda yazdım 3 farklı doktorun görüşünü . 2si en fazla 380 cc bir tanesi de 325 cc dedi. Bende merak ediyorum aceba doktorum ne diyecek diye çünkü görüşmenin ertesi günü hemen ameliyat olucam

Ameliyata kac gün kaldı heyecan durumun nasıl benim 18 günüm var her geçen gün daha da heyecanlanıyorum. :18:

Ameliyata kac gün kaldı heyecan durumun nasıl benim 18 günüm var her geçen gün daha da heyecanlanıyorum. :18:

Benimde 2 gün kaldı ameliyatıma.. Birde beni düşün :) duygu karmaşası yasıyorum endişe sevinç korku umut ...
Umarım pişman olmam.

Benimde 2 gün kaldı ameliyatıma.. Birde beni düşün :) duygu karmaşası yasıyorum endişe sevinç korku umut ...
Umarım pişman olmam.

İyi düşünelim iyi olsun negatif girme ameliyata. Dualarımız seninle herşey istediğin gibi olacak inşallah. Haberlerini bekliyoruz.

hersey gonlunce olsun canım benım...

Umarım pişman olmam.

tatlımmm sanırım amelıyatın yarın degıl mı yanılmıyorsam.guzel haberınız beklıyoruz.mutlaka bılgılendır bızı.ıyıyım de en azından merak ederız

pardon tatlim cok yogun oldugumdan anca sabahlari biraz girip cikiyorum oyuzden mesaji yazarken birinci sayfani okumamistim ama bugun bastan okudum.
yarin ameliyat gunun.hic endise stres yapma hem bence cok sanslisin turkiyenin en iyi doktorlardan birine ameliyat olacaksin. relax ol hersey cok guzel olacak guzel bir enerjiyle gir ameliyata. hadi canim guzel haberlerle gel bekliyorum. ha bu arada kucuk mucuk yapayim deme yapmisken hani degsin. sana rakamlar buyuk gelmesin mesala benim 390 ama oyle abarti bir buyukluk degil hatta keske biraz daha olsaydi bile diyorum.

Canım sanırım artık Türkiyedesin ve bugün doktorumuzla görüşmen var..Yarında inşallah hayırlısı ile ameliyatın..Herşey gönlünce olsun inşallah,lütfen bize gelişmelerden haberdar et,doktorumuzla neler konuştunuz sana ne önerdi çok merak ediyorum.Özelden bana ismini yaz,yarın inşallah yanına hastaneye ziyeretine gelirsem ismini bilmem lazım yoksa seni bulamam..SEnden haber bekliyorum..çok çok öpüyorum herşey gönlünce olsun bebegimm...

Canım su an oteldeyim yeni uyandım :) az sonra görüşmeye gideceğim. Çok heyecanlıyım neredeyse hiç uyumadım. Buraya ameliyat olmuş insanlar da geliyor gördükçe icim daha fena oluyor stresten İnan karnım ağrıdı. Umarım hersey güzel gelişir aksam gelince detaylı bilgileri veririm canlarım.

Bu arada İstanbul nefis, gezemeyecek olmam beni çok üzüyor. Bu sehirde yaşayan herkesi çok kıskandım :)

Neyse asıl konumuza donelim, ameliyat dıyorduk evet yarın . Ve ben çok heyecanlıyım !

Arzum bu haberi almak beni mutlu etti. Yazıyorum canım adımı .

Bende kaç gecedir aynı rüyayı görüyorum zaten. Bir bakıyorum minicik göğüslerim olmuş :) destegin için sahil canım. Hepiniz sağolun var olun . Şu an burada olmamı bu adımı atmamı sağlayan sizsiniz. Çok teşekkürler arkadaslar. Hepinizi çok öpüyorum cokkkkk. :))))

Ohh ohhh.. Ne güzel..hoşgeldin güzel ülkemize,Türkiyemize kontrolden sonra caddeyi turlasan sana yeter zaten,yazın bekleriz,gelir hem tatil yaparsın hemde kontrole gelirsin inşallah.Çok merak ediyorum Hasan beyin sana ne diyecegini,gelişmeleri mutlaka yaz.Hasan beye bendende bahset hatta çok çok selam söyle.Arzunun size selamı var de 400 cc lik hastanız derseniz mutlaka hatırlar.Kadınlar kulübünden tanıştıgımızıda söyle Canım heyecanlı olman çok normal,hatta uykusuzluk yaşaman kabuslar görmen ...bunları hepimiz yaşadík,ameliyattan sonra mışıl mışıl uyursun inşallah..özelden mesajınıda bekliyorum..

Umarım pişman olmam.

canım amelıyatın bugun mu yarın mı emın olamadım.ınsallah ıstedıgınden bıle guzle olur.cok mutlu olursun seker.sana bol sans dılıyorum.haberını merakla beklıyorum canımmm

bol sans

canım amelıyatın bugun mu yarın mı emın olamadım.ınsallah ıstedıgınden bıle guzle olur.cok mutlu olursun seker.sana bol sans dılıyorum.haberını merakla beklıyorum canımmm

bol sans

Pomelo Arkadaşımız yarın ameliyat oluyor Allahın izniyle inşallah..Bu gün ameliyat öncesi görüşmesi yapılacaktı..Bakalım neler olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…