Kizlar Kadınlar kulubünde bir ilke imza atıyorum. Ameliyatimdan bu yana 5 saat gecti ve ben iPhone'umdan yazıyorum size. :))))) az evvel ilk yemeğimi yedim ilk adımlarımı attım ilk lavabo ihtiyacımı gördüm ve ilk defa kustum :)) bunu gülerek yazıyorum inanın çok mutluyum . Ağrılarım var mı evet var özellikle sag omzum sag koltukaltım ve sag mememin sag yani gibi. Ama bir ışık hızıyla iyileşiyorum. Size bir yeni rekordan daha bahsedeceğim: insanmayacaksınız ama benim gibi Çivili tahtaya doktorum cicim Hasan fındığım 375 cc round High profile protez takmış!!!!!!!!!!
Sorduğumda 275cc - 325 cc arası demişti en son çizimleri yaparken annem yanımda 'cokta büyük olmasın' diyerek kafamızı kemiriyordu. Ben de hocama göz kirptim. 'hocam sen söyle dolu dolu yap' diye. '300 sen aşağı yapma haaa' dedim birde. 'kız benle pazarlık mı yapiyorsun' dedi kahkahalar koptu yine :))) çok heyecanlıyım ameliyata girerken hem güldüm hem ağladım sakinlestirici iğne yaptılar sonra ameliyathaneye götürdüler kahkaha üstüne kahkaha . İnanılmaz neşeli güler yüzlü bir ekip. Bu kadarını cidden beklemiyordum :)
Kızlar dualarınızı eksik etmediniz biliyorum ve bende hep dua ettim ameliyat olacak ben ve bütün arkadaslarımıza .
Size minnetlerimi sunuyorum, burada ki varlığınız en büyük desteginiz oldu. Şimdi kolumu dalımı daha fazla zorlamadan dinleneyim.
Ha unutmadan söyleyeyim şu uç gündür uyumadığımda gercekten sacmalikmiş arbartili heyecanlanmisim :)
Öptüm by byyy :*
Pomelo olarak gitti...375cc ile Pamela (Anderson) olarak aramıza döndün inşallah ....
masallah dıyorum
Maşallahh barekallahh..Allahım olmayanlarada versin inşallahh...:13:
aminnnn darısı basıma darısı basımaaaaa
Kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler.Şu an çok fazla yazamıcam. Dün bugün hep gezdim. Ağrılarım gezdikçe azaldı. Hatta doktorum Hastanedeyken 'kiz kalk Makyaj yap ne kamyon carpmış gibi yatiyorsun' dedi. Kesinlikle hareket etmemi onerdi.Sırt ve omuz ağrılarım var hala, hatta dün gece çok az uyudum sırt üstü yatmaktan... Göğüs altımda batmalar ama olsun o kadar demi. Şimdi annem kızkardeşim otelde tanıştığım arkadaslar terasta keyif çatıyoruz :))
Almanya'ya döndüğümde detayları yazacağım . Öptüm hepiniii.
Kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler.Şu an çok fazla yazamıcam. Dün bugün hep gezdim. Ağrılarım gezdikçe azaldı. Hatta doktorum Hastanedeyken 'kiz kalk Makyaj yap ne kamyon carpmış gibi yatiyorsun' dedi. Kesinlikle hareket etmemi onerdi.Sırt ve omuz ağrılarım var hala, hatta dün gece çok az uyudum sırt üstü yatmaktan... Göğüs altımda batmalar ama olsun o kadar demi. Şimdi annem kızkardeşim otelde tanıştığım arkadaslar terasta keyif çatıyoruz :))
DARISI başımıza
Canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Hasan beyi ben TV'de görmüştüm sempatik birine benziyor gercekten. Hadi Allah kolaylık versin. Çok iyi olacak inşallah dualarımız seninle.
hadi çok geçmişler olsun, yazından ağrın olsa bile keyifli gibi görünüyorsun
güle güle kullan diyelim artık
ayyyy ayyyy ayyy ayy canım cok gecmıs olsun.vallahı ıcım kıpır kıpır oldu.cok sevındım.sevıncın tam burdan hissediliyor.bize yansıdı.bıraz ıyıles ıyıce anlat neler oldu.hemsargıları acılsın durumunu kendın gör anlat.canım bızden hem oncesı hem sımdıkı halı resımlerinide mahum etme.
ay çok mutlu oldum senin adına,ne güzel en zor olanı alattın,,şimdi iyileşip yeni senle mutlu ve dolu dolu yaşıycaksın,,onları düşün ve rahatla,,ağrıların nasılsa geçicek
oh oh bak korkulacak hic bir sey yokmus.
gecmis olsun gule gule bir omur boyu kullan cicislerini.vay 375 coook guzel dolu dolu
simdi dinlenmene bak canim
canım cok cok gecmiş olsun.sabahın ilk saatlerınde süper bi haber bu. güle güle kullan cicişlerini. hemen toparlanda detayları paylaş
Süper olmuş, haydi geçmiş olsun inşallah bu günleri sorunsuz atlatırsın, darısı beşımıza olsun inşallah
Canım çok geçmiş olsun, cicişlerin hayırlı olsun) Desene bomba gibi döndün aramıza:)
Çok geçmiş olsun canım. Aramıza hoşgeldin:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?