Pomelo Meme Estetiği Ameliyatı

canım cok cok gecmiş olsun.sabahın ilk saatlerınde süper bi haber bu. güle güle kullan cicişlerini. hemen toparlanda detayları paylaş

Süper olmuş, haydi geçmiş olsun inşallah bu günleri sorunsuz atlatırsın, darısı beşımıza olsun inşallah

Canım çok geçmiş olsun, cicişlerin hayırlı olsun) Desene bomba gibi döndün aramıza:)

Canım bugün nasılsın. Arzum77'nin dediği gibi pamela oldun artık. Gelişmeleri en kısa sürede iyi olunca yaz cicim. Acil şifalar.

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler.Şu an çok fazla yazamıcam. Dün bugün hep gezdim. Ağrılarım gezdikçe azaldı. Hatta doktorum Hastanedeyken 'kiz kalk Makyaj yap ne kamyon carpmış gibi yatiyorsun' dedi. Kesinlikle hareket etmemi onerdi.Sırt ve omuz ağrılarım var hala, hatta dün gece çok az uyudum sırt üstü yatmaktan... Göğüs altımda batmalar ama olsun o kadar demi. Şimdi annem kızkardeşim otelde tanıştığım arkadaslar terasta keyif çatıyoruz :))
Almanya'ya döndüğümde detayları yazacağım . Öptüm hepiniii.

aminnnn darısı basıma darısı basımaaaaa

tatlmmm cok gecmıs olsun senden haber aldıgımıza cok sevındımıyı olmanada.sanırım hala bandajların var.bıze yaz gelısmelerı.annenlere ve arkadaslarına selam

darısı basıma

canim benim yorumundan iyi oldugun anlasiliyor cok sevindim buna.
bak gecti bitti bile zate doktorlarin dedigine gore ilk uc gun agrili gecermis gerci benim ilk uc gun hic agrim yoktu dorduncu gun sol gogsum de agri vardi oda agri kesicilerle geciyor.
benimde oyleydi ayaga kalkinca agrim geciyordu evin icinde volta atiyordum yani agrisi bile insanin gozunde gozukmuyor.
hersey cok guzel olacak bundan sonra

Ohh ohhh..Dinlen tabi,ama doktorumuzun dedigi gibi süreklide yatma,kollarını yormadıgın kullanmadıgın sürece gezmek iyi gelecektir Sırt agrıları,gögsünde batma hisleri bunların hepsi normal,bu ameliyatı olan bütün arkadaşlarımız bu sorunları yaşadı.Herşey geçecek bitecek çok iyi olacaksın Allahın izniyle..Detayları büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz..Kendine çok iyi bak,öptümm..

Merhaba kızlar, bugün eve dondüm. Kendimi iyi hissediyorum. Zorlukların en büyük kısmını atlattığımı düşünüyorum. Ameliyat sonrası 3 günüm oldukça ağrılı geçti ama ben aldırmadım çünkü normal olduğunu ve geçeceğini biliyordum. Nasıl geldi gecti zaman anlamadım.
Göğüslerim çok gergin ve henüz şiş ama ben heyecanla dogallaşacakları günü bekliyorum.
Büyüklüğü fiziğime çok yakıştı fakat birleşik değiller o da yapımla alakalı tabii.
Az önce göğüs altımı ölçümü aldım çok garip bir durumla karşılaştım; son ölçütüğümde 76 cm olan göğüs altım 70 çıktı ! Bir kaç defa ölçtüm yanlışım var diye hatta. Göğüs üstü 89 cm çıktı. Bu durumda ben. Dolu dolu 70 C oluyorum. Ama bakıyorum C lik bir durum yokki. ?! Sütyen de almadım zaten henüz..

Canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Hasan beyi ben TV'de görmüştüm sempatik birine benziyor gercekten. Hadi Allah kolaylık versin. Çok iyi olacak inşallah dualarımız seninle.

Canımcım Hasan Bey tek kelimeyle muhteşem bir doktor. İnanılmaz samimi ve esprili bir insan. O bana herseyden önce bir arkadaş bir abi gibi yaklaştı bu beni çok mutlu etti. Tabii bu tavrı benim çok hareketli konuşkan ve meraklı biri olmamla alakalı olabilir ama ben çok memnun kaldım. Yani belki bazıları siz henüz ameliyattan yeni çıkmış ve ağrılarla yatarken size 'Kalk kız koca memeli. Şöyle bir makyaj yap istanbulu gez' demesini garipseyebilir ama bana çok moral oldu bu. Bu bana çok güven verdi. Ben 'biraz daha büyük mü olsaydı aceba. Ilerde biraz daha büyütürmüyüz hocam?' dediğimde 'hayır çok orantılı oldu daha büyüğüne gerek yok kenarlardan taşar kötü olur' demesi çok direkt bir yanıttı. O kendine güvenen çok samimi ve güleryüzü bir doktor. Bunun yani sıra çok tatlı insanlardan oluşan bir ekibi var.

ay çok mutlu oldum senin adına,ne güzel en zor olanı alattın,,şimdi iyileşip yeni senle mutlu ve dolu dolu yaşıycaksın,,onları düşün ve rahatla,,ağrıların nasılsa geçicek

oh oh bak korkulacak hic bir sey yokmus.
gecmis olsun gule gule bir omur boyu kullan cicislerini. vay 375 coook guzel dolu dolu
simdi dinlenmene bak canim

canım cok cok gecmiş olsun.sabahın ilk saatlerınde süper bi haber bu. güle güle kullan cicişlerini. hemen toparlanda detayları paylaş

Süper olmuş, haydi geçmiş olsun inşallah bu günleri sorunsuz atlatırsın, darısı beşımıza olsun inşallah

Canım çok geçmiş olsun, cicişlerin hayırlı olsun) Desene bomba gibi döndün aramıza:)

Çok geçmiş olsun canım. Aramıza hoşgeldin:92:

Kızlar çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz bu zevki tadarız. Umarım hepimiz kusursuz, dolgun ve kendimize yakışan cicişlere kavuşuruz. Ben çok mutluyum. Umarım sorunsuz bir sekilde iyileşme sürecimi geçiririm. Benim gibi bikini denince huzursuz olan arkadaşlarda inşallah bikini avına çıkar çarşıda pazarda :))
Hepiniz sağolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…