Pomelo Meme Estetiği Ameliyatı

mrb canim,

boyum 168, 59 kiloyum.
Hic meme dokum yoktu, 375 cc kullanildi.
Erkek arkadasima 'bende ki meme 1.55 e 54 bir kadinda nasil durur sence?' dedim.- 'seninkinden fazlasi abarti durur dogalliktan cikar' dedi. Maksimum yani.
Bizim mahallede bir kiz yaptirmis, annem 'seninki gibi iki gelir memesi, boyuda senden bayagi kisa' dedi. 'Hic yakismamis- meme önden kosuyo, hantallastirmis' dedi.
Diyecegim o ki, abartma :44:
Benim gögüslerim boyuma kiloma acayip yakisti cok dogal, asla göze batmiyor.
Ama koca koca memeler istiyorum diyorsan orasi ayri..

Ameliyat öncesinde almisim ölcülerimi, bugün tekrar aldim.
Ameliyat sonrasi ölcülerim;

Gögüs alti 76
Gögüs üstü 92

92-76 = 16 cm ----> Tam bir C cup'im

Silikon banti birakinca, yara izim kabarmaya ve koyulasmaya basladi. Tatilden dönünce hemen yapistirdim yine. 7/24 kullaniyorum.
Silikon bant olmadan izlerim nasil gelisirdi bilmiyorum tabii. Almadan önce arastirmistim, simdi fayda ettigini umuyorum.
Sen kac ay kullandin bantlari? Ve su an ameliyattan sonra ki kacinci ayin?

evet evet bende tekrar baktım senin için nete 10.yıllık yara ameliyat izlerine bile iyi geliyormuş,iyiki kullanmaya başlamışsın ameliyat sonrası ...ben 2.ay kullandım benim meme küçültme belki biliyorsundur senin ameliyatından daha izli oluyor..ama benim yara iyileşmem çok iyi oldu iz pek kalmadı,o yüzden banta para vermek istemedim:))) 11.aydayım inan 6.aydan sonra izler tamamen silikleşti,tatilde güneşten hafif pembeleşme oldu tatil sonrası düzeldi....merek etme zamanla en iyi görüntüye geliyor

Selam pomelo, bende de meme büyütme ameliyatından yaklaşık 8 ay sonra keloid olustu. Günlerdir nette araştırıorm ama kesin bi sonuca ulaşan bulamadım. Herkes geçici çözümler bulmuş. Güzelleşelim derken ekstradan dert çıkardık. Sende bi gelişme var mı? Naptın? Lütfen bi bilgiye ulaştıysan benimle paylaş. Şimdiden teşekkürler acil şifalar

Ameliyat öncesinde almisim ölcülerimi, bugün tekrar aldim.
Ameliyat sonrasi ölcülerim;

Gögüs alti 76
Gögüs üstü 92

92-76 = 16 cm ----> Tam bir C cup'im

canım merhaba bende kasımın son haftası göğüs implant ameliyatı olacağım senin ameliyat öncesi ölçülerinle benimkisi aynı benim boyumda 1.68 kilom 63 ameliyat kas üstü kas altımı oldu şuan 75 c kup kullanıyorsun sanırım ameliyat sonrası kullandığın sütyen markası neydi kaç beden ve kup ölçüsünde kullandığın konusunda bana cevap verebilirsen sevinirim.şimdiden çok teşekkürler hayırlı olsun umarım memnun kalmışsındır.

Son düzenleme:

bacım meme altı üstü ölçümüz aynı, bende kas altı 300-350 arası istiyorum, istediğim final meme çevresi de 93 fln tam istediğim gibi olmalısın nolur bana özelden mailini at görüşelim, ocak ayında hasan beye ameliyat olucam bende, forumda 250 ile füze gibi memeler görünce 350 den korkar olmustum ama eger sen bana resimlerini gösterirsen belki cesaretlenirim yine nollllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:26:

selam Pomelo,

ben 23 Ocak hasan beyle randevum var. Bende Almanyadan gidiyorum. Bana hangi otelde kaldigni söylermisin? 'Birde rica etsem resimlerini görebilirmiyim?
Dün Hasan beyle Tel. konustuk. bakalim artik

slm

merhaba bayanlar,bana da 375 orta yuvarlak mentor kullanıldı.damla, göğüs dokusu az olanlarda yetersiz kalıyormuş ve dekoltede alttan destek şartmış.E alttan destek vereceksen ne diye yaptıralım ki.Yaptırdığına değecek.

Merhaba canım, ben de haftaya Hasan Fındık'a silikon ameliyatı olmayı planlıyorum. 350 cc, kas altı ve yuvarlak protez olucak. Daha yeni üye olduğum için malesef arkadaşlık isteği gönderemiyorum, acaba mümkünse fotografını mail ile paylaşabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…