• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pomelo Meme Estetiği Ameliyatı

Eveet kızlar su an otele dönmüş bulunuyorum. Bugün doktorum Hasan fındıkla görüştüm :))) Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu adam bir melek. Bir insan bu kadar mı samimi bu kadar mı güleryüzü olur...Gercekten inanılmaz tatlı bir adam. Odaya girdiğimde o kadar gergin ve heyecanlıyım ki ...Çıkarken kahkahalarla çıktım. :)))

CC olarak ısrar ettigim için söyledi 275-325 arası. C cupa tekabul ediyormus bende..Bende olabilecek en büyük göğüs olsun dedim- tabii doğal olacak sekilde. Yumuşak olsun istedim Hasan bey kıvamı sert mentor marka High profil protez kullanacağını söyledi. Kas altı meme altı kesisiyle. Ben doğallık konusunda ısrar ettigim için - ki pergelle çizilmişe benzeyen meme sevmiyorum- bende damla protezi de deneyecegini söyledi. Aklıma gelen seyleri sordum özellikle komplikasyonları, dert etme dedi heyecanımı yatıştırdı.. Bende en sonunda ona çok güvendiğimi söyledim, çok karıştırmak istemedim kafamı.

Kızlar daha fazla yazamıcam çok yorgunum uyumam lazım bana bol şans dileyin erkenden ameliyat olacağım.

hadi iyi dinlen, yarın büyük gün senin için :nazar: . iyi haberlerini bekliyor olacağız hep birlikte :3:

Eveet kızlar su an otele dönmüş bulunuyorum. Bugün doktorum Hasan fındıkla görüştüm :))) Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu adam bir melek. Bir insan bu kadar mı samimi bu kadar mı güleryüzü olur...Gercekten inanılmaz tatlı bir adam. Odaya girdiğimde o kadar gergin ve heyecanlıyım ki ...Çıkarken kahkahalarla çıktım. :)))

CC olarak ısrar ettigim için söyledi 275-325 arası. C cupa tekabul ediyormus bende..Bende olabilecek en büyük göğüs olsun dedim- tabii doğal olacak sekilde. Yumuşak olsun istedim Hasan bey kıvamı sert mentor marka High profil protez kullanacağını söyledi. Kas altı meme altı kesisiyle. Ben doğallık konusunda ısrar ettigim için - ki pergelle çizilmişe benzeyen meme sevmiyorum- bende damla protezi de deneyecegini söyledi. Aklıma gelen seyleri sordum özellikle komplikasyonları, dert etme dedi heyecanımı yatıştırdı.. Bende en sonunda ona çok güvendiğimi söyledim, çok karıştırmak istemedim kafamı.

Kızlar daha fazla yazamıcam çok yorgunum uyumam lazım bana bol şans dileyin erkenden ameliyat olacağım.

İnşallahh..inşallah yarında ziyaretine gider size güzel bilgiler haberler getiririm...:13:

arzummm canım cok cok selam soyle.onun ıcın dua etıgımızı soyle.guzel haberlerını yarın sen bıze getırısın degılmı canım.heralde kendısı bır kac gun gıremez sıteye
bol sanslar dıledıgımı soyle lutfen

Vayy..görüşme güzel neşeli geçmiş anlaşılan.Çok sevindin canım.Yat dinlen tabi,yarın büyük gün,ameliyata dinlenmiş bir biçimde gir.Herşey gönlünce olur inşallah,dualarımız seninle...:54:

arzummm canım cok cok selam soyle.onun ıcın dua etıgımızı soyle.guzel haberlerını yarın sen bıze getırısın degılmı canım.heralde kendısı bır kac gun gıremez sıteye
bol sanslar dıledıgımı soyle lutfen

İnşallah yanına gidebilirsem selamınızı söylerim tabi :34:

[sıze=2]arzum,canım her amelıyattan cıkan ılk zaman sımetrı sorunu yasıyormu mutlaka yoksa herkeste farklı mı????
[/sıze]

Canım ödemlerden dolayı birbirinden farklı duran gögüsler oluyor,bu gayet normal bir durum.Zamanla ödemler geçtikçe düzeliyor fakat kalıcı simetri bozuklugu ortaya çıkabiliyor.Özellikle meme ucu asimetrisi oluyor.100 kadında 98 inde oluyor bu durum.Zaten normaldede yani ameliyat olmayan kadınlardada her iki gögüste farklılık vardır.Bunu ya farkederiz yada farketmeyiz.Ama ameliyattan sonra bu durum daha çok ortaya çıkar gögüsler büyüdügü için.Nasıl iki gözümüz,iki ayagımız,iki elimizde farklılık varsa gögüste öyledir.Bunu unutmayın..Gögüs asimetriside daha önceki gögüs durumumuza göre ameliyattan sonra öyle olacaktır..

dualarim seninle canim bir uyanacaksin ki hersey muhtesem: yok boyle guzel bir duygu.kendini iyi hissedince yaz sekerim:16:

Aynen öyle,ilk uyanınca elini gögsünde dogru götürüp o muhteşem çıkıntıyı,yüksekligi hissetmek bunlar benimmi artık diye içinden geçirip tekrar uykuya dalmak..Ayaga ilk kaldırılınca tuvaletteki aynada kendine bakmak,acaba nasıl oldu diye oranı buranı çekiştirmek,yatarken bile sütyeni aralayıp bakmaya çalışmak...hey gidi günler heyyy..ne güzel duygular,ne güzel mutluluklardı gerçektende öyle degilmi Hayalimsin??:31:

Canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Hasan beyi ben TV'de görmüştüm sempatik birine benziyor gercekten. Hadi Allah kolaylık versin. Çok iyi olacak inşallah dualarımız seninle. :nazar:

Canım ödemlerden dolayı birbirinden farklı duran gögüsler oluyor,bu gayet normal bir durum.Zamanla ödemler geçtikçe düzeliyor fakat kalıcı simetri bozuklugu ortaya çıkabiliyor.Özellikle meme ucu asimetrisi oluyor.100 kadında 98 inde oluyor bu durum.Zaten normaldede yani ameliyat olmayan kadınlardada her iki gögüste farklılık vardır.Bunu ya farkederiz yada farketmeyiz.Ama ameliyattan sonra bu durum daha çok ortaya çıkar gögüsler büyüdügü için.Nasıl iki gözümüz,iki ayagımız,iki elimizde farklılık varsa gögüste öyledir.Bunu unutmayın..Gögüs asimetriside daha önceki gögüs durumumuza göre ameliyattan sonra öyle olacaktır..
k
uuc
k bır fark kımseyı rahatsız etmezde bu abest bır sekıldeyse o kötu.yanı bırı yukarı bırı assagı bakan meme ucu bırı dık bırı sarkmıs gıbı olan olmasında yoksa tabı ınsan vucudunda o kadar fark olur hıcte onemlı olmaz bu

k
uuc
k bır fark kımseyı rahatsız etmezde bu abest bır sekıldeyse o kötu.yanı bırı yukarı bırı assagı bakan meme ucu bırı dık bırı sarkmıs gıbı olan olmasında yoksa tabı ınsan vucudunda o kadar fark olur hıcte onemlı olmaz bu

Pomelo arkadaşımızın konusunuda işgal ediyoruz ama senin dedigin biçimde yani çok fazla şekil bozuklugu varsa mesela meme büyüklügü iki gögüs arasında çok fark varsa farklı boyutlarda protez koyularak iki gögüs eşitlenebiliyor.Yada meme uçları bir aşşagıya biri yukarıyada bakarsa meme ucu çıkarılarak ikisi aynı yere koyulabiliyor.Herşeyin bir çözümü var tabi.Benim demek istedigim ameliyattan önce farketmedigimiz şekil bozuklugu ameliyattan sonra daha belli oluyor,gögüs büyüyünce ortaya çıkıyor..:34:

Kizlar Kadınlar kulubünde bir ilke imza atıyorum. Ameliyatimdan bu yana 5 saat gecti ve ben iPhone'umdan yazıyorum size. :))))) az evvel ilk yemeğimi yedim ilk adımlarımı attım ilk lavabo ihtiyacımı gördüm ve ilk defa kustum :)) bunu gülerek yazıyorum inanın çok mutluyum . Ağrılarım var mı evet var özellikle sag omzum sag koltukaltım ve sag mememin sag yani gibi. Ama bir ışık hızıyla iyileşiyorum. Size bir yeni rekordan daha bahsedeceğim: insanmayacaksınız ama benim gibi Çivili tahtaya doktorum cicim Hasan fındığım 375 cc round High profile protez takmış!!!!!!!!!!
Sorduğumda 275cc - 325 cc arası demişti en son çizimleri yaparken annem yanımda 'cokta büyük olmasın' diyerek kafamızı kemiriyordu. Ben de hocama göz kirptim. 'hocam sen söyle dolu dolu yap' diye. '300 sen aşağı yapma haaa' dedim birde. 'kız benle pazarlık mı yapiyorsun' dedi kahkahalar koptu yine :))) çok heyecanlıyım ameliyata girerken hem güldüm hem ağladım sakinlestirici iğne yaptılar sonra ameliyathaneye götürdüler kahkaha üstüne kahkaha . İnanılmaz neşeli güler yüzlü bir ekip. Bu kadarını cidden beklemiyordum :)
Kızlar dualarınızı eksik etmediniz biliyorum ve bende hep dua ettim ameliyat olacak ben ve bütün arkadaslarımıza .
Size minnetlerimi sunuyorum, burada ki varlığınız en büyük desteginiz oldu. Şimdi kolumu dalımı daha fazla zorlamadan dinleneyim.

Ha unutmadan söyleyeyim şu uç gündür uyumadığımda gercekten sacmalikmiş arbartili heyecanlanmisim :)
Öptüm by byyy :*

hadi çok geçmişler olsun, yazından ağrın olsa bile keyifli gibi görünüyorsun :3:
güle güle kullan diyelim artık :1:

Kizlar Kadınlar kulubünde bir ilke imza atıyorum. Ameliyatimdan bu yana 5 saat gecti ve ben iPhone'umdan yazıyorum size. :))))) az evvel ilk yemeğimi yedim ilk adımlarımı attım ilk lavabo ihtiyacımı gördüm ve ilk defa kustum :)) bunu gülerek yazıyorum inanın çok mutluyum . Ağrılarım var mı evet var özellikle sag omzum sag koltukaltım ve sag mememin sag yani gibi. Ama bir ışık hızıyla iyileşiyorum. Size bir yeni rekordan daha bahsedeceğim: insanmayacaksınız ama benim gibi Çivili tahtaya doktorum cicim Hasan fındığım 375 cc round High profile protez takmış!!!!!!!!!!
Sorduğumda 275cc - 325 cc arası demişti en son çizimleri yaparken annem yanımda 'cokta büyük olmasın' diyerek kafamızı kemiriyordu. Ben de hocama göz kirptim. 'hocam sen söyle dolu dolu yap' diye. '300 sen aşağı yapma haaa' dedim birde. 'kız benle pazarlık mı yapiyorsun' dedi kahkahalar koptu yine :))) çok heyecanlıyım ameliyata girerken hem güldüm hem ağladım sakinlestirici iğne yaptılar sonra ameliyathaneye götürdüler kahkaha üstüne kahkaha . İnanılmaz neşeli güler yüzlü bir ekip. Bu kadarını cidden beklemiyordum :)
Kızlar dualarınızı eksik etmediniz biliyorum ve bende hep dua ettim ameliyat olacak ben ve bütün arkadaslarımıza .
Size minnetlerimi sunuyorum, burada ki varlığınız en büyük desteginiz oldu. Şimdi kolumu dalımı daha fazla zorlamadan dinleneyim.

Ha unutmadan söyleyeyim şu uç gündür uyumadığımda gercekten sacmalikmiş arbartili heyecanlanmisim :)

:53::53: Aman allahım şoklardayımm..inanamıyorumm.Bunlar ne güzel haberler böyleee.... Canım çok mutlu oldum vallaha,yanına gelemedimm :34: sen biliyorsun onu ama kendimi şu an zor tutuyorum vallaha...Çok sevindim böyle iyi güzel şeyler yazmışsın..Canım herşey çok güzel olacak ben inanıyorum buna.375cc haa süper süperr..ilk başta sana çok büyük gelebilir lütfen panikleme sakın inan bana zamanla çok dogallaşacak ve gözün alışınca iyiki böyle olmuş diyeceksin..Dinlen canım,yorma kendini sakın..Doktorumuz özelliklede ekibi harikalar,o sakinleştirici igneden sonra bende hem gülmüş hem aglamıştım.Çok garip yapıyor biliyorum.Ama artık herşey geride kaldı yepyeni bir görünüm,yepyeni bir sen senin artık...Lütfen doktorumuza yarın sabah görürsün büyük bir ihtimal çok çok selam söyle benden..Salı günü muayenehaneye gidecegim zaten,senin hakkında daha detaylı bilgi alırım zaten..Kendine çok iyi bak,kendini iyi hissettikçe bize yaz olurmu..Çok çok öpüyoum canım...:54::16:

ayyyy ayyyy ayyy ayy canım cok gecmıs olsun.vallahı ıcım kıpır kıpır oldu.cok sevındım.sevıncın tam burdan hissediliyor.bize yansıdı.bıraz ıyıles ıyıce anlat neler oldu.hemsargıları acılsın durumunu kendın gör anlat.canım bızden hem oncesı hem sımdıkı halı resımlerinide mahum etme.

oh oh bak korkulacak hic bir sey yokmus.
gecmis olsun gule gule bir omur boyu kullan cicislerini.:16: vay 375 coook guzel dolu dolu :32:
simdi dinlenmene bak canim

ay çok mutlu oldum senin adına,ne güzel en zor olanı alattın,,şimdi iyileşip yeni senle mutlu ve dolu dolu yaşıycaksın,,onları düşün ve rahatla,,ağrıların nasılsa geçicek:34::16::16:

Son düzenleme:
Back