• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pomelo Meme Estetiği Ameliyatı

Öncelikle gögüslerin hayırlı olsun ve darısı başıma dedikten sonra yara izlerindeki sorundan da kurtulursun bi an önce. benim sana sormak istediğim acaba boyun kaç yani uzun yapılı bi fiziğin mi var bende artık kesin kararımı verdim 350 cc den aşağı istemicem ve aklımda dual plan ve kas altı zarı yöntemleri var ama TEK KORKUM BOYUMUN KISA OLMASI 1.55 54 kilo.. ya protezler benden önde giderse diye korkuyorum tamamen yapay patlıcakmış gibi bi görüntü olursa diye yoksa olabiliğinin en byüğünü istiyorum 400 e kadar çıkamam ben herhalde ama 375 cc kullanan arkdaşların yapıları nasıl acaba keşke bana 375 dual plan ya da kas altı zarı ve meme başı uygulansa... Dua yerine geçsin bu cümlem Allah'ım... Ben Ankara'da oturuyorum ailem istanbul da bütün gemileri yakıp gidip hasan fındığa ameliyat olucam sonunda sanki beni de bi o anlar gibi geliyo :S :))

mrb canim,

boyum 168, 59 kiloyum.
Hic meme dokum yoktu, 375 cc kullanildi.
Erkek arkadasima 'bende ki meme 1.55 e 54 bir kadinda nasil durur sence?' dedim.- 'seninkinden fazlasi abarti durur dogalliktan cikar' dedi. Maksimum yani.
Bizim mahallede bir kiz yaptirmis, annem 'seninki gibi iki gelir memesi, boyuda senden bayagi kisa' dedi. 'Hic yakismamis- meme önden kosuyo, hantallastirmis' dedi.
Diyecegim o ki, abartma :44:
Benim gögüslerim boyuma kiloma acayip yakisti cok dogal, asla göze batmiyor.
Ama koca koca memeler istiyorum diyorsan orasi ayri.. :1:

Arkadaslar çok garip biliyorum ama ilk defa göğüs ölçülerimi almak için mezura aldım elime :

Göğüs altı ölçüm 76 cm
Göğüs üstü 82 cm

82-76 = 6 cm < 6,5 cm demek ki A Cup mişim

Göğüs cevrem 76 olduğu için 80 beden sütyen sayılırım ama bazı durumlarda 75te kullanabiliyorum tabii.

Kendi Cup'ınızı öğrenmek istiyorsanız bu yazı çok faydalı olacaktır bir bakın derim:

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html

Arzum'a bu aydinlatici yazısı için çok teşekkürler.

Ameliyat öncesinde almisim ölcülerimi, bugün tekrar aldim.
Ameliyat sonrasi ölcülerim;

Gögüs alti 76
Gögüs üstü 92

92-76 = 16 cm ----> Tam bir C cup'im :46:

selamlar daha önce de yazışmıştık uzun zamandır girmediğini görünce düzeldi diye düşündüm dikiş izlerini; silikon bant gerçekten güzel sonuç veriyor ben 2 paket kullandım bıraktım sonrasın da sorun yaşamadım...benim anlamadığım 4 ay sonra neden kötüye gittiği iyileşme sürecini bayağı yaşadıktan sonra, doktorum kimdi? ne diyor peki duruma?

Silikon banti birakinca, yara izim kabarmaya ve koyulasmaya basladi. Tatilden dönünce hemen yapistirdim yine. 7/24 kullaniyorum.
Silikon bant olmadan izlerim nasil gelisirdi bilmiyorum tabii. Almadan önce arastirmistim, simdi fayda ettigini umuyorum.
Sen kac ay kullandin bantlari? Ve su an ameliyattan sonra ki kacinci ayin?

Silikon banti birakinca, yara izim kabarmaya ve koyulasmaya basladi. Tatilden dönünce hemen yapistirdim yine. 7/24 kullaniyorum.
Silikon bant olmadan izlerim nasil gelisirdi bilmiyorum tabii. Almadan önce arastirmistim, simdi fayda ettigini umuyorum.
Sen kac ay kullandin bantlari? Ve su an ameliyattan sonra ki kacinci ayin?

evet evet bende tekrar baktım senin için nete 10.yıllık yara ameliyat izlerine bile iyi geliyormuş,iyiki kullanmaya başlamışsın ameliyat sonrası ...ben 2.ay kullandım benim meme küçültme belki biliyorsundur senin ameliyatından daha izli oluyor..ama benim yara iyileşmem çok iyi oldu iz pek kalmadı,o yüzden banta para vermek istemedim:))) 11.aydayım inan 6.aydan sonra izler tamamen silikleşti,tatilde güneşten hafif pembeleşme oldu tatil sonrası düzeldi....merek etme zamanla en iyi görüntüye geliyor

Selam pomelo, bende de meme büyütme ameliyatından yaklaşık 8 ay sonra keloid olustu. Günlerdir nette araştırıorm ama kesin bi sonuca ulaşan bulamadım. Herkes geçici çözümler bulmuş. Güzelleşelim derken ekstradan dert çıkardık. Sende bi gelişme var mı? Naptın? Lütfen bi bilgiye ulaştıysan benimle paylaş. Şimdiden teşekkürler acil şifalar

Ameliyat öncesinde almisim ölcülerimi, bugün tekrar aldim.
Ameliyat sonrasi ölcülerim;

Gögüs alti 76
Gögüs üstü 92

92-76 = 16 cm ----> Tam bir C cup'im :46:

canım merhaba bende kasımın son haftası göğüs implant ameliyatı olacağım senin ameliyat öncesi ölçülerinle benimkisi aynı benim boyumda 1.68 kilom 63 ameliyat kas üstü kas altımı oldu şuan 75 c kup kullanıyorsun sanırım ameliyat sonrası kullandığın sütyen markası neydi kaç beden ve kup ölçüsünde kullandığın konusunda bana cevap verebilirsen sevinirim.şimdiden çok teşekkürler hayırlı olsun umarım memnun kalmışsındır.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için:17:İnşallah daha güzelleri senin olur:16: Bana 350 cc high yuvarlak takıldı. Çıplakken ayrık durmuyor benim, ama bu tamamen göğüs yapısıyla alakalı sanırım. Benim öncesinde de ( çok küçük olsada) göğüslerim birbirine yakındı. Ameliyat öncesi göğüs altı ölçüm 78, göğüs ucu 84 idi. ameliyat sonrası göğüs üstü ölçüm 94' e çıktı ama ödemler gidince 92 ye düştü. 2.5 ayım doldu ve şu an için bu ölçüde sabit kaldılar. Umarım bundan daha fazla da küçülmezler zira bu ölçü benim tam istediğim ve bana yakışan ölçü.::8:

bacım meme altı üstü ölçümüz aynı, bende kas altı 300-350 arası istiyorum, istediğim final meme çevresi de 93 fln tam istediğim gibi olmalısın nolur bana özelden mailini at görüşelim, ocak ayında hasan beye ameliyat olucam bende, forumda 250 ile füze gibi memeler görünce 350 den korkar olmustum ama eger sen bana resimlerini gösterirsen belki cesaretlenirim yine nollllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:26:

selam Pomelo,

ben 23 Ocak hasan beyle randevum var. Bende Almanyadan gidiyorum. Bana hangi otelde kaldigni söylermisin? 'Birde rica etsem resimlerini görebilirmiyim?
Dün Hasan beyle Tel. konustuk. bakalim artik

slm

merhaba bayanlar,bana da 375 orta yuvarlak mentor kullanıldı.damla, göğüs dokusu az olanlarda yetersiz kalıyormuş ve dekoltede alttan destek şartmış.E alttan destek vereceksen ne diye yaptıralım ki.Yaptırdığına değecek.

Merhaba canım, ben de haftaya Hasan Fındık'a silikon ameliyatı olmayı planlıyorum. 350 cc, kas altı ve yuvarlak protez olucak. Daha yeni üye olduğum için malesef arkadaşlık isteği gönderemiyorum, acaba mümkünse fotografını mail ile paylaşabilir misin?

Back