Öncelikle gögüslerin hayırlı olsun ve darısı başıma dedikten sonra yara izlerindeki sorundan da kurtulursun bi an önce. benim sana sormak istediğim acaba boyun kaç yani uzun yapılı bi fiziğin mi var bende artık kesin kararımı verdim 350 cc den aşağı istemicem ve aklımda dual plan ve kas altı zarı yöntemleri var ama TEK KORKUM BOYUMUN KISA OLMASI 1.55 54 kilo.. ya protezler benden önde giderse diye korkuyorum tamamen yapay patlıcakmış gibi bi görüntü olursa diye yoksa olabiliğinin en byüğünü istiyorum 400 e kadar çıkamam ben herhalde ama 375 cc kullanan arkdaşların yapıları nasıl acaba keşke bana 375 dual plan ya da kas altı zarı ve meme başı uygulansa... Dua yerine geçsin bu cümlem Allah'ım... Ben Ankara'da oturuyorum ailem istanbul da bütün gemileri yakıp gidip hasan fındığa ameliyat olucam sonunda sanki beni de bi o anlar gibi geliyo :S :))
mrb canim,
boyum 168, 59 kiloyum.
Hic meme dokum yoktu, 375 cc kullanildi.
Erkek arkadasima 'bende ki meme 1.55 e 54 bir kadinda nasil durur sence?' dedim.- 'seninkinden fazlasi abarti durur dogalliktan cikar' dedi. Maksimum yani.
Bizim mahallede bir kiz yaptirmis, annem 'seninki gibi iki gelir memesi, boyuda senden bayagi kisa' dedi. 'Hic yakismamis- meme önden kosuyo, hantallastirmis' dedi.
Diyecegim o ki, abartma :44:
Benim gögüslerim boyuma kiloma acayip yakisti cok dogal, asla göze batmiyor.
Ama koca koca memeler istiyorum diyorsan orasi ayri..