nefis görünüyorlar, ben o kadar büyük düşünmesem de böyle görünseler bile şikayetçi olmazdım herhalde :))))))))
Merhabalar benim ablam 2002 yılında bir cocuğuyla boşandıktan sonra hem özgüven tazelemek hem de küçücük göğüsle geçen yıllarına son vermek için ameliyat oldu. Hayatında verdiği en doğru karardı. Kasaltı yuvarlak yaptırdı. CC bilmiyorum ama şu an baya büyük c cup dolduruyor hatta bazı kalıplarda d cup. Üstelik ikince kez evlendi iki yıl önce ve eşi bilmiyor ve hiç şüphelenmedi bile. Son derece doğal duruyor. Ben bir ay sonra olacağım inşallah ve ablam benim için iyi bir örnek oldu ben de yuvarlak yaptıracağım. Bence siz de hiç tereddüt etmeden yuvarlak yaptırın inanın çok doğal duruyor. Ama elbetteki son karar sizin...
Bencede hiçbir kadın böyle gögüse hayır diyemez,çok şanslı hissediyorum kendimi...kendini begenmişlik gibi olmasın ama öyle,ne yapayım
Merhaba, ben Dr. Akın Demiralay'la görüşüyorum, %99 kararımı vermiş gibiyim.
Canım bu kasaltında iyileşme süreci nasıl oluyor. 5i sabahı ameliyat olursam ertesi gün ıstanbul u keşfe çıkabilirmiyim? Sadece bir kaç günümüz var, değerlendirebilir miyim sence? Annem yatarsın 3 gün diyor, doğru mu aceba? Toplum içine çıkmak tehlikeli mi? Hani darbe filan alırım?
Öhhööö..öhhööö..Istanbulu keşfe çıkmakmı..ertesi gün :)) canım bence böyle degilde istirahat edip ameliyat sonucunu negatife çevirme bence.Yani bunu sadece kas altı ameliyatı olacaksın diye söylemiyorum yanlış anlama,ne tür yöntemle ameliyat olursan ol ilk bir haftanı dinlenerek geçirmek en iyisi ve en mantıklısı..Kollarını falza kullanamayacaksın,ayrıca bu sogukta Allah korusun sogugu falan yiyipte biryerlerini şişirme bence.Otelinde istirahat et,yazın gel sen ıstanbulu keşfe
Neee? Yani hiç gezemicek miyim? Tanrım! Ne yapıcam ben? Odamdan Boğazımı seyredicem? Bütün planlarım suya battı, oysa gezilecek yerler listesi hazırlıyordum((
Umarım hakkımızda en hayırlısı en güzeli olur.
Şu an ki cup ın nedir ve ne kadar olsun istiyorsun?
Tavsiyelerin ve desteğin için çok teşekkür ederim canım. Tam ihtiyacım olan şey bu.. Yuvarlak kendini çok belli eder diye kaçınıyordum ama bu gidişle yuvarlak protez taktıracağım herhalde..
Doktoruma güveneceğim herşeyden önce.. Ameliyt olduktan sonra fotoğraflarımı yükleyeceğim zaten.. Umarım doğal bir göğüse sahip olurum.
ben karar verdim, şubat ortası oluyorum ameliyat :)
canım hayırlısı olsun şimdiden geçmiş olsun
ben karar verdim, şubat ortası oluyorum ameliyat :)
teşekkür ederim. inşallah beklediğime değer :))
Ameliyat olan arkadaslar aceba bir tahminde bulunabilir mi? Sizce doktorum Hasan bey kaç cc takacaktır bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?