• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pomelo Meme Estetiği Ameliyatı

Merhabalar benim ablam 2002 yılında bir cocuğuyla boşandıktan sonra hem özgüven tazelemek hem de küçücük göğüsle geçen yıllarına son vermek için ameliyat oldu. Hayatında verdiği en doğru karardı. Kasaltı yuvarlak yaptırdı. CC bilmiyorum ama şu an baya büyük c cup dolduruyor hatta bazı kalıplarda d cup. Üstelik ikince kez evlendi iki yıl önce ve eşi bilmiyor ve hiç şüphelenmedi bile. Son derece doğal duruyor. Ben bir ay sonra olacağım inşallah ve ablam benim için iyi bir örnek oldu ben de yuvarlak yaptıracağım. Bence siz de hiç tereddüt etmeden yuvarlak yaptırın inanın çok doğal duruyor. Ama elbetteki son karar sizin...:72:

Merhabalar benim ablam 2002 yılında bir cocuğuyla boşandıktan sonra hem özgüven tazelemek hem de küçücük göğüsle geçen yıllarına son vermek için ameliyat oldu. Hayatında verdiği en doğru karardı. Kasaltı yuvarlak yaptırdı. CC bilmiyorum ama şu an baya büyük c cup dolduruyor hatta bazı kalıplarda d cup. Üstelik ikince kez evlendi iki yıl önce ve eşi bilmiyor ve hiç şüphelenmedi bile. Son derece doğal duruyor. Ben bir ay sonra olacağım inşallah ve ablam benim için iyi bir örnek oldu ben de yuvarlak yaptıracağım. Bence siz de hiç tereddüt etmeden yuvarlak yaptırın inanın çok doğal duruyor. Ama elbetteki son karar sizin...:72:

Tavsiyelerin ve desteğin için çok teşekkür ederim canım. Tam ihtiyacım olan şey bu.. Yuvarlak kendini çok belli eder diye kaçınıyordum ama bu gidişle yuvarlak protez taktıracağım herhalde..
Doktoruma güveneceğim herşeyden önce.. Ameliyt olduktan sonra fotoğraflarımı yükleyeceğim zaten.. Umarım doğal bir göğüse sahip olurum.

Bencede hiçbir kadın böyle gögüse hayır diyemez,çok şanslı hissediyorum kendimi...kendini begenmişlik gibi olmasın ama öyle,ne yapayım :32:

Canım bu kasaltında iyileşme süreci nasıl oluyor. 5i sabahı ameliyat olursam ertesi gün ıstanbul u keşfe çıkabilirmiyim? Sadece bir kaç günümüz var, değerlendirebilir miyim sence? Annem yatarsın 3 gün diyor, doğru mu aceba? Toplum içine çıkmak tehlikeli mi? Hani darbe filan alırım?

Canım bu kasaltında iyileşme süreci nasıl oluyor. 5i sabahı ameliyat olursam ertesi gün ıstanbul u keşfe çıkabilirmiyim? Sadece bir kaç günümüz var, değerlendirebilir miyim sence? Annem yatarsın 3 gün diyor, doğru mu aceba? Toplum içine çıkmak tehlikeli mi? Hani darbe filan alırım?

Öhhööö..öhhööö..:37: Istanbulu keşfe çıkmakmı..ertesi gün :)) canım bence böyle degilde istirahat edip ameliyat sonucunu negatife çevirme bence.Yani bunu sadece kas altı ameliyatı olacaksın diye söylemiyorum yanlış anlama,ne tür yöntemle ameliyat olursan ol ilk bir haftanı dinlenerek geçirmek en iyisi ve en mantıklısı..Kollarını falza kullanamayacaksın,ayrıca bu sogukta Allah korusun sogugu falan yiyipte biryerlerini şişirme bence.Otelinde istirahat et,yazın gel sen ıstanbulu keşfe :34:

Öhhööö..öhhööö..:37: Istanbulu keşfe çıkmakmı..ertesi gün :)) canım bence böyle degilde istirahat edip ameliyat sonucunu negatife çevirme bence.Yani bunu sadece kas altı ameliyatı olacaksın diye söylemiyorum yanlış anlama,ne tür yöntemle ameliyat olursan ol ilk bir haftanı dinlenerek geçirmek en iyisi ve en mantıklısı..Kollarını falza kullanamayacaksın,ayrıca bu sogukta Allah korusun sogugu falan yiyipte biryerlerini şişirme bence.Otelinde istirahat et,yazın gel sen ıstanbulu keşfe :34:

Neee? Yani hiç gezemicek miyim? Tanrım! Ne yapıcam ben? Odamdan Boğazımı seyredicem? Bütün planlarım suya battı, oysa gezilecek yerler listesi hazırlıyordum :(((

Neee? Yani hiç gezemicek miyim? Tanrım! Ne yapıcam ben? Odamdan Boğazımı seyredicem? Bütün planlarım suya battı, oysa gezilecek yerler listesi hazırlıyordum :(((

Ameliyattan bir gün öncesinde gezersin,valla bilemem tabi..kendini iyi hissedersen doktorda izin verirse çıkarsın tabi.Bu ameliyattan sonra herkesde farklı gelişiyor herşey..Herşey iyi olsunda bu en önemlisi,canını sıkma..:34:

Arzum bebişim bir daha ki randevunu 4 ocak a alabilir misin aceba? Erken saatlerde olursa ideal olur, en azından o gün biraz gezerim istanbulda..
Bana ve anneme çok cesaret vereceğini düşünüyorum. Çok mutlu olurum.

Umarım hakkımızda en hayırlısı en güzeli olur.
Şu an ki cup ın nedir ve ne kadar olsun istiyorsun?

yazmaya çekiniyorum ama şu an C cup, D ve hatta DDlerden Cye indiğim için aslında sadece limon kadar meme dokum ve bol miktarda fazlalık derim var. C cup sütyeni meme değil, gevşemiş deri dolduruyor :(

Tavsiyelerin ve desteğin için çok teşekkür ederim canım. Tam ihtiyacım olan şey bu.. Yuvarlak kendini çok belli eder diye kaçınıyordum ama bu gidişle yuvarlak protez taktıracağım herhalde..
Doktoruma güveneceğim herşeyden önce.. Ameliyt olduktan sonra fotoğraflarımı yükleyeceğim zaten.. Umarım doğal bir göğüse sahip olurum.

Rica ederim ama teşekküre gerek yok çünkü bunu kendime borç biliyorum. Neden dersen ben de tıpkı senin gibi sorular karmaşası içinde 8 aydır araştırma yaptım ve sonunda karar verebildim. Ama İnan ilk bu konuyu araştırmaya başladığımda her halde hiç karar veremeyeceğim diyordum. Hatta her gün foruma girip yazıları okurken eşim artık dalga geçiyordu. Devlet meselesi mi çözüyorsun diyordu. Ben de ona bu iş ondan bile zor sen şimdi dalga geçiyorsun ama en çok sen bu işten sebepleneceksin deyince de gülüyordu. Yani velhasıl doğru olmak kaydıyla her bilgiyi buradaki tüm ihtiyacı olanlarla paylaşmam gerektiğini düşünüyorum. Elimden geldiğince de yapıyorum. senden rica ediyorum ameliyat sonrası benim gibi henüz ameliyat olmamış olanları unutma ve yaşayacağın tüm deneyimleri bizle paylaş. Sağlıkla kal...

teşekkür ederim, daha neredeyse 2 ay var, beklicem artık. bana kalsa yılbaşından hemen sonra olurdum ama ocak sonu seyahate gidicem, bavul falan taşıyamam diye şubata bıraktım :)

canım hayırlısı olsun şimdiden geçmiş olsun

teşekkür ederim. inşallah beklediğime değer :))

Alexus canım o içten yeniyıl dileklerin için teşekkür ediyorum. Umarım hepimiz için hayırlı bir yıl olur 2012. Benim tam 5 günüm kaldı ameliyatıma.. Ve o kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Yeni yıla bomba gibi cicişlerle başlayacağım çok mutluyum çok umutluyum.. Sende güzel bak herseye arkadasım olur mu. Hersey çok güzel olacak.. Öpüyorum.

Arkadaslar çok garip biliyorum ama ilk defa göğüs ölçülerimi almak için mezura aldım elime :

Göğüs altı ölçüm 76 cm
Göğüs üstü 82 cm

82-76 = 6 cm < 6,5 cm demek ki A Cup mişim

Göğüs cevrem 76 olduğu için 80 beden sütyen sayılırım ama bazı durumlarda 75te kullanabiliyorum tabii.

Kendi Cup'ınızı öğrenmek istiyorsanız bu yazı çok faydalı olacaktır bir bakın derim:

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html

Arzum'a bu aydinlatici yazısı için çok teşekkürler.

Ameliyat olan arkadaslar aceba bir tahminde bulunabilir mi? Sizce doktorum Hasan bey kaç cc takacaktır bana?

Back