güner bey koltuk alrından meme protezi takıyor ve ve mentor marka kullanıyor. Ben kendisiyle bir görüş derim. Dr. güner uysal..
canım benım protezlerım yuvarlak ve benımde hıc meme dokum yoktu olurken ama dogru yontem kullanıldıgı zaman o yapay goruntu olusmuyo..
ha senın bedenını asan ve cok buyuk olan bır protez kullanıldıgında dedıgın gıbı bır goruntu olusur..
ben damla taraftarı degılım hıc meme dokusu olmayanda..ha meme dokun olur ustlerın doludur damla hos durur..
ama hıc meme dokursu olmayan bırınde damla kullanılsa yıne ustler bos kalır ve ozellıkle gogus kafesın genısse..
benım sımdıye kadar gordugum en guzel sonuclar yuvarlaktaydı..gıttıgım cerrahta yuvarlagın her zaman daha guzel sonuclar verdıgını belırtınce bende yuvarlaga karar verdım..
yıne bı amelıyat olsam secımım yıne yuvarlak olur..damla yaptırıpta ustte dekolte saglamak ıcın alttan desteklı camasır gıymenın hıc bı anlamı yok..
amelıyat olacak arkadaslarda cok ıyı arstırsın..hem amelıyat olacakları cerrahları, hem yontemlerını hemde sılıkonun cesıdını..
sevgili gizemli dediklerine tümüyle katılıyorum arkadaşımBen bu ameliyatı olmadan evvel araştırırken seni eklemiş ve resimlerine bakmıştım. Sendeki müthiş değişimi görünce hiç tereddütsüz bu ameliyata karar vermiştim. cc konusunda 300 den yukarısını çok fazla düşünemiyordum çünkü sadece bu forumda okuduğum konulardan edindiğim bilgiler vardı. Ve 300 den yukarısını taktıran çok fazla kişi yoktu. Ama senin resimlerini gördükten sonra 350cc ye kesin kararımı vermiş oldum. Ve şu an sonuçtan çok ama çok mutluyum. Belki farkında değildin ama bana inanılmaz yardımın olmuştu bu yüzden sana minnettarım
pomelo canım sende buradaki konuları okuyarak, çeşitli yöntemlerle ameliyat olmuş arkadaşlarımızın resimlerine bakarak fikir edinebilirsin. İnşallah içine sinen ve hakkında hayırlı olan sonuca ulaşırsın
canım rıca ederım bı yardımım olduysa ne mutlu bana..bende hep benım boyumda olan ve 300 - 325 arası taktıran arkadasların memnunıyetsızlıklerını okudukca doktoruma vucuduma gore abartı olmadan alabıldıgının en buyugu dedım..mesela 325 cc yaptıran cok arkadasımız var ama benım doktorum bende denemıs ve dedıgı sey oncesı ve sonrasında hıc bı degısıklık faarketmedı onu yapsam uzulurdun dedı..ben yuvarlak ve buyuk dedım ve amelıyata 325 sol 350 sag la gırdım ama 350 sol 375 sagla cıktım yanı 375 cc benım goguslerım solda bıras meme dokum oldugundan dengeledı..kımınde cok bbuyuk duran 325 bende farkettırmedı..
herkes 375 - 400 cc ye buyuk der ama bana gore hıc memesı olmayan bırınde yada bıras meme dokusu olan bırınde buyuk bır olcu degıl..
ben doktoruma guvendım buyukluk konusunda da benı anladıgını dusundum ve amelıyatımı oldum eger guvenmeseydım bı kac doktor daha arastırırdım..
el becerısı gerektıren bır amelıyat ve ne yazıkkı her estetık cerrah basarılı degıl..o yusden cerrahınız ıcın ıste budur demeden amelıyat masasına yatmayın !
Bütün topiklere girip, arkadaşları kendi doktorunuza yönlendirmeniz dikkat çekici. Üstelik siteye üye olduğunuzdan beri yazdığınız tüm mesajlarınızda doktorunuzun adı geçiyor neden?
Canımcıgım aynı şeyleri benim konuyada yamışsın,sana uzun uzun yazdım bende ama madem konun açılmış burayada düşüncelerimi yazdıgım yazıyı kopyala yapıştır yapayım...
Kafan hiç karışmasın aslında farklı doktorlarla görüşmen kafanda bazı şeylerin netleşmesine sebep olması lazım..
Bak şimdi senin anlattıgın kadarıyla sana bazı şeyler söyleyebilirim mesela.Çünkü görüştügün doktorlar senin kafanda dogru ve net şeyler çıkması için güzel bilgiler vermişler sana.Öncelikle şunu belirtiyim.gögüs kafesin darsa bence sana uygulanacak ve yakışacak en güzel yöntem kas altı olacaktır..kesinlikle..Kas altına takılan protez kasında yapacagı baskı sebebiyle gayet dogal duracak ve protezi kesinlikle hiçbir şekilde hissedemeyecegin ve kimsenin anlayamayacagı bir yöntem olacaktır diye düşünüyorum.Kas altına damla protez takılmasının bir anlamı yok bence,hatta kas altına takılan damla protez üst lobda kesinlikle bir dolgunluk saglayamayacagını düşünüyorum..ee.. teorik olarakta düşünürsek bu mantıklı gelebilecek bir düşüncedir.Zaten eger damla protezi bizzat gördüysen avucuna aldıgın zaman üst tarafta çok az bir dolgunlukta durdugunu daha iyi görmüş olursun.Ayrıca seninde bahsettigin gibi ve doktorunda dedigi gibi damla protezin çok düşük olsada dönme riski varr.Bu bir gerçektir,yuvarlak dönse bile gögüs şeklinde hiçbir şekilde görüntü farkı olmayacak çünkü yuvarlak :)Kas altına takılacak en uygun protez şekli kesinlikle yuvarlak protezdir.Bir kadının hiç gögüs dokusu olmaz ve kas üstüne ameliyat yapılırsa yapay yani top gibi bir görüntü oluşmaması içinde damla protez kullanılması daha dogal sonuçlar verir.Yuvarlak silikon gögsün üst lobunu en iyi kaldıran ve muhteşem dekolte veren bir protez ..bence..kendimden örnek vererek konuşuyorum..:))İnternette gördügün yuvarlak protez hiç gögüs dokusu olmayan birinde yapay durmuş demişsinya bu kesinlikle kas üstü yöntemiyle yapılan ameliyatlardır.Buyrunuz benimki kas zarı altına takıldı,yuvarlak protez..kesinlikle yapay bir duruşu yok..bu konuda endişen olmasın..
Mentor protez kullanıyormuş 3 doktorda,Hasan beyde genellikle Mentor protez tercih ediyor.Benim protezlerimde mentor,ben çok memnunum kıvamından,yumuşaklıgından.Sende gözün kapalı tercih edebilirsin,hiçbir şekilde aklına bir kuşku düşmesin.Birçok doktor Mentor protezden memnun ve Mentor marka protezi tercih ediyor..
Sana büyük bir ihtimalle 300-350cc arası bir boyut tercih edilir...ama en iyi sonuç tabiki ameliyat masasında doktorun senin gögsüne bu boyutları deniyecek ve hangisi en güzel duruşu saglayacaksa o tercih edilecektir.Boyut konusundada beklentini nasıl bir gögüs büyüklügünü doktora çok çok iyi anlatman gerekiyorki ona göre protez boyutu tercih etsin sana.Bu konuda doktoruna güvenmekten başka yolun yok.Senin vücuduna en yakışan ve dogal görüntü veren protezi seçeceginden emin olabilirsin canım..
Ameliyattan önce bu kaygıları yaşaman gayet normal ama bence çok şanslısın,çünkü gittigin tüm doktorlar birbirine yaklaşık şeyler söylemişler.Bunun için için rahat olsun.Ya her doktor farklı yöntem deseydi ve aralarında uçurum boyut farkları olan protez büyüklügü tavsiye etseydiler o zaman ne yapacaktın?? Bence herşey açık ve net.Kafan hiç karışmasın,içini ferah tut,herşey çok güzel olacak Allahın izniyle..Bu arada fotolarımı begendigin sevindim Hasan bey bu işte bir uzman,o harikalar yaratıyorİnşallah sende güzel mutlu haberlerle aramıza gelir ve bizlere mutlu müjdeli haberler verirsin,Allah yardımcın olsun,dualarım seninle
gıttıgın uc cerrahın fıkmırlerını yazmıssın ve bana sorarsan ben ıkıncı cerrahı tercıh ederdım..ayrıca meme dokun hıc yoksa 380 cc cok buyuk bı ebat degıl..benım arkadasım b cup oldugu halde 350 cc yuvarlak kullanıldı amelıyatında hem goguslerı sarkıktı o sarkık goruntu gıttı hhemde dolgun ve seksı bır gorunum kazandı..
karar senın kararın ama ben ıkıncı cerrahla aynı dusuncelerdeyım.benım cerrahımda damlanın donme rıskınden bahsetmıstı..
amelıyatına az kalmıs sımdıden basarılı bır amelıyat gecırmen dılegıyle
Canımcıgım aynı şeyleri benim konuyada yamışsın,sana uzun uzun yazdım bende ama madem konun açılmış burayada düşüncelerimi yazdıgım yazıyı kopyala yapıştır yapayım...
Kafan hiç karışmasın aslında farklı doktorlarla görüşmen kafanda bazı şeylerin netleşmesine sebep olması lazım..
Bak şimdi senin anlattıgın kadarıyla sana bazı şeyler söyleyebilirim mesela.Çünkü görüştügün doktorlar senin kafanda dogru ve net şeyler çıkması için güzel bilgiler vermişler sana.Öncelikle şunu belirtiyim.gögüs kafesin darsa bence sana uygulanacak ve yakışacak en güzel yöntem kas altı olacaktır..kesinlikle..Kas altına takılan protez kasında yapacagı baskı sebebiyle gayet dogal duracak ve protezi kesinlikle hiçbir şekilde hissedemeyecegin ve kimsenin anlayamayacagı bir yöntem olacaktır diye düşünüyorum.Kas altına damla protez takılmasının bir anlamı yok bence,hatta kas altına takılan damla protez üst lobda kesinlikle bir dolgunluk saglayamayacagını düşünüyorum..ee.. teorik olarakta düşünürsek bu mantıklı gelebilecek bir düşüncedir.Zaten eger damla protezi bizzat gördüysen avucuna aldıgın zaman üst tarafta çok az bir dolgunlukta durdugunu daha iyi görmüş olursun.Ayrıca seninde bahsettigin gibi ve doktorunda dedigi gibi damla protezin çok düşük olsada dönme riski varr.Bu bir gerçektir,yuvarlak dönse bile gögüs şeklinde hiçbir şekilde görüntü farkı olmayacak çünkü yuvarlak :)Kas altına takılacak en uygun protez şekli kesinlikle yuvarlak protezdir.Bir kadının hiç gögüs dokusu olmaz ve kas üstüne ameliyat yapılırsa yapay yani top gibi bir görüntü oluşmaması içinde damla protez kullanılması daha dogal sonuçlar verir.Yuvarlak silikon gögsün üst lobunu en iyi kaldıran ve muhteşem dekolte veren bir protez ..bence..kendimden örnek vererek konuşuyorum..:))İnternette gördügün yuvarlak protez hiç gögüs dokusu olmayan birinde yapay durmuş demişsinya bu kesinlikle kas üstü yöntemiyle yapılan ameliyatlardır.Buyrunuz benimki kas zarı altına takıldı,yuvarlak protez..kesinlikle yapay bir duruşu yok..bu konuda endişen olmasın..
Mentor protez kullanıyormuş 3 doktorda,Hasan beyde genellikle Mentor protez tercih ediyor.Benim protezlerimde mentor,ben çok memnunum kıvamından,yumuşaklıgından.Sende gözün kapalı tercih edebilirsin,hiçbir şekilde aklına bir kuşku düşmesin.Birçok doktor Mentor protezden memnun ve Mentor marka protezi tercih ediyor..
Sana büyük bir ihtimalle 300-350cc arası bir boyut tercih edilir...ama en iyi sonuç tabiki ameliyat masasında doktorun senin gögsüne bu boyutları deniyecek ve hangisi en güzel duruşu saglayacaksa o tercih edilecektir.Boyut konusundada beklentini nasıl bir gögüs büyüklügünü doktora çok çok iyi anlatman gerekiyorki ona göre protez boyutu tercih etsin sana.Bu konuda doktoruna güvenmekten başka yolun yok.Senin vücuduna en yakışan ve dogal görüntü veren protezi seçeceginden emin olabilirsin canım..
Ameliyattan önce bu kaygıları yaşaman gayet normal ama bence çok şanslısın,çünkü gittigin tüm doktorlar birbirine yaklaşık şeyler söylemişler.Bunun için için rahat olsun.Ya her doktor farklı yöntem deseydi ve aralarında uçurum boyut farkları olan protez büyüklügü tavsiye etseydiler o zaman ne yapacaktın?? Bence herşey açık ve net.Kafan hiç karışmasın,içini ferah tut,herşey çok güzel olacak Allahın izniyle..Bu arada fotolarımı begendigin sevindim Hasan bey bu işte bir uzman,o harikalar yaratıyorİnşallah sende güzel mutlu haberlerle aramıza gelir ve bizlere mutlu müjdeli haberler verirsin,Allah yardımcın olsun,dualarım seninle
sevgili gizemli dediklerine tümüyle katılıyorum arkadaşımBen bu ameliyatı olmadan evvel araştırırken seni eklemiş ve resimlerine bakmıştım. Sendeki müthiş değişimi görünce hiç tereddütsüz bu ameliyata karar vermiştim. cc konusunda 300 den yukarısını çok fazla düşünemiyordum çünkü sadece bu forumda okuduğum konulardan edindiğim bilgiler vardı. Ve 300 den yukarısını taktıran çok fazla kişi yoktu. Ama senin resimlerini gördükten sonra 350cc ye kesin kararımı vermiş oldum. Ve şu an sonuçtan çok ama çok mutluyum. Belki farkında değildin ama bana inanılmaz yardımın olmuştu bu yüzden sana minnettarım
pomelo canım sende buradaki konuları okuyarak, çeşitli yöntemlerle ameliyat olmuş arkadaşlarımızın resimlerine bakarak fikir edinebilirsin. İnşallah içine sinen ve hakkında hayırlı olan sonuca ulaşırsın
burada olup benimle bilgilerinizi ve duygularınızı paylaşmanız beni inanılmaz cesaretlendiriyor, hepinize teşekkür etmek istiyorum buradan...
cc konusunda evet ben kendimi doktorumun emin ellerine bırakmayı düşünüyorum. Ama gerçekten en az 350 diyorum çünki gittiğim doktorlar hep küçük protez göstermekle başladılar ve benim içimden çooooooook küçük diye bağırmak geldi. Daha büyüğü, daha büyüğü derken 380lere yaklaştık hep. Çünki memeye bu kadar açken bu büyüklük ancak bu doyurur beni :))))
Şahane bir dekolten var canım. Güle güle kullan. Umarım benimkilerde bu kadar güzel durur. Seninki yuvarlakmıydı. Profili ne? Ve daha önce ki gögüs hacmin ne kadardı? Çıplakken çok mu ayırık duruyor?
Kas altı yöntemi ve meme altı kesisiyle olacağım bunu biliyorum, marka olarakta mentor olsun diyorum, bu da tamam.. Fakat gerçekten bu damla mı yuvarlak mı olayı kafamı karıştırıyor.. Çok seksi bir göğüs istemiyorum, çok doğal olsun, yattığımda füze gibi yukarı bakmasın, biraz yanlara kaysın, doğal bir meme gibi... Birlikte olduğum insan anlamasın, ya da en azından hemen anlamasın. Senin memelerin hem çok büyük hemde çok seksi. Bende büyük istiyorum ama çok seksi olmasın. Çok göze batmak istemiyorum.. Bunun tarifi çok zor, içimde bir sürü soru işareti var. Sence hasan bey kimsenin silikon olduğunu anlamayacağı bir meme yapabilir mi? Büyük protez takmaktan kaçınmam biri mi, hani herkes türk doktorlarnda bu özellik var diyor ya o açıdan sordum..
Kas altı yöntemi ve meme altı kesisiyle olacağım bunu biliyorum, marka olarakta mentor olsun diyorum, bu da tamam.. Fakat gerçekten bu damla mı yuvarlak mı olayı kafamı karıştırıyor.. Çok seksi bir göğüs istemiyorum, çok doğal olsun, yattığımda füze gibi yukarı bakmasın, biraz yanlara kaysın, doğal bir meme gibi... Birlikte olduğum insan anlamasın, ya da en azından hemen anlamasın. Senin memelerin hem çok büyük hemde çok seksi. Bende büyük istiyorum ama çok seksi olmasın. Çok göze batmak istemiyorum.. Bunun tarifi çok zor, içimde bir sürü soru işareti var. Sence hasan bey kimsenin silikon olduğunu anlamayacağı bir meme yapabilir mi? Büyük protez takmaktan kaçınmam biri mi, hani herkes türk doktorlarnda bu özellik var diyor ya o açıdan sordum..
Hasan beyin şaheserleri ortada. Bence büyük protezden kaçsa idi arzumda harikalar yaratamazdıKas altı yaptırmaya karar vermişsin canım, benim de kas altı yöntemiyle takıldı. Madem kararın bu yönde nacizane fikrim yuvarlak yönünde olur. Çünkü zamanla kasaltından takılan yuvarlak protezler damla şeklini alıyormuş ve protez dönme riskini de düşünürsek eğer yuvarlak kesinlikle doğru seçim olacaktır.Yeter ki sen ne istediğini iyice anlat doktoruna ve doktorun da seni anladıysa eğer bu iş tamamdır
Canımcıgım çok önemli bir detayı unutuyordun ama.Benim ameliyattan önce gögüs dokum vardı,B cup çamaşır kullanıyordum ve kas zarı altına 400cc lik protez takıldı.Ben ameliyattan önce doktoruma 400 cc olsun,ben büyük sexsy gögüs istiyorum diye başının etini yemiştim doktorumun...Keşke beni görme imkanın olsada kıyafetle hiçte öyle abartı duran bir büyük gögsüm olmadıgın bizzat görsen.Bu forumda gamze arkadşımız var,kendiside hasan beye ameliyat oldu ve 300 cc yuvarlak kas altına protez takıldı.Haa şunuda unutma önemli bir detay çünkü,kas altına takılan protez kazında yapacagı baskıdan ötúrü büyúklügünü tam olarak belli etmez.. Yani mesela 300cc lik protez kas üstünde veya kas zarı altında daha búyük durur,ancak kas altında kas ústüne koyulan 250-275 cc lik boyuta iner..Bunuda gözönüne al.Yaklaşık senin istedigin boyutu,protez byüklügúne internetteki yabancı sitelerdeki meme büyütme ameliyatı olmuş hastaların öncesi ve sonrasí fotolarına bakarak karar verebilirsin.Dogal görünümlü bir gögüs istersen tabiki hasan bey bu boyutta bir protez kullanıcaktır,ben400cc istedim,sagolsun doktorumda yaptı,tercih meselesidir...Sen daha dogal görünümlü bir meme istersin,oda ona göre yapar tabi.Önemli olan burada yazdıgın istekleri doktorunla uzun uzun konuşarak paylaşmandır,hasan bey tabiki vücuduna uygun büyüklükte protez kullanacaktır,endişen olmazın sana 400 cc takmaz :)))
Teşekkür ederim canım güzel sözlerin içinİnşallah daha güzelleri senin olur Bana 350 cc high yuvarlak takıldı. Çıplakken ayrık durmuyor benim, ama bu tamamen göğüs yapısıyla alakalı sanırım. Benim öncesinde de ( çok küçük olsada) göğüslerim birbirine yakındı. Ameliyat öncesi göğüs altı ölçüm 78, göğüs ucu 84 idi. ameliyat sonrası göğüs üstü ölçüm 94' e çıktı ama ödemler gidince 92 ye düştü. 2.5 ayım doldu ve şu an için bu ölçüde sabit kaldılar. Umarım bundan daha fazla da küçülmezler zira bu ölçü benim tam istediğim ve bana yakışan ölçü.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?