- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Arkadaslar çok garip biliyorum ama ilk defa göğüs ölçülerimi almak için mezura aldım elime :
Göğüs altı ölçüm 76 cm
Göğüs üstü 82 cm
82-76 = 6 cm < 6,5 cm demek ki A Cup mişim
Göğüs cevrem 76 olduğu için 80 beden sütyen sayılırım ama bazı durumlarda 75te kullanabiliyorum tabii.
Kendi Cup'ınızı öğrenmek istiyorsanız bu yazı çok faydalı olacaktır bir bakın derim:
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html
Arzum'a bu aydinlatici yazısı için çok teşekkürler.
Evet canım sütyen bedeninin bulmuşsun.Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana,ben teşekkür ederim canımcıgımm.. Gögüs altı bedenin 76cm çıkmış,zaten 75 cm den sonra 80 bedene geçiş yapıyor yani çok yakın oldugu için bazı sütyen modellerinde 75 de olur 80 de.Benimde gögüs altı ölçüm 73 cm,normalde 75 beden benim sütyenim ama bazı modellerde kesimlerde 80 bedende oluyor.Sana bir detay veriyim alt bedenini küçük tutarsan üst cap ölçün büyür.Yani örnegin sen diyorsunya 75 benim sütyen ölçüm ama bazen 80 de oluyor diye..75 a cup sütyen gögüslerini biraz daha sıkar,üst lobunu dolgunlaştırır,80 deden a cup sütyen kullanırsan gögüslerin sütyenin içinde daha rahat olur,hatta 80 aa cup sütyen kullanırsan 75 a sütyendeki aynı görüntüyü verir.Ben bazen 75 d cup sütyen bulamıyorum o zaman satıcı kız bana 80c cup sütyeni denetiyor,oda oluyor tabi..Bilmem anlatabildimmi