- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Arzum canım senin şu öğütlerin tavsiyelerin varya inanılmaz moral veriyor bana :) gerçekten çok mutluyum şu an :) keşke mümkün olsa da görüşme günümde yani 4 ocakta ya da ameliyat günüm 5 ocakta görebilsem seni, konuşsak bunu görüp geçiren biri olarak bana cesaret versen ...
Ayrıca burada yazıp çizdiklerini bende kulağımın arkasına yazıyorum bunu bilesin . Görüşmeye gittiğimde hep aklımda bulunduracağım..
Canım birşey daha sorcam kapsül olayının gerçek yüzdesi nedir. İnternette 12% diyor doktor ise 5% altında dedi...
En çok kapsül kontraktüründen korkuyorum... İnternette kapsüllü protezler gördüm içim cızzzz bızzzz etti... (((
Canım ben biliyorsun ufak bir operasyon daha geçirdim ve sanırım yine sık sık kontrollere gidecegim.Hele pazartesi günü kontrole gidiyim bakalım tekrar ne zaman çagıracak beni.4 ocak gününe randevuyu getiririm ben konuşup,sen bana saati bildir yeterki,ona göre bende randevu aliyim
Kapsül olayı tabi risk,ama düzenli masajlarla önlenebiliyor.Ayrıca hasan bey texture yüzey protez kullanıyor,bu tür yüzeyli protezlerde kapsül oluşma riski dahada düşüyor.iyi düşünelim,iyi olsun..öyle degilmi Ben böyle bir sorunla karşılaşacagımıza inanmıyorum,Allahım hepimizi korusun inşallahh..