Kekler - Pastalar Polkek (Resimli)

libisim biliyosun yaptim cok guzel oldu ,cok cok tesekku etim tarif icin ,favori pastalarimdn biri olcak ,cok guzel kabardi, tadida cok guzel :hooray::hooray:

libisim biliyosun yaptim cok guzel oldu ,cok cok tesekku etim tarif icin ,favori pastalarimdn biri olcak ,cok guzel kabardi, tadida cok guzel :hooray::hooray:

woooww diyorum
tek kelime ile bomba olmuş!

tekrar ellerine sağlık kuzumdelikafadulden

saol libisim tekrardankaydirigubbakcemile3
ya bizde hic tatli boyle pasta turleri yenmiyo imreniyorum yapiyorum kaliyo
8 parca oldu, dun benle kayinvalidem bi tane yedik kaldi 6,aksam iki fransiz geldi onlara koydum ,bi tane yediler, kaldi 5sırnaşık şey,aksam esime yermisin dedim oda yok dedi,kayinvalidemde tatli sevmiyo ,ama sadece tadina bakti
bugunde yemek kursum vardi oraya goturum dedim, onlar cok begendiler, tarif ettim ,kurstaki hocam bile sasirdi ne guzel erimemis kopuk cok guzel kabarmis diye
orda okadar kisi vardi, herkes sabah kahvalti yapip gelmis, azcik tadina baktilar bi dilim yediler kaldi 4kaydirigubbakcemile3
artik eve getirdim ,birazdan komsumuz gelcek onunda arasi yok tatliyla mecbur bitane yer
allahim ya sasiriyorum kime yedircegimi
yapiyorum yenmiyo copede gitmiyo of yani
neyse cok yazdim:roflol:

Son düzenleme:
arkadaşlar bende yaptım ama benimki bu kadar kabarmadıı yaa
neyse önemli olan tadıı
sıcak sıcak şimdi yaptım valla işte resmii

ellerine saglik canim seninkide guzel gorunuyo
belki kalibin buyuktu oyuzdenmi fazla kabarmadi
ama yinede erimemis guze duruyo

ellerine saglik canim seninkide guzel gorunuyo
belki kalibin buyuktu oyuzdenmi fazla kabarmadi
ama yinede erimemis guze duruyo

canım kalıbım küçüktü aslında ama kelepçeli değildi kesince söndü kabarıklığı -tatlicadiarzu-
ya bide ben acele ettim resmini çekeyim die sıcak sıcak kestim ondan söndü yoksa
seninki kadar olmasada kabarmıştı kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bende yaptım ama benimki bu kadar kabarmadıı yaa
neyse önemli olan tadıı
sıcak sıcak şimdi yaptım valla işte resmii

Freazyam bence hiç de kötü görünmüyor aksine çok hoş olmuş senin kek de..
ellerine sağlık balım,tadını beğendiniz mi
harika yaalkisalkisalkis
ayrıca normal tepside yapıp da köpüğünü eritmemek büyük başarı datlum..
çok sevindim denemene...
inş. hoşunuza gitmiştir ailecekdelikafadulden

Sempim inanamıyorum yaa bitireceğim kekleri diye kasıyorsun demekkaydirigubbakcemile3
burada olsa kırıntısı kalmaz biliyor musun çok ciddiyim
sen arada yolla:roflol:

canım sevmek ne kelime bayıldılarr delikafadulden
zaten bu 2. yapışım ilkinde çok sevdikleri için haftası geçmeden bi daha pişirdim
hazır zannediyolar zaten kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim sana daa.s.

akşam bu saatlerde k.k.da gezerken gördüm tarifi bu akşamda misafir gelecekti. hemen girdim mutfağa başladım yapmaya merakla... kalıbın yarısına kadar olmuştu. fırında kabardıkça kabardı kalıbın boyunu geçti ve bir tarafı top gibi şişme yaptı... tam kızarmadan fırının kapağını açtım çünkü mini fırının ızgarasına deymeye başlamıştı... mecburen alt kata indirdim... fırından çıkınca biraz söndü... sabah iyice sönmüştü... biraz yumuşasada lezzeti güzeldi.. çayın yanına ikramımı yaptım.. çok beyendiler.. çok güzel bir tarif... çookkk teşekkürler canım... cumartesi günü günümüz var yine yapacağım... değişik başka tarifler varsa istiyorum arkadaşlar... cumartesi herkezin beyeneceği çok değişik şeyler yapmak istiyorum... bir tarif hazır diğerlerini bekliyorum lüften...

Frezya zemus bursefa çok teşekkürler arkadaşlar..
deneyenlerin de ellerine sağlık..
bursefa evet fırını açarsak sönüyor gülüm ama her zaman tadı garantidir..
hazır pastalardan çok daha leziz..
umarım sizler de beğenmişsinizdir
tariflerin devamı gelecek inşallah
:)

merahaba libyana bu polkek tarifini misafir üyeyken görüp annemle beraber yapmışdık...sonuç mükemmeldi sana o zman teşekkür etmek isterdim ama kısmet bugüneymiş...a.s. tarifler birbirinden güzel çok hamarat bi bayansın

.Çok teşekkür ederim ,çok naziksiniz.:)
Ellerinize sağlık,annenize de hurmetler..

Arkadaşların yapıp fotoğrafını eklediği polkekleri de ilk sayfaya taşıyarak güncellemeyi düşünüyorum uygun vaktimde,sizler için de fikir olur umuyorum.

Sevgiler

libyanacım sıra bunda en yakın zamanda denemek istiyorum tabi resmini ekliycem çok merak ediyorum tadını bakalım belki bu akşam bile yapabilirim çok saol bitanem bukadar güzel tarifleri bizimle paylaştığın için

Libyanacım bende yapmayı düşünüyorum yukarda 1 arkadaşımız daha sormuş birgün önceden yaparsak birşey olurmu,yani yine böyle kabarık durur mu?
Birde tatlım altının kekini ne büyüklükte bir tepsiye-kalıba döktün.Hani büyük oval borcamlar var ya ona yapsam çok mu ince olur cnm?

canım bende deniycem,
ylnız pztsi misaflerim var, keki 1 gün önceden yapsam tadı dğişirmi?
YARIN misafirlerim var ben şuanda mutfaktayım bu kadar olursengözlerimebaksanab
hamuru bekletiyorum 20 dakika sonra geçeceğim canım.
yani problem olmaz inşallah.Monu kabarık olduğu için baklava ve pasta tarzı şeyleri bugünden yapıyorum.Polkeki hep misafir günüm yapardım bu sefer önceden deyeneceğim ben de,ama sanmıyorum kötü olacağını bence beklerse daha bile hoş olur

CANIM kolay gelsin,rica ederim seve seve..
Borcamda olmaz sanırım gülüm ince olur dediğin gibi en süper kelepçeli yuvarlak kalıpta oluyordelikafadulden
canım yaaaa ne güzel bir görüntü böyle

Çok tşk arkadaşımvereliniortak

Bu sefer aşama aşama kaydetmeyi düşünüyorum
vaktim olursa ekleyeceğim

Ben yaptım, hatta şuan yemekteyim..
Sonuç mükemmel ötesi, hem görünüm olarak, hemde tat olarak çok güzel..Libyana Allah razı olsun güzelim senden, sayende misafirlerime çıkartacağım 2. tatlım bu oldu...

Ellerine sağlık çok sevindim güzel olmasına..:)
ben de yaptım şuan soğuyor.
o beyaz kısmı pastanerdeki beze var ya o işte..
tıpkısnın aynısı.
foto bekleriz hormetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…