arkadasim tarif icin cok tesekkurler bende dogumgunum icin yeni tarifler bakiniyordum bunu mutlaka deniycem, ama kac yumurta kattigini yazmamissin :)
ya ben aslinda cok beceriksizimdir pasta ve kek yapimi konusunda bunu cevremdekilerde derler :) ama bunu mutlaka deneyip dogumgunumde yapmak istiyorum ve insallah ondan sonra herkez 2. tabagida ister :) yaptikdan yada yapamadiktan sonra mutlaka yazarim :))
libyanacim cok nefis gorunuyor ellerine saglik bende yapmak istiyorum fakat ustteki hamurun pistigine eminmisin??birde yumurtalar nasil kabarmis oyle krem santi gibi duruyor :))
bu cok guzel ya ellerine saglik canim
ya ben aslinda cok beceriksizimdir pasta ve kek yapimi konusunda bunu cevremdekilerde derler :) ama bunu mutlaka deneyip dogumgunumde yapmak istiyorum ve insallah ondan sonra herkez 2. Tabagida ister :) yaptikdan yada yapamadiktan sonra mutlaka yazarim :))
libyanacım canım ben dün akşam yaptım senin kekinii. biraz uğraştırma ama tadı muhteşemdi abartmıyorum.bu akşam eşim için yaptık görümcemle ama tatmadan da yatamadık bir türlü. Teşekkür ediyorum.
bende beceriksizimdir.ama bu tarifi denicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?