Incecıgım ınceecık manken kıbınşakkıdı Naomı benım yanımda sumocu gıbıkalır o derece
(yalandan kım olmus dımı:jeyyar:=)
5-6 kılo fazlam var suanda ınsallah verıyorum yavas yavas..Emzırdırdıgımden dolayı cok acıkıyorum ya :çok üzgünüm:
Bu arada POLUMU KEKIMI mutlaka dene zeynom
Efeem bugün ben kendümü Çınar çınçınlamazsa kek yapmaya adayacağım. Ya sorma bende emzirdikten sonra çok acıkıyorum. Engel olamıyorum bu ara kendime yiyorum, buzdolabının önünde yakında çadır kurup, kamp yapacağım.. Sonra vicdan azabı çekiyorum. Sonra söylemeyeyim ne yaptığımı Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook Ben ideal kiloma döndüm metebolizma doktorum ve diyetisyenime göre emme velakin bana göre 5 kg daha var. Üniversitedeki halime dönemek istiyorummmm(((((( yıl M.Ö.200 yer nereydi unuttum. O derece eski yaniiiii
canım çok güzel görünüyor tam ağzıma layık:dance:en kısa zamanda denemek istiyorum arkadaşlar böyle değişik tatlar ve tarifleri olanlar mutlaka paylaşsın lütfena.s
Şeniz Şimdiden kolay gelsin canım
canım çok güzel görünüyor tam ağzıma layık:dance:en kısa zamanda denemek istiyorum arkadaşlar böyle değişik tatlar ve tarifleri olanlar mutlaka paylaşsın lütfena.s
cok harika tarifler veriyorsun ya diyettyim deneyim derken azicik tadina bakmak zorunda kaliyorum ama ben sankim anlamadim ya bi daha okuyayim eger anlamadigim yer olursa geri sorarim..birde ben marmelat ve recel sevmiyorum pasta icinde bunun yerine sence ne deneyebilirim arti hani hamuru üc esit pacaya bölyüroz ya bu kek hamru gibi aksikan olmuyor demi.. ..pasta isiyle cok ilgiliyim cok sagol canim yaaaa eline saglikhihoyyyt
Ahhh ahh sorma reyyanım ben de tam diyetliğim de bakma:dilcikar: :teytey: dayanamıyorum işte..naniknanik Aşırı kilom yok ama şöööyle 4-5 kilo versem tam süper olacak
Madem zayıflayamıyoruz hep birlikte şişkooo olalım bariii:roflol: zayıf kadın kalmasın kampanyasıkaydirigubbakcemile3
Tamam arkadaşım takıldığın yerler olursa beklerim..
Marmelat ve reçel ben de çoookkk sevmem ama inan bu pastaya en çok onlar yakışıyor,ve belli olmuyor bile..
Başka bişey denemediğim için öneri yapamıyorum canımfisfisfis
Kekin hamuru boza kıvamından biraz daha koyu oluyor evet..
Afiyet olsun..Sizlerin de ellerine sağlık...Bekleriz fotodelikafadulden
Arkadaşım tarife harfiyen uydum fakat üstündeki beyaz krema olmadı
Tadı mükemmel oldu :) beyaz krema olsaydı benim girdiğim sitedeki arkadaşlarada tavsiye edecektim fakat olmadıartık birdaha ki sefer diyorum :)Sanada iyi geceler canım:)
Nesv ciğim ellerine sağlık,muhtemem görünüyor...Helal olsun:teytey:
Köpük kısmı her baba yiğidin harcı değilmiş ,düşün ben de en son denenemde başarısız olmuştumkaydirigubbakcemile3
Eğer ilk denemense Bravo..Değilse de Bravo canımşakkıdı
Tadı nasıl beğendiniz mi?
Favori pastalarımdandır..Polonya keki..Polkek yani..
Canım ben imza ekledim fotoğrafa hemen böyle daha sağlam olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?