Kekler - Pastalar Polkek (Resimli)

Efeem bugün ben kendümü Çınar çınçınlamazsa kek yapmaya adayacağım. Ya sorma bende emzirdikten sonra çok acıkıyorum. Engel olamıyorum bu ara kendime yiyorum, buzdolabının önünde yakında çadır kurup, kamp yapacağım.. Sonra vicdan azabı çekiyorum. Sonra söylemeyeyim ne yaptığımı Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook Ben ideal kiloma döndüm metebolizma doktorum ve diyetisyenime göre emme velakin bana göre 5 kg daha var. Üniversitedeki halime dönemek istiyorummmm (((((( yıl M.Ö.200 yer nereydi unuttum. O derece eski yaniiiii

Mesajını henuz okudum canımkaydirigubbakcemile3
Eeee o gu Cınar cıncınladı herhal nerde Polun Kekın en gozelındencokacimcoook

cok harika tarifler veriyorsun ya diyettyim deneyim derken azicik tadina bakmak zorunda kaliyorum ama ben sankim anlamadim ya bi daha okuyayim eger anlamadigim yer olursa geri sorarim..birde ben marmelat ve recel sevmiyorum pasta icinde bunun yerine sence ne deneyebilirim arti hani hamuru üc esit pacaya bölyüroz ya bu kek hamru gibi aksikan olmuyor demi.. ..pasta isiyle cok ilgiliyim cok sagol canim yaaaa eline saglikhihoyyyt

Son düzenleme:

celepceli kek kalibim yoktu bugün anneme aldirdim sirf bunu denemek icin insallah yapinca bende fotosunu cekip koyarim

Arkadaşım tarife harfiyen uydum fakat üstündeki beyaz krema olmadı

Ellerine sağlık NurumBenimŞeniz
Neden olmadı acabafisfisfis Bazen tutmayabiliyor...Özellikle çırpma aşamasında çok dikkatli olmak gerekiyor..İçersinde azıcık yumurta sarısı bile kaçsa söner..
Yorumlarda da var zaten okuduysanız..Bazı arkadaşların ki aynen tuttu,süper kabardı kreması,bazılarımızın ki söndü..Unun kalitesi kabartma tozunun miktarı pişme süresi fırının dili gibi etkenler rol oynayabiliyor..
Ama inanın canım yine de harika görünüyor...Tadı nasıl oldu..
Hayırlı geceler diliyorum...YARINokurum in.ş

Tadı mükemmel oldu :) beyaz krema olsaydı benim girdiğim sitedeki arkadaşlarada tavsiye edecektim fakat olmadı artık birdaha ki sefer diyorum :)Sanada iyi geceler canım:)

Tadı mükemmel oldu :) beyaz krema olsaydı benim girdiğim sitedeki arkadaşlarada tavsiye edecektim fakat olmadı artık birdaha ki sefer diyorum :)Sanada iyi geceler canım:)

Anladım tatlımŞeniz
Beyaz krema gorunuyor resmınde accuk ama cıddı dıyorum goruntusu cok hos olmus...
ben de epeydır yapmadım...Inan tırsıyorum tutar mı tutmaz mı dıyekaydirigubbakcemile3 Bır kere tutmadı oncekıler hep bomba oldu ama :jeyyar: ıstesengözlerimebaksanab Tutmayısıının sebebı de bellı,Yanlıs malzeme katmısım karbonat dıye aldıgım sey KARBONAT degılmıs,lıbyacam cok ıyı degıldır delaelaelaelaelae Gercı estetık acıdan etkılıyor sadece,tadını her zaman tek gecerım hazırlara bes basar
Yarın yapsam mı kı nedelikafadulden
Opuyorum canım...

nefisss cokacimcoook

Eklentiler

• $pol kek.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 156
Nesv ciğim ellerine sağlık,muhteşem görünüyor...Helal olsun:teytey:
Köpük kısmı her baba yiğidin harcı değilmiş ,düşün ben de en son denenemde başarısız olmuştumkaydirigubbakcemile3
Eğer ilk denemense Bravo..Değilse de Bravo canımşakkıdı
Tadı nasıl beğendiniz mi?
Favori pastalarımdandır..Polonya keki..Polkek yani..
Canım ben imza ekledim fotoğrafa hemen böyle daha sağlam olur..

Son düzenleme:
Snowdrop ,canım ben yarım bardaktan biraz fazla ekliyorum,karar oluyor...

Canım tarifini 2 kere yaptım bu ikincisi... İlkinde köpük ile ilgili bir sorun olmadı ama üstüne rendelediğim hamurlar tam pişmeden almışım fırından ikincisini daha çok beklettim üstü kızarsın diye daha iyi oldu. Geçen hafta günümde de bunu sundum beni utandırmadı. herkes çok beğendi. Teşekkür ederim :)
Ama ablam tarifi aldı benden aynı senin dediğin gibi yaptım ama köpük hiç kabarmadın dedi, oda fında kabaracak herhalde diyip öylece sürmüş fırına ama kabarmamış.. çok üzülmüş. aynı ölçüde aynı malzemeler zaten aynı tarif onunki neden öyle oldu acaba CADIARZU

bu arada resmi ekleyemedim sanıyordum, böyle görünce şaşırdım.. nasıl eklenir bilmiyorum ki :CüvCüv:

Eklemişsin işte canım..Yanlız link şeklindeydi ..Açtım ve imza ekledim..
Ellerinize sağlık tekrar..
Evet işte bazen köpük sönüyor neden anlamıyorum..Dediğin gibi malzemeler aynı herşey aynı...
Ben fırından kaynaklandığını düşünüyorum bir de malzemelerden..
Mesela yumurta akına azıcık bile sarı kaçsa olmuyor..

Son düzenleme:
:ecrin_bebek:

Nesv ,senin vesilenle dayanamadım az önce mutfağa girdim ve yarım saatte polkekimiz servise hazır hale geldi..kaydirigubbakcemile2
Hiç aklımda yoktu yapmak ama köpüğüne takıldım,bakalım olacak mı dedım ...Oldu hem de feci kabardı neredeyse kakaolu kısmı da yok edecekti bkz.
Foto kalitesi iyi değil ..
Hemen bir dilim kestim ve yedim afiyetle:ecrin_bebek: hatta kalıptaki kırıntılar bile duruyor...
Fazla vaktim olmadığı için görsel bir show hazırlayamadım pek estetik durmuyor ama maksat tarifi bir kez daha teyit etmekti..
SEVGıLER..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…