• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Polkek (Resimli)

işte bittii kreması da kabardı
içindeki marşmelov tadına benziyo
görüntü de tatmin edici
nasıl olmuşşş :P

frt.png

işte bittii kreması da kabardı
içindeki marşmelov tadına benziyo
görüntü de tatmin edici
nasıl olmuşşş :P

frt.png

Voooavv :1shok:
Nasıl şişirtirmişsin öyle cicikızkaydirigubbakcemile3
Ellerine,emeğine,yüreğine sağlıkŞeniz

Helva tadında tahinli kekin altına yaptığım yorumda dediğim gibi bugün polkeki yaptım. Tadı çok hoş oldu görüntüsü de fırından çıkana kadar iyiydi. Ama annem sabote etti. Anne 4ü 5 geçe söndür ben üzerimi değiştireceğim dedim. Tamam dedi ama geç kalmış. Üstü biraz esmerleşti. Ve Fırından çıkardık. Baktık kalıptan çıkıyor kalıp kelepçeli değildi. Annem ya ters çevirelim çıksın dedi. Ben yok içinde kalsın ne güzle kabarmış dedim. Annem çıkardı ve pastayı bir ters bir düz edince kremamı da söndürdü. Bana da tamam sabote etmiş olabilirm ama iyi olmuş sen adam olacan yemek konusunda dedi. Teşekkürler libyana. Aferini de aldım ya daha ne isterim. a.s.

image028t.jpg

Helva tadında tahinli kekin altına yaptığım yorumda dediğim gibi bugün polkeki yaptım. Tadı çok hoş oldu görüntüsü de fırından çıkana kadar iyiydi. Ama annem sabote etti. Anne 4ü 5 geçe söndür ben üzerimi değiştireceğim dedim. Tamam dedi ama geç kalmış. Üstü biraz esmerleşti. Ve Fırından çıkardık. Baktık kalıptan çıkıyor kalıp kelepçeli değildi. Annem ya ters çevirelim çıksın dedi. Ben yok içinde kalsın ne güzle kabarmış dedim. Annem çıkardı ve pastayı bir ters bir düz edince kremamı da söndürdü. Bana da tamam sabote etmiş olabilirm ama iyi olmuş sen adam olacan yemek konusunda dedi. Teşekkürler libyana. Aferini de aldım ya daha ne isterim. a.s.

image028t.jpg

Amanın ne ara yaptın Polonya Kekini:1shok:
Çok güzel görünüyor canım çekti senağlama
Elceğzine sağlık gülüm..
Gerçekten güzel kabarmış üstü de çıtır olmuştur ilk deneme için harika...
benden de kocaman aferin:utangac:

Bende yapmıştım libyanacım hatırlarsan. Bayaa olduu ama ancak ekleyebildim resimlerini.
Çok güzel oldu Herkes çok beğendi.
Ertesi gün günümüz vardı. Gittiğimiz yere götürdüm. Ordada herkes çok beğendi. Teşekkürler :))

Bu arada kakaolu parçayı çok tutmuşum. Üstüne biraz az hamur kaldı ama olsun.
Pişmeden Önce

27042009663.jpg

Piştikten sonra

27042009664.jpg

27042009666.jpg

27042009667.jpg

bendee yaptımmmmm afiyetledee midemize indirdikkkkkkk
süper bi tarifmişş yaaa herkes bayıldı hazır sandılarr cokacimcoook

anam marmelat neresınde bununnn..:)))) senmı yedın göremıyommmm..okuyamıyommkaydirigubbakcemile4enfes gzukuo ama gebe bı kadın olarak acıl yapmam lasımmmm.ellerıne emegıne saglıkkaydirigubbakcemile3

yerimseniben

merhabalar herkese libyana tarifi denedim ve harika oldu ..

fakat beyaz krema senin resimdeki kadar kabarık olmadı..... ben kayısı marmelatı koydum bayıldılar..

buzlukta dururmu bu kek acaba kuzum hıııı ??

bende biraz önce fırından çıkarttım
ılık ılık yedik ailece
annem beğendiyse gerçekten olmuştur diyorum
foto çekemiyorum ama beyazı çok sönük de olmadı çok kabarık da olmadı
ama denendi beğenildi :)))
tarifi çin teşekkür ederizzz

taamam tamam gördum şimdiii canımcımmm..hamura sruoz saol:))))))
:emir_bebek: Şeniz
yerimseniben

merhabalar herkese libyana tarifi denedim ve harika oldu ..

fakat beyaz krema senin resimdeki kadar kabarık olmadı..... ben kayısı marmelatı koydum bayıldılar..

buzlukta dururmu bu kek acaba kuzum hıııı ??
Merhabalar balım..
Ellerine sağlık,o kopuk kısmının kabarıklığı kullandığın tepsiye bağlı bir de yumurtaları çok iyi çırpmana..
Eminim yine de güzel olmuştur ,beğenmenize sevindim..
süperdelikafadulden

bende biraz önce fırından çıkarttım
ılık ılık yedik ailece
annem beğendiyse gerçekten olmuştur diyorum
foto çekemiyorum ama beyazı çok sönük de olmadı çok kabarık da olmadı
ama denendi beğenildi :)))
tarifi çin teşekkür ederizzz

Şeniz Afiyet bal şeker olsun Arwenim
anneciğine hormetler:utangac:
çok değişik ve hatrı sayılır bir pasta ,biz de çok seviyoruzsositososito

su anda yapıom ama hava cok sıcak hamur yumusuo hemen..inş kötü olmaz canım ya:((((bide pudra seker braz fasla oldu 1 bardaktan fazla:(((( bakalım sonucu yazrımkaydirigubbakcemile4

ay valla süper kabardııııı beyaz yeri senınkınden bile fazla ınanamazsınnnnnnalkisalkisalkis ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çırptımm çokkkkkk...üstü pişti ama bıcak batrdım alt kek ıslak daha beklıom bakalımmm.inşş göruntusu kadr lezzetli olurşakkıdı

libosumya ben bu tarife yorum yazmamisim nasil olduda benim gozumden kacmis, bayildim bunada ya
valla benim kesin denemem lazim hatta yarin yapicam ,malzemeler var nasil olsa
ya benim korkumda icindeki kopugun erimesi
bu arasindaki beze oluyo dmi ,turkiyedeyken yaptim erimisti burda hc denemedim
buranin firinlarinda hic sevmiyorum
alti ustu ayri pisiriyo ,aceba bu tarifte nasilyapar, kopuk erirmi, bi denicem insallah olur
bide ust hamuru iyi kizarincami guzel oluyo yoksa normalmi yapcaz

Canın sağolsun canım benim,eksik olma..
Ben çok seviyorum polonya kekini,eşimin doğum günü 3 gün sonra inş,monude polkek de olur büyük ihtimalle..
köpük kısmı aslında yumurta aklarına sarı bulaşmamasına ve iyi çırpılmasına bağlı..
özellikle kelepçelli kalıpta yaparsan daha güzel olur semPy im..
fırında pişince biraz kalsın iyice kendine gelsin ama kızarmasına gerek yok..
inşallah güzel olur kuzum kolay gelsin

Back