• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Polkek (Resimli)

Libyanacım her verdiğin tarifte heyecanlanıyor ve kocaman gülümsüyorum.
Haftalardırda bu tarifine bakıp duruyorum.
Kısmet bugüneymiş,bir deneyeyim dedim tutturabilirsem ve ertesi günde aynı şekilde tombiş kalacaksa yarın akşam tkr yapacağım cuma günü diğer pastalarımla birlikte ablama götüreceğim.

Polkek şu anda fırında çok yavaş ilerliyor kabarması.Evde kelepçeli sadece kalp şeklinde kalıbım vardı onda deniyorum.Resim eklemeyi çokkkkkkk isterdim ama fotoğraf makinesini işyerine götürmüş eşim.

Ben marmelat kısmını dondurma için aldığım çilek sosuyla denedim.Bakalım sonuç ne olacak.Haberdar edeceğim.Tekar tekar teşekkürler cnm iyiki varsın.Sevgilerimle

40 dk yı çoktan geçtiüzeri kızarmadı,bende bir üst rafa aldım :)

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim gülüm,ne kadar güzel sözler bunlar.
Umuyorum güzel olur kekin de,ben de yaptım yarın ekleyeceğim yeni fotoğrafları inşallah.
şuan yoğunum biraz,misafirlerim için hazırlık yapıyorum.
sevgiler

libosum nefis yaacokacimcoook yapmazsam ne olayim yapayimda bi görzemuszemus
insan böyle bi görüntü görürde cani cekmezmi yauvcokacimcoook
ellerine saglik canimopuyorumnanaktana.s.

libyanacim bende yaptim tadi süper oldu kocisimde cok begendi bir güzel yedikcokacimcoook aslinda kocisim herseyi yemez ama bunu bi güzel yedi vallacokacimcoookzemuszemus
ben icine yarisina annecigimin elleriyle yetistirip yaptigi kayisi receli koydum yarisinada gene annecigimin yaptigi cilek receli koydum hangisi daha güzel olacak diye denemek icin ikiside ayri bir tat oldu kayisili olan biraz mayhos cileklide tatli oldu ama ikiside nefisticokacimcoook
ama sankim beyazi biraz az gibimi ne niyekinem:uhm:
bu tarifi bizimle paylastigin icin cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

libosum nefis yaacokacimcoook yapmazsam ne olayim yapayimda bi görzemuszemus
insan böyle bi görüntü görürde cani cekmezmi yauvcokacimcoook
ellerine saglik canimopuyorumnanaktana.s.

:roflol:yapmasaydin ne olucakdin cok merak ettim yengosum:roflol:
:utangac:bende yapicam görürsünüz ama önce buna uygun bi kelepce yada kap almam lazim:utangac:
cokacimcoookcanim cekti iyimicokacimcoook

opuyorumnanaktanyapan herkezin ellerine emegine saglikopuyorumnanaktan

libosum kelepce olmasi sartmi???
cok özendim inan ben bu tarifini nasil kacirmisim onuda bilmiyom ve kendime ahanda böyle kiziyorum:mymeka:

:utangac:bende yapicam görürsünüz ama önce buna uygun bi kelepce yada kap almam lazim:utangac:

yegenim yapmasaydim kusur kalacaktim:roflol:yaptim iste yaptiiimhihoyyyt
kiskanma neolur yap seninde olursositososito:roflol:
canim yegenim libos daha iyi bilir ama sanirim kelepceli olursa cikarmasi daha kolay olur ama gercekten tadi deyisik güzel bir tatli tavsiye ederim yada hemen gelirsen daha var burda yeriz birlikte canimcokacimcoook:içelim:opuyorumnanaktan

yegenim yapmasaydim kusur kalacaktim:roflol:yaptim iste yaptiiimhihoyyyt
kiskanma neolur yap seninde olursositososito:roflol:
canim yegenim libos daha iyi bilir ama sanirim kelepceli olursa cikarmasi daha kolay olur ama gercekten tadi deyisik güzel bir tatli tavsiye ederim yada hemen gelirsen daha var burda yeriz birlikte canimcokacimcoook:içelim:opuyorumnanaktan

zemuszemusozaman hemen kelepceli bi kalip almam sart olduzemuszemusgözlerimde doldukaydirigubbakcemile3

sen benim damak zevkimi biliyosun sende tavsiye ettigine göre tam benlikcokacimcoook

libyanacim bende yaptim tadi süper oldu kocisimde cok begendi bir güzel yedikcokacimcoook aslinda kocisim herseyi yemez ama bunu bi güzel yedi vallacokacimcoookzemuszemus
ben icine yarisina annecigimin elleriyle yetistirip yaptigi kayisi receli koydum yarisinada gene annecigimin yaptigi cilek receli koydum hangisi daha güzel olacak diye denemek icin ikiside ayri bir tat oldu kayisili olan biraz mayhos cileklide tatli oldu ama ikiside nefisticokacimcoook
ama sankim beyazi biraz az gibimi ne niyekinem:uhm:
bu tarifi bizimle paylastigin icin cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:1shok: Woowww bu ne gülüm :1shok: bir de beyaz kısmı az mı oldu diyor:delphin:
enfes kabarmış her katı ciddi söylüyorum harika,ellerine sağlık.
O kahve kek kısmı nasıl o kadar kabardı bravo.
Çünkü normalde orası çok pişmez,sıvı kalır çikolata sosu gibi gerçi ben de öyle seviyorum daopuyorumnanaktan
ince bir kat oluyor senin polkek maşallah hormonlu süper yasositososito
afiyetle yiyin e miopuyorumnanaktan

İnşallah denersin bacı,kelepçeli ile çok daha garanti.

:1shok: Woowww bu ne gülüm :1shok: bir de beyaz kısmı az mı oldu diyor:delphin:
enfes kabarmış her katı ciddi söylüyorum harika,ellerine sağlık.
O kahve kek kısmı nasıl o kadar kabardı bravo.
Çünkü normalde orası çok pişmez,sıvı kalır çikolata sosu gibi gerçi ben de öyle seviyorum daopuyorumnanaktan
ince bir kat oluyor senin polkek maşallah hormonlu süper yasositososito
afiyetle yiyin e miopuyorumnanaktan

:utangac:gercekten güzelmi libosumhihoyyyt
evet yaa sanirim hormonlu oldu:roflol:
ama o kahve kek alti üstü kadar pismedi zaten biraz deyisik bir tadi var nebileyim sanki kestane tadi gibi ama güzel bi tatcokacimcoook
bu tarifi bizimle paylastigin icin cook tesekkür ederim canimopuyorumnanaktana.s.

Evet aynen zaten öyle olması gerekiyor cansın,
sıvı kalması gerek biraz,incecik bir kat oluyor ..
pudding gibi olacak..
ya da sufle gibi diyelim..
harika :)

Önceki gün misafirlerimiz vardı,Allah eksik etmesin mönümde polkek de vardı,yapmışken aşamalı şekli ile fotoğraflarını çektim,telefonla olduğu için çok net değil ama size yardımcı olması açısından ilk sayfaya ekledim umarım anlaşılır olmuştur
soru ve yorumlarınızı her zaman bekleriz efenim
hormetler

Önceki gün misafirlerimiz vardı,Allah eksik etmesin mönümde polkek de vardı,yapmışken aşamalı şekli ile fotoğraflarını çektim,telefonla olduğu için çok net değil ama size yardımcı olması açısından ilk sayfaya ekledim umarım anlaşılır olmuştur
soru ve yorumlarınızı her zaman bekleriz efenim
hormetler
alkisalkisalkislibosum hemmencik bakiverdim o ne öyle al beni ye diyo gidip evdekini yiyem baricokacimcoook
bende diyorum senin yaptiginin kahve kismi neden daha koyu oldu sincik anladim sen kakaosunu daha fazla koymussun megersem:jeyyar:
bidahakine bende öyle yapayim canim sagolasin bendende hormetlerŞenizopuyorumnanaktan

yahu benmkı gsel oldu ama sölemeyı unuttum yumurta sewmeyenler yıyemezzzzzzzzzz.o köpük kısmı felaket yumurta kokuyoooo...bana ble koktuuuuuu...yumrta aklarını cırptımız kattan bahsedıom..aklınzda bulunsunnn..sevgılerrrrrrr

M joy yumurta aklarından yapıldığı için haklısın kokabilir,beze gibi çünkü.
Ben sanırım çok oburum ne koku alıyorum yerken ne biişi:p

m joYy bilmem bana kokmadi bende yaptim:uhm: esim herbiseyi yemez ama dün oda yedi bisey demediyerimseniben
libosum bende sen gibi oburum herhalde homini girtlak ne bulsam götürüyorum vallacokacimcoook
sonrada spor yapip eriticem diye canim cikiyokafamçokkarıştı

yanlislikla iki masaj gitmis silemedim deyyistirdim.
hörmetler:)))

Son düzenleme:
yaaaaaaaa tarifi yeni gördüm yapmaya karar verdim siz yumurta kokusundan bahsediyorsunuz ben pek sevmem o kokuyu midemi bulandırır...ama olsun yinede yapacağım ...görüntüsü çok değişik geldi eşime böyle farklı tadlar yapmak denetmek hoşuma gidiyor gerçi deneme tahtasına döndüm bir gün mide zafiyeti geçireceğim diyor ama löpür löpürde götürüyor pastaları..........diğer tariflerinide denedim çok güzel oldular canım ellerine kollarına sağlık inşallah daha çok güzel tariflerle burada bizi bilgilendireceksin.... resim eklemeyi bilmiyorum ....ama azmedip öğreneceğim yaptığım pastayı ekleyeceğim canım

Guller dıyarı canım evet aynen ben öyleyim:)
sağlık olsun be gülüm..
Harzem can çok teşekkür ederim,özellikle koklamazsanız yumurta kokusunu alacağınızı sanmıyorum ama şimdi bu tez ortaya atıldığından ,bir işkillenme durumu olabilir:)
yumurtaya karşı çok hassassanız yapmayabilirsin bilemiyorum

ama ben çok memnun kaldım yiyen arkadaşlarım da çok seviyor.
başta da dedim ya canım zevk meselesi.
sevgiler

Back