Kekler - Pastalar Polkek (Resimli)

YA LİBYANACIIIMM ACİİLL hihoyyyt

yapıcam bundan akşam
1/4 kutu pudra şekeri demişsin ya
onu anlamadım
aşağı yukarı bi ölcü verebilirmsin kaşıkla yada bardakla yada gramaj olarak cokacimcoook

tşkr ederim cnmcım şimdiden a.s.

Ya bend eyapmaya kalktim bayag oldu amam yapamadim bu ustundeki yani at-rasindaki beyaz kremyai tuturamadim tas gibibisey oldu
vur kafama gibi off nasil tuturucam ben bu keki

aralarda yazmıştı sanırım 3/4 su bardagı diye pudra şekerini ama sen gene tüm mesajları geçir gözden birinde vardı

Tek kelimeyle harika bir kek, nefis bir lezzet herkes bayıldı. biraz zahmetli ama değer.
Ben pudra şekerini yarım su bardağı kadar kullandım iyi geldi. teşekkürler bu güzel tarif için.

yaa denemek istiyorum ancak benim kelepçeli kek kalıbım yokki
başka nasıl yapablirim acaba.bu kek için kelepçeli kek kalıbı alacam ozaman

Canım kelepcelı kalıp kullanmak zorunda degılsın yoksa normal kalıp veya tepsıler de olur
Ayrıca arkadaslr sormus pudra sekerı yarım su bardagı kadar yahut bıraz daha gececek sekılde..
Recel de arzunuza gore katabılırsınız her cesıt olur Şeniz

ya ben de yapcam merak ettim şimdi...ne zamandır okuyorum yorumları,bi türlü yapmak nasip olmadı...fotosunu da mutlaka koyarım,ama kötü olursa cesaret edemem belki,şu köpük tutarsa tamamdır zaten,gerisi kolay....

bende bu keki yapıyorum başka bir sitede rende kek adı altında geçiyor benuzun zaman önce ordan almıştım .bir gün bekleyince daha güzel oluyor .libyanacım seninde ellerine saglık herkese yapmasını tavsiye ederim.

canım kopugu tutarsa zaten pastan tamamdırdelikafadulden
beklıyoruz fotografı ınsAllah..a.s.

canım kopugu tutarsa zaten pastan tamamdırdelikafadulden
beklıyoruz fotografı ınsAllah..a.s.

yapcam ama tatile gidiyorum perşembe günü,bir ay yokum,dönüşte yapıp resmini koyarım..gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yapcam ama tatile gidiyorum perşembe günü,bir ay yokum,dönüşte yapıp resmini koyarım..gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ınsaallah canım beklıyoruza.s.

Arkadaşım mükemmel olmuş ellerine sağlık :) siteye yeni yeni alışıyorum fakat kekin malzemeleri yazmıyor veya ben bulamadım

Çok nefis görünüyor ,ben kilo alacagım kesin burası yüzünden özellikle Libyana yüzünden şu tariflere bakın aman Allahım:)

Libyana bu keki denedim muhteşem oldu ben içine vişne reçeli kattım kelepçeli kalıpta yaptım.Köpük kısmında zorlandım ama sonuç çok güzeldi.

Afiyet olsun ben korkuyorum bir daha denemeye kopuk tutmazsa diye:O)
Ama cıdden tuttu mu da tadından yınmıyooo dımı..
Elıne saglık foto ekleseydın yaaa canın sagolsun mucks

Dondurucuda 15-20 dakika beklemiş olan kakaolu hamurunuzu, rendenin büyük kısmı ile kalıba yaydığınız hamurun üzerine rendeleyin. Ancak rendelemeden hemen önce kalıba yaydığınız sade hamurun üzerine reçeli veya marmelatı sürün. ..
Ikıncı pastamda da aynı tarıfı uyguladım sadece uzerıne ekstradan kremsantı surdum ve cıkolata erıttım ...Murdum erıgıyle de tamamladım

Şekerim kilo bilgi departmanın ekonomik krizden dolayı kapalı değilse kilo sorunun var mı merak ettim :)))))))) Yapıyor, yiyor ve incecik kalıyorsan eğer gene uyyyyy dıkandddııımmmm..

Şekerim kilo bilgi departmanın ekonomik krizden dolayı kapalı değilse kilo sorunun var mı merak ettim :)))))))) Yapıyor, yiyor ve incecik kalıyorsan eğer gene uyyyyy dıkandddııımmmm..

Incecıgım ınceecık manken kıbınşakkıdı Naomı benım yanımda sumocu gıbıkalır o derece
(yalandan kım olmus dımı:jeyyar:=)
5-6 kılo fazlam var suanda ınsallah verıyorum yavas yavas..Emzırdırdıgımden dolayı cok acıkıyorum ya :çok üzgünüm:
Bu arada POLUMU KEKIMI mutlaka dene zeynom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…