Kekler - Pastalar Polkek (Resimli)

Henüz dilimlemedim.Çünkü sıcak.Soğumasını bekliyorum... cokacimcoook

Henüz dilimlemedim.Çünkü sıcak.Soğumasını bekliyorum... cokacimcoook

cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook :1shok:
Ellerine sağlık canım ALLAHHHH nasıl güzel olmuştur o şimdi var yaaa senağlama ben de istiyorum bir dilimcik..
Süper kabarmış ya o ne öyle..Maşaallah...

ayy canım benim nedemek bir dilim gel yarısını ye.cokacimcoook
halen tadına bakma şansımız yok iftara 1 saat kaldı.
o zaman keseyim tadayım yorumlarımı yazacağım. ama yapım aşamaları çok zevkli. kızımla birlikte yaptık.
yeni tariflerde bekliyoruzzzzyerimseniben
teşekkürler Şeniz

Buda dilimlenmiş haliydi.Harika bir lezzetti.Denemeyenler mutlaka denesinler. eşim de çok beğendi.
resimin üzerine tıklarsanız tabak önünüze gelir:)

Son düzenleme:

Buda dilimlenmiş haliydi.Harika bir lezzetti.Denemeyenler mutlaka denesinler. eşim de çok beğendi.
resimin üzerine tıklarsanız tabak önünüze gelir:)

Canım ne kadar guzel ve duzgun yapmıssın
Ellerıne saglık tekrar tekrar
Benım esım de sık sık cayın yanına ıster bıkmaz hıckaydirigubbakcemile3
Hakıkaten reddedılmeyecek bır lezzet..

ellerine sağlık perim tabiki ilk yapanın yani libyana nın da...elleriniz dert görmesin kızlar bu kekten yemek istiyom hemen yani akşam offfff

SUPERİSİ güzel tutturmuşsun canım hakkaten senden rıcam yogun ıstek uzerıne KOPUK kısmını detaylı anlatman..
Öptüm

SUPERİSİ güzel tutturmuşsun canım hakkaten senden rıcam yogun ıstek uzerıne KOPUK kısmını detaylı anlatman..
Öptüm

libyanacığım canım ne demek senin gibi ustanın yanında bizim adımız bilem olmaz ama yinede anlatmaya çalışacağım.
yumurta beyazlarına baş parmak ve işaret parmağının sığdığı kadar bir çimdik tuz alıp mikserin düşük ayarında iycene köpürteceğiz.
köpük kar haline gelince içine toz şekeri 3 seferde ilave edip karıştırmaua devam ediyoruz. şekerin eridiğinden emin olunca hemen nişastayıda katıp biraz daha karıştırıp işlemi bitiriyoruz.
çok fazla karıştırmayalım söner. sönüncede kabarmaz.
zaten ilk tuzla karıştırdığımızda yeterince kabarıyor önemli olan sönmeden diğer malzemeleri ilave edip bundan sonra fazla karıştırmamak.
kolay gelsin. inşallah anlatabilmişimdir

Kızlar evrım gecırmıs Polkekımı de ılk sayfaya ekledım
;*

ayoll..bu nasil polkek..
rezil oldum..rezillll:roflol:
hani bunun kopugu ,
ustunu rendeleyene kadar kopuk mopuk kalmadi..

hani yapamayanlar olursa , ibrete alem olsun diye fotosunu koydum..
uzulmeyin anacim tek degilsiniz..sırnaşık şey
bizim kekimiz var polumuz yokk..

kaydirigubbakcemile3
Ebuş dostum;güzel olmuş vallahi;renk kıvam kabarma süper de işte koppuk eksik bi o kadar da olsun artık şakkıdı ilk deneme.Tadı harıkaydı ama dımı..?

Ya benıım de kopugum kactı en sonuncusunda haın kopukklava::dilcikar:
Halbukı nasıl da super olmustu boyleee kar gıbı kabar kabar.
Ilk defa fırında sondu gıttı küstü herhalde bır de malzemeleri karıstırdım ben onun husranına ugradım:roflol:
Ya acaba neden oyle oluyor kı..
Ben soyle bısı atıyım:uzerıne hamuru cok rendeleyınce agırlıgından erıyor mu kı ne kopuk:sm_confused:
Dur ben bı daha deneyım..
Superısı BurcuOzgem super tutturdular...
Onları cagıralım yıne..
Bıgun tum kk yapalım polkek:roflol:
Hayırlı geceler.

yok libyanacığım en son bir de ben yaptım polkek benimde köpüğüm daha çırparken kayboldu gııııııııııı-tatlicadiarzu-
sanrım malzemeden çalmıştım ondan oldu
tepsim küçüktü ve 3 yumurtayla denedim. kek harikaydıda sabunu azdı sanırım:roflol: birde şundan şüpelendimki bir parça sarı karıştı yumurta beyazına galiba onunda etkisi oldu. her neyse sonuçta yendi yenmiyeni yiğenlere götürdüm onlar yedi kalmadıyasırnaşık şey

Merhaba arkadaslar ben tam bir kek,tatli ve kurabiye kurduyum denemeden gecemem yemeden duramam,terazimde pes der ben yinede tatmadan gecmem.. bu tarif beni yap diye cagirdi ama tek anlamadigim yer yag grami bizim burda margerinler 250gr. yada 5oogr. bir paket sizde kac gram yahu neolur yazin yapmadan huzur bulmiycamcokacimcoook yapanlarin ellerine saglik hele bunu ilk yazanin elleri dert götmesin ....

yaa denemek istiyorum ancak benim kelepçeli kek kalıbım yokki
başka nasıl yapablirim acaba.bu kek için kelepçeli kek kalıbı alacam ozaman

evde kayısı reçeli var sizce uyar mı bu tarife...

biraz acele cevap verirseniz yeni gördüm tarifi eşim gelmeden yapmak istiyorum sigarayı bıraktırıyorum da agzı hiç boş durmuyo :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…