- 19 Mayıs 2020
- 46.782
- 209.607
- 548
Adam eşyalı evi boşuna tutmuyor tabi, bi bahane ile bavulu toplayıp hop aile evine.Evlenince onlara hizmetçilik de sana düşecek, diğer konundan anlaşıldığı üzere zaten seni yanlarına götürecekmiş
Erkeksiz kal evde kal bununla evlenme daha iyi, boşver atan gez toz keyfine bak biraz
ben sırf onun aile merakı yüzünden mesleğimi bırakmak istemiyorum.
Merhaba kızlar nişanlım polis memuru ama polisliği bırakıp karakol memurluğuna geçmek istiyor ve ailesinin olduğu şehre taşınıp temelli orada yaşamak istiyor. İlk başta bana bırakayım mı dedi ben de sen bilirsin zorlanıyorsan bırak dedim tabi bu ilişkinin başlarındaydı henüz ailesini ve ailesinin niyetini bilmiyordum. Kendim de paramediğim dedim küçük şehirde çalışması kolay olur. Ama şuan geçmesini istemiyorum. Daha önce dile getirdim dedim ailenden uzak olursak daha iyi olur uzak olunca daha tatlı oluruz sen benim iyiliğimi düşünmüyorsun dedi bende ne halin varsa gör dedim. Benim atanma durumum var puanım hangi şehre yeter bilmiyorum ben sırf onun aile merakı yüzünden mesleğimi bırakmak istemiyorum. Sizce nasıl söyleyebilirim geçmesini istemediğimi
Acılara yürüyor korkmuyorGörümceyle beraber yaşama işi ne oldu ?
Şimdi de mesleğini bırakmaktan bahsediyorsun.
Allah anne babana sabır versin.
Seni ne zaman görsem daralıyorum. Ne oldu diye
Göz göre göre kendini yakacaksın.
Acın da anne babanı yakacak.
Tabi ki atanmadan evlenmeyi dusunme onun ki hayatta senin ki dolmalik biber mi? ( bebeğim dördüncü ay ataginda kimildarsam uyanır çok açım ve uykusuzum biber benzetmesi ondan)Merhaba kızlar nişanlım polis memuru ama polisliği bırakıp karakol memurluğuna geçmek istiyor ve ailesinin olduğu şehre taşınıp temelli orada yaşamak istiyor. İlk başta bana bırakayım mı dedi ben de sen bilirsin zorlanıyorsan bırak dedim tabi bu ilişkinin başlarındaydı henüz ailesini ve ailesinin niyetini bilmiyordum. Kendim de paramediğim dedim küçük şehirde çalışması kolay olur. Ama şuan geçmesini istemiyorum. Daha önce dile getirdim dedim ailenden uzak olursak daha iyi olur uzak olunca daha tatlı oluruz sen benim iyiliğimi düşünmüyorsun dedi bende ne halin varsa gör dedim. Benim atanma durumum var puanım hangi şehre yeter bilmiyorum ben sırf onun aile merakı yüzünden mesleğimi bırakmak istemiyorum. Sizce nasıl söyleyebilirim geçmesini istemediğimi
Yani yine ailesinin ağzına bakacak.İsterlerse karım razı olmuyor huzurumuzu bozuyorsunuz de dedim. O zaman da karının ağzına bakıyorsun derler diyor.
Aynı meslek ve qyni konu yüzünden kucağımda çocuğumla bosandim. Ailesinin yanında yakınında yaşamaya çok merakliysa yol yakınken nişanı at canimMerhaba kızlar nişanlım polis memuru ama polisliği bırakıp karakol memurluğuna geçmek istiyor ve ailesinin olduğu şehre taşınıp temelli orada yaşamak istiyor. İlk başta bana bırakayım mı dedi ben de sen bilirsin zorlanıyorsan bırak dedim tabi bu ilişkinin başlarındaydı henüz ailesini ve ailesinin niyetini bilmiyordum. Kendim de paramediğim dedim küçük şehirde çalışması kolay olur. Ama şuan geçmesini istemiyorum. Daha önce dile getirdim dedim ailenden uzak olursak daha iyi olur uzak olunca daha tatlı oluruz sen benim iyiliğimi düşünmüyorsun dedi bende ne halin varsa gör dedim. Benim atanma durumum var puanım hangi şehre yeter bilmiyorum ben sırf onun aile merakı yüzünden mesleğimi bırakmak istemiyorum. Sizce nasıl söyleyebilirim geçmesini istemediğimi
Cnm evlendikten sonra bana sormadan söylemeden tayin isteyip gitti benin eski eş. Gitmeyi kafaya koyan ne yapıp edip gidiyor. Meğer benimki evlendikten sonra istediği herseyi karisi olduğum için yapmak zorunda olduğumu düşünüyormuş. Bence söz versene ne yaparsa yapsın inanma , ayrıl. Eski eşimin tepkisinin aynısı bu .bizim hikayenin aynısı hatta , çok ilgincGitmeyeceğim zaten hele ki tavırlarını gördükten sonra asla
Çünkü masraf etmek istemiyor , çünkü bir süre sonra anne babasının evine yerleşecek, onlarla yasayacakOhoo üyeliği iptal etmiş ya bence bu kadar yüklenmeyin hemen uçup gidiyorlarbaşını yakacak hatta yakmış çoktan .ailesini karşına aldığı adama bak görümce ile beraber yaşamak ve eşyalı ev tutmak istiyor artı tam bir aileci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?