Ben evlenince ailesini beslemesi konusunu açtım böyle bir şey istemediğimi benim ve ilerdeki çocuğumuzun rızkını ailesine yedirmesini istemediğimi dile getirdim. Sürekli para istiyorlar para yok diyip kapatıyorum dedi. Bende evlenince de isteyecekler dedim herhalde o kadar yüzsüz değillerdir diyor dedim isterler. İsterlerse karım razı olmuyor huzurumuzu bozuyorsunuz de dedim. O zaman da karının ağzına bakıyorsun derler diyor.Adamdaki bu bütün aileyi besleme merakı bitmeyecek, sen çalışmayı falan da unut zaten evlenirsen. Senin kadronu hazır etti şimdiden o.
Bir evlat annesine ve babasına bakmakla yükümlüdür, suan icin annenin babanın maddi olarak bir beklentiye girmeleri cok normal. Ailesini beslemek yazmissiniz inanin bir evlat olarak utanç duydum söylediğiniz bu kelimeden .Ben evlenince ailesini beslemesi konusunu açtım böyle bir şey istemediğimi benim ve ilerdeki çocuğumuzun rızkını ailesine yedirmesini istemediğimi dile getirdim. Sürekli para istiyorlar para yok diyip kapatıyorum dedi. Bende evlenince de isteyecekler dedim herhalde o kadar yüzsüz değillerdir diyor dedim isterler. İsterlerse karım razı olmuyor huzurumuzu bozuyorsunuz de dedim. O zaman da karının ağzına bakıyorsun derler diyor.
Ne kadar ayıp? Ne kadar günah cok ilerlemez sizin işiniz. Belki ailenin durumu yok? Yanı hos mu bunlarBen evlenince ailesini beslemesi konusunu açtım böyle bir
Merak etme burda biz bile kimin kimin ağzına baktığını anladıkBen evlenince ailesini beslemesi konusunu açtım böyle bir şey istemediğimi benim ve ilerdeki çocuğumuzun rızkını ailesine yedirmesini istemediğimi dile getirdim. Sürekli para istiyorlar para yok diyip kapatıyorum dedi. Bende evlenince de isteyecekler dedim herhalde o kadar yüzsüz değillerdir diyor dedim isterler. İsterlerse karım razı olmuyor huzurumuzu bozuyorsunuz de dedim. O zaman da karının ağzına bakıyorsun derler diyor.
Evlat annesine babasına bakar ama o evde 4 tane yetişkin erkeğin oturup da nişanlımdan para beklemesi normal değil.Bir evlat annesine ve babasına bakmakla yükümlüdür, suan icin annenin babanın maddi olarak bir beklentiye girmeleri cok normal. Ailesini beslemek yazmissiniz inanin bir evlat olarak utanç duydum söylediğiniz bu kelimeden .
Rabbim size bir evlat nasip ederse ondan da aynı kelimeleri duymaya hazır olun.
Bu hep böyle olur çünkü
Yok hanımefendi sizin değerli fikirlerinize ihtiyacım var10 dk arayla iki konu açmışsınız. Sizin kendi hayatınıza ait fikriniz yok mu?
Ablacım bak ablacım diyorum 36 yaşında çoluklu çocuklu kadınım, saf mısın sen azcık? Ailesini beslemeyecek adam yükselme imkanı olmayan masa başı işe mi gider, bu yaşta ellilik emeklisi gelmiş adamlar gibi memleket aşkıyla mı dolar? Sen tercih yapacan tayin çikacak, inek içti dama kaçtı yandı bitti kül oldu yani. Başka yere de göndermez seni karı ağzına bakıyor derler diye, bi ömür hizmetlerini görürsün, ne tatil ne bişey, ömrün çürür.Ben evlenince ailesini beslemesi konusunu açtım böyle bir şey istemediğimi benim ve ilerdeki çocuğumuzun rızkını ailesine yedirmesini istemediğimi dile getirdim. Sürekli para istiyorlar para yok diyip kapatıyorum dedi. Bende evlenince de isteyecekler dedim herhalde o kadar yüzsüz değillerdir diyor dedim isterler. İsterlerse karım razı olmuyor huzurumuzu bozuyorsunuz de dedim. O zaman da karının ağzına bakıyorsun derler diyor.
Bu sizi ilginedirmez ki ama henüz, nisanliniz der ki ben kazancimin ancak %20 sini veriyorum , evlilik için hazirlik yapmam gerekiyor.Evlat annesine babasına bakar ama o evde 4 tane yetişkin erkeğin oturup da nişanlımdan para beklemesi normal değil.
Şu an bekar herif anası babası parası yok evladından para istiyor ve para yok diyip telefon mu kapatıyor? Ve sizde bununla gurur mu duyuyorsunuz? Biz ne ara böyle bir toplum olduk ya şaka gibiBen evlenince ailesini beslemesi konusunu açtım böyle bir şey istemediğimi benim ve ilerdeki çocuğumuzun rızkını ailesine yedirmesini istemediğimi dile getirdim. Sürekli para istiyorlar para yok diyip kapatıyorum dedi. Bende evlenince de isteyecekler dedim herhalde o kadar yüzsüz değillerdir diyor dedim isterler. İsterlerse karım razı olmuyor huzurumuzu bozuyorsunuz de dedim. O zaman da karının ağzına bakıyorsun derler diyor.
Siz beni anlamıyorsunuz galiba evde 4 tane 18 yaşından büyük erkek var çalışmıyorlar.Şu an bekar herif anası babası parası yok evladından para istiyor ve para yok diyip telefon mu kapatıyor? Ve sizde bununla gurur mu duyuyorsunuz? Biz ne ara böyle bir toplum olduk ya şaka gibi
Galiba öyle sadece onların anne babası varHep erkeklerin ailesi var zaten biz ağaç kovuğundan çıkmışız.
E çalışmıyorlar onlarda dert bir tane evlat çalışıyor para göndermeyip telefon kapatıyor. Hepsi hayırsız çıkmış yazık anne babaya çok üzüldümSiz beni anlamıyorsunuz galiba evde 4 tane 18 yaşından büyük erkek var çalışmıyorlar.
Aklın varsa asla eş ailesi yanına gitmezsin kabul etmezse de kendi bilir dünyanın sonu değilMerhaba kızlar nişanlım polis memuru ama polisliği bırakıp karakol memurluğuna geçmek istiyor ve ailesinin olduğu şehre taşınıp temelli orada yaşamak istiyor. İlk başta bana bırakayım mı dedi ben de sen bilirsin zorlanıyorsan bırak dedim tabi bu ilişkinin başlarındaydı henüz ailesini ve ailesinin niyetini bilmiyordum. Kendim de paramediğim dedim küçük şehirde çalışması kolay olur. Ama şuan geçmesini istemiyorum. Daha önce dile getirdim dedim ailenden uzak olursak daha iyi olur uzak olunca daha tatlı oluruz sen benim iyiliğimi düşünmüyorsun dedi bende ne halin varsa gör dedim. Benim atanma durumum var puanım hangi şehre yeter bilmiyorum ben sırf onun aile merakı yüzünden mesleğimi bırakmak istemiyorum. Sizce nasıl söyleyebilirim geçmesini istemediğimi
Gitmeyeceğim zaten hele ki tavırlarını gördükten sonra aslaAklın varsa asla eş ailesi yanına gitmezsin kabul etmezse de kendi bilir dünyanın sonu değil
Evlenince onlara hizmetçilik de sana düşecek, diğer konundan anlaşıldığı üzere zaten seni yanlarına götürecekmişSiz beni anlamıyorsunuz galiba evde 4 tane 18 yaşından büyük erkek var çalışmıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?