- Konu Sahibi Yayburcukadini
-
Öncelikle merhabalar, kadınlar kulübüne yeni üye oldum. İlk derdimi size açayım dedim. Ben 30 yasindayim , sevgilim de 30. 1 yıldır sevgiliyiz. Sosyal medya aracılığı ile tanıştık aksi halde tanışmamız zor olurdu.
Ben Anadolu yakası o Avrupalı ilk başlarda cicim ayları tanıma , tanışma vs. Komik biraz çocuksu yanını gösterdi. Bende öyle sonra nedense ben aslında sınırlı biriyim birden parlarim sonra unuturum kindar değilim dedi. Sonra ilk moral bozukluğu muz ben onların evine gitmistim bekar evine ,evden birşeyler yapıp götürmustum birkac saat oturup çıktık evden ayakkabı bağlıyorum en basitinden bana acele et dedi Zaten ediyorum dedim sonra elim ayagima dolaştı epey oyalandim mecburen bu tokalı ayakkabılardandi buna kızdı bizimki benim hem modum düştü birşey demedim. Sonra farklı bir gün alışveriş yapmıştık onun evi için ellerde poşetler bana elindekileri ver dedi yok yok bende tasirim mühim değil dedim sinirlendi . İşte ben erkeğim ben tasirim vs bu da beni etkiledi Vel hasıl kelam sinirli biri ama 5 dk sonra unutuyor. Meslekle ilgili mıdır bilemiyorum. Polis ağırlıklı ve tüm erkekleri ele alsak var mı böyle yapanseviyorum da onu çünkü hayvansever ve çocukları seviyor. Ayrıca tontis ama öfkesi siniri ne olacak bilemiyorum
Arada öyle olabiliyor meslekle alakası olduğunu düşünmüyorum kişiliği öyledir
Benim nişanlımda askeri personel
Bende muhasebeciyim bendede oluyor kimsenin günü gününü tutmuyor ki
Bence büyütülecek şeyler değil
Mutluluklar
Arada öyle olabiliyor meslekle alakası olduğunu düşünmüyorum kişiliği öyledir
Mutluluklar
Teşekkür ederim. Hepimiz mutlu olalım insallah. Bende sısinir biriyim ama onun yanında pamuk gibiyim. Kavgada ederim yani. Olayların büyüyüp kötü hale gelmesinden korkuyorum. Sanırım biraz otokontrol gerekliArada öyle olabiliyor meslekle alakası olduğunu düşünmüyorum kişiliği öyledir
Mutluluklar
evet bi taraf ateşken diğeri su olmalı başka türlü ilerlemiyor ilişkilerTeşekkür ederim. Hepimiz mutlu olalım insallah. Bende sısinir biriyim ama onun yanında pamuk gibiyim. Kavgada ederim yani. Olayların büyüyüp kötü hale gelmesinden korkuyorum. Sanırım biraz otokontrol gerekli
Hayatta gitmez :) fıtrat herhalde dediğiniz gibi teşekkür ederimMeslekle alakali olup olmadığı hakkında bir yorum yapamicam ama sinir huy meselesidir. Ama bu sinirlendigi şeyler çok küçük olaylar. Bir doktora basvurmayi deneseniz?
Dogrudur. Burçlara da inanirim bu arada ateş su değince deyince aklıma geldi. Ben ateş( yay burcu ) o (balik) su grubu yükseleni aslan ve o bunda sinir hakimiyet liderlik vasıflarını tetikliyor sağol poncikgelinevet bi taraf ateşken diğeri su olmalı başka türlü ilerlemiyor ilişkiler
Galibabunun meslekle bir alakası yok. yaradılış, mizac meselesi.
Dogrudur. Burçlara da inanirim bu arada ateş su değince deyince aklıma geldi. Ben ateş( yay burcu ) o (balik) su grubu yükseleni aslan ve o bunda sinir hakimiyet liderlik vasıflarını tetikliyor sağol poncikgelin
Anliyorum. İdare edeceğiz o zaman. Hayırlara vesile olsun. Ayy mutlu olalım artik ya hiçbir kadın mutsuz olmasın. Teşekkür ederimGeçen sene vardı benim tanıdığım biri
Ama hiç böyle sinirli filan değildi
Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum. Meslek değil karakter meselesi.
Denemek lazım ama zannetmiyorum inşallah teşekkür ederim.Kasıtlı olarak çok sinirlendirin ve tavrını izleyin.
Şiddete meyli var mı, aklı başında davranıyor mu?
İnşallah aşarız şuan iyiyiz şükür ama işte ufak kopurmeler olabiliyor teşekkür ederim .meslekle ilgili degildir cunku dr ogretmen polis grubu olarak her gun degisik insanlarla muhatap oluyoruz ama eve gidip ortaligi yikmiyoruz hatta evde daha cok sessizlik sükunet ariyoruz stresi unutmak için .bu arkadasta belli ki var bi agrasyon,is ciddiye binmeden once tart iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?