Polis sevgilisi olanlar yardim edebilir mi?

Meslekle alakasi yok bu mizac. Benim esim polis cevredeki herkes der ki bu adam ameliyatla sinirlerini falan mi aldirdi? Dusunun o derece sakindir. Babam polise kiz vermem cinnet geciriyor onlar demisti :halay:evlendigimizden beri cinneti birakin adamin bi sinirli anina denk gelmedim masallah masallah :KK48: cinnet falan evde benim isim hatta :rapci:

Meslekle alakasi yok bu mizac. Benim esim polis cevredeki herkes der ki bu adam ameliyatla sinirlerini falan mi aldirdi? Dusunun o derece sakindir. Babam polise kiz vermem cinnet geciriyor onlar demisti :halay:evlendigimizden beri cinneti birakin adamin bi sinirli anina denk gelmedim masallah masallah :KK48: cinnet falan evde benim isim hatta :rapci:[/QUOTE Allah vermesin :( oylesinden masallah. Sevgiyle asariz insallah.:KK16:

Asarsiniz merak etmeyin. Stresli oluyorlar tabiki yogun calisiyorlar hele bir de sark gorevindeyse ekstra yorgunluk. eve gelince iki dakikada stresini alin eviniz huzurlu olsun inanin sizden iyi cift olmaz :)

Nişanlım polis, böyle küçük şeylere asla sinirlenmez, ben ona göre daha agresifim :KK48:
İlk tanıştığımızda trafikte falan çok sinirleniyordu sonra güzelce yaptığının yanlış olduğunu, yanında benim olduğumu anlattım şükür geçti.

Meslekten dolayı değil bence, abim ve babam ikm abim ateş topuyken babam pamuk :nazar:

Nişanlım polis, böyle küçük şeylere asla sinirlenmez, ben ona göre daha agresifim :KK48:
İlk tanıştığımızda trafikte falan çok sinirleniyordu sonra güzelce yaptığının yanlış olduğunu, yanında benim olduğumu anlattım şükür geçti.

Meslekten dolayı değil bence, abim ve babam ikm abim ateş topuyken babam pamuk :nazar:
Darısı başıma o zaman . Size de masallah.

Back
X