• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis sevgilisi olanlar yardim edebilir mi?

Meslekle alakasi yok bu mizac. Benim esim polis cevredeki herkes der ki bu adam ameliyatla sinirlerini falan mi aldirdi? Dusunun o derece sakindir. Babam polise kiz vermem cinnet geciriyor onlar demisti :halay:evlendigimizden beri cinneti birakin adamin bi sinirli anina denk gelmedim masallah masallah :KK48: cinnet falan evde benim isim hatta :rapci:

Meslekle alakasi yok bu mizac. Benim esim polis cevredeki herkes der ki bu adam ameliyatla sinirlerini falan mi aldirdi? Dusunun o derece sakindir. Babam polise kiz vermem cinnet geciriyor onlar demisti :halay:evlendigimizden beri cinneti birakin adamin bi sinirli anina denk gelmedim masallah masallah :KK48: cinnet falan evde benim isim hatta :rapci:[/QUOTE Allah vermesin :( oylesinden masallah. Sevgiyle asariz insallah.:KK16:

Asarsiniz merak etmeyin. Stresli oluyorlar tabiki yogun calisiyorlar hele bir de sark gorevindeyse ekstra yorgunluk. eve gelince iki dakikada stresini alin eviniz huzurlu olsun inanin sizden iyi cift olmaz :)

Nişanlım polis, böyle küçük şeylere asla sinirlenmez, ben ona göre daha agresifim :KK48:
İlk tanıştığımızda trafikte falan çok sinirleniyordu sonra güzelce yaptığının yanlış olduğunu, yanında benim olduğumu anlattım şükür geçti.

Meslekten dolayı değil bence, abim ve babam ikm abim ateş topuyken babam pamuk :nazar:

Nişanlım polis, böyle küçük şeylere asla sinirlenmez, ben ona göre daha agresifim :KK48:
İlk tanıştığımızda trafikte falan çok sinirleniyordu sonra güzelce yaptığının yanlış olduğunu, yanında benim olduğumu anlattım şükür geçti.

Meslekten dolayı değil bence, abim ve babam ikm abim ateş topuyken babam pamuk :nazar:
Darısı başıma o zaman . Size de masallah.

Back