Polis eşleri muhabbete :)

BetulMuratErdem

Yusuf Asaf'ın annesi
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
903
147
123
33
Mrb ben polis eşiyim benim gibi polis eşleri toplanalım muhabbet edelim kimler nerede oturuyor paylaşalım.,. Ben istanbul fathdeym :)

Yok canım esim her gün git gel yapıyorum, bende kartal da çalışıyorum 1 saatlik yol işte. Annem oğluma bakıyor o yuzden

İnş güzeldir ben halkalı da ki lojmandayım.. Bi yer war çok küflüymüş inş ora deildir
Eve baktık güzel. Zaten sitenin tamamı lojman değilmiş. Bi kaç blok lojman yapılmış. Klasik toki evi. Bize 2 sene önce halkalıda çıkmıştı orası çok rutübetliydi. Hamileydim ozamanda biraz mastaf ettik ama sonra vazgeçtik. Bezirganbahçeye kesin gidicez galiba. Şarkların açıklanmasını bekliyoruz. Şark çıkmazsa taşınıcz.

Bizim burada öyle toki fulya sitesi bi kaç site kojman

Bizim burada öyle toki fulya sitesi bi kaç site kojman
Fulya da güzel diyodu eşim :)) sizde tek misiniz kolay alıştınız mı? Polis eşleri arasında komşuluk oluyo mu? Ben şimdi ailemin yanındayım ve lojmana çıktığımda manevi olarak yapamamaktan korkuyorum. 1 tanede oğlum var 2 yaşında

Yaparsınız kimse kimsryle öyle konuşmuyo bi iki komşu inş bulursunuz benimde 2 yaşında kızım war.. Çok şükür komşular oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…