- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 123
- 33
- Konu Sahibi BetulMuratErdem
-
iMrb bende polis eşimin ankarada yaşıyorum
görev için mi ayrısınızBende polis eşiyim, eşim maltepe biz darıca da oturuyoruz....
Pols olmk zordr. Allah yardımcısı olsn eşlermznMrb bende polis eşimin ankarada yaşıyorum
Yaknmışız :)Merhaba bende polis eşiyim eyüpte oturuyorum
Zormuş işin canm yaaaYok canım esim her gün git gel yapıyorum, bende kartal da çalışıyorum 1 saatlik yol işte. Annem oğluma bakıyor o yuzden
Evet canım :)Yaknmışız :)
Lojmanda mısınız?mrb hanımlar polis eşiyim küçükçekmecedeyim
Ewt cnmLojmanda mısınız?
Bizde bezirganbahçe toki konutlarındaki lojmana gelicez.. Şuanda fatihte oturuyorum ve oraları hiç bilmiyorum. Çok tedirginim nasıl olucak napıcam diyeEwt cnm
İnş güzeldir ben halkalı da ki lojmandayım.. Bi yer war çok küflüymüş inş ora deildirBizde bezirganbahçe toki konutlarındaki lojmana gelicez.. Şuanda fatihte oturuyorum ve oraları hiç bilmiyorum. Çok tedirginim nasıl olucak napıcam diye(
Eve baktık güzel. Zaten sitenin tamamı lojman değilmiş. Bi kaç blok lojman yapılmış. Klasik toki evi. Bize 2 sene önce halkalıda çıkmıştı orası çok rutübetliydi. Hamileydim ozamanda biraz mastaf ettik ama sonra vazgeçtik. Bezirganbahçeye kesin gidicez galiba. Şarkların açıklanmasını bekliyoruz. Şark çıkmazsa taşınıcz.İnş güzeldir ben halkalı da ki lojmandayım.. Bi yer war çok küflüymüş inş ora deildir
Bizim burada öyle toki fulya sitesi bi kaç site kojmanEve baktık güzel. Zaten sitenin tamamı lojman değilmiş. Bi kaç blok lojman yapılmış. Klasik toki evi. Bize 2 sene önce halkalıda çıkmıştı orası çok rutübetliydi. Hamileydim ozamanda biraz mastaf ettik ama sonra vazgeçtik. Bezirganbahçeye kesin gidicez galiba. Şarkların açıklanmasını bekliyoruz. Şark çıkmazsa taşınıcz.
Fulya da güzel diyodu eşim :)) sizde tek misiniz kolay alıştınız mı? Polis eşleri arasında komşuluk oluyo mu? Ben şimdi ailemin yanındayım ve lojmana çıktığımda manevi olarak yapamamaktan korkuyorum. 1 tanede oğlum var 2 yaşındaBizim burada öyle toki fulya sitesi bi kaç site kojman
Yaparsınız kimse kimsryle öyle konuşmuyo bi iki komşu inş bulursunuz benimde 2 yaşında kızım war.. Çok şükür komşular olduFulya da güzel diyodu eşim :)) sizde tek misiniz kolay alıştınız mı? Polis eşleri arasında komşuluk oluyo mu? Ben şimdi ailemin yanındayım ve lojmana çıktığımda manevi olarak yapamamaktan korkuyorum. 1 tanede oğlum var 2 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?