• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yeğeni 8 yıl önce tacize uğramış, geriye dönük işlem yapılabilir mi?

Ay daha 5 yaşındaymış o zaman.Daha süt kuzusu kıyamam ya.Allah belasını versin o pisliğin inşallah.Anne nasıl sahipsiz bırakıyor bu kadar hastamı nedir yani ?

Ablası var yanlarında adamın çocuğu alıp yukarı kata götürdüğünü ve aynı şeye tekrar yeltendiğinde çocuğun kolunu çekiştirip incittiğini biliyorlar. Ama anneleri hatırlamıyor. Bende baktım e nabızdan 2018 de çekilmiş radyoloji görüntüleri var kola ait. Yani çocuklar doğru söylüyor
Zaten çocuklar doğru söylüyordur mahkeme açısından sormuştum ben 😞

Ay daha 5 yaşındaymış o zaman.Daha süt kuzusu kıyamam ya.Allah belasını versin o pisliğin inşallah.Anne nasıl sahipsiz bırakıyor bu kadar hastamı nedir yani ?
Ya işte köy yeri eğitimsizlik vs hepsi var işin içinde. Kızların zaten düzenli bir aile hayatı yok. Dayı anneanne anne aynı evde kalıyorlar. Yani anneye göre her şey çok iyiydi. Bilmiyoruz biz inanın teyzenin anlattığına göre anne de çok sıkıntılı.

Ya işte köy yeri eğitimsizlik vs hepsi var işin içinde. Kızların zaten düzenli bir aile hayatı yok. Dayı anneanne anne aynı evde kalıyorlar. Yani anneye göre her şey çok iyiydi. Bilmiyoruz biz inanın teyzenin anlattığına göre anne de çok sıkıntılı.
Aslında 5 yaşında değil yaklaşık 7 yaşında ama yaşını hatırlamıyor. Çünkü dedeleri vefat etmeden önce olmuş olay kırık kol görüntüsü vs tarihi belli havayı yağmuru soğuk havayı her şeyi hatırlıyor yavrucak. Annesi yaş olarakta küçük yazdırmış normalde çocuk 14 yaş ama nüfusta 13 gösteriyor.

Merhaba arkadaşlar konu çok hassas. Eşimin yeğeni şu an 13 yaşında bundan 8 yıl önce köy yerinde yaşlı bir ihtiyar tarafından tacize uğramış. Babasına ulaşamıyoruz malesef. Anne de çok bilinçli değil. Biz gidip şikayetçi olduk. Ablası da hatırlıyor durumu polise o da ifade verdi. Ama aradan 1 hafta geçti savcılıkta ifade aldı. Adamla ilgili işlem yaparlar mı ? Ne yapmamız gerekiyor. Kız çok hassas. Geriye dönük olması sıkıntı yaratır mı ? Çok zaman geçmiş olayın üzerinden...
En çok istediğim şey yasalarımızın bu konuda bu insanları hadım etmesi. İyi ki şikayet etmişsiniz. İnşallah hak ettiği cezayı bulur. Of bu konularda asla sakin kalamam.

Merhaba arkadaşlar konu çok hassas. Eşimin yeğeni şu an 13 yaşında bundan 8 yıl önce köy yerinde yaşlı bir ihtiyar tarafından tacize uğramış. Babasına ulaşamıyoruz malesef. Anne de çok bilinçli değil. Biz gidip şikayetçi olduk. Ablası da hatırlıyor durumu polise o da ifade verdi. Ama aradan 1 hafta geçti savcılıkta ifade aldı. Adamla ilgili işlem yaparlar mı ? Ne yapmamız gerekiyor. Kız çok hassas. Geriye dönük olması sıkıntı yaratır mı ? Çok zaman geçmiş olayın üzerinden...
Kıyamam ya:KK43:Allah belasini versin pisligin🤬

Bu konular içimi parçalıyor çok üzüyor beni. Sinirim zıpladı yine 😠😠 Allah o kişiyi bildiği gibi yapsın. Umarım kanıt vardır ortada ,şikayet etmişsiniz umarım sonuç alırsınız

Yazdım sildim yazdım sildim defalarca kez..
Ne yazsam boş kalıyor ama her geçen gün daha da kötüleri oluyor…
Çok üzüldüm çok..

Yazdım sildim yazdım sildim defalarca kez..
Ne yazsam boş kalıyor ama her geçen gün daha da kötüleri oluyor…
Çok üzüldüm çok..
Tv de gördüğümüz üzüldüğümüz sövdüğümüz bu durumlar aslında o kadar yakınımızda etrafımızda yaşanıyor. İnanın ülke çok güvensiz daha ne olabilir dediğimiz her gün daha kötü şeyler duyuyoruz yaşıyoruz. Çok sinirli çok öfkeli ve bir o kadarda üzgünüz. Biz bunları yazarken şu an kim bilir hangi çocuk neler yaşıyor nelere maruz kalıyor. Allah kahretsin...

Tv de gördüğümüz üzüldüğümüz sövdüğümüz bu durumlar aslında o kadar yakınımızda etrafımızda yaşanıyor. İnanın ülke çok güvensiz daha ne olabilir dediğimiz her gün daha kötü şeyler duyuyoruz yaşıyoruz. Çok sinirli çok öfkeli ve bir o kadarda üzgünüz. Biz bunları yazarken şu an kim bilir hangi çocuk neler yaşıyor nelere maruz kalıyor. Allah kahretsin...
Peki bu yaratıkla aynı köyde mi bu çocuk?
Söylemeye dilim varmıyor ama devam etmiş olabilir mi bu şerefsizliğe?
Adam tam gebertmelik yani gerçekten korkunç..

Peki bu yaratıkla aynı köyde mi bu çocuk?
Söylemeye dilim varmıyor ama devam etmiş olabilir mi bu şerefsizliğe?
Adam tam gebertmelik yani gerçekten korkunç..
Adam köyde çocuk şehirde İstanbul da bizim yanımızda. İkinci defa yeltendiğinde çocuk direnmiş kolunu çekiştirmiş. İncitmiş bağırmış kızcağız. Anaannelerine söylemişler ama o anlamamış yaşlı kadın. Daha sonrasında olmamış belki de oldu söyleme ye çekiniyor bilmiyoruz.

yani bizde olsa adam tutuklanırdi. delil varsa bir iki haftaya adlı tiptan rapor gelir ve kesin bir emare varsa adam tutuklanir. sizin nerden şikayetçi olduğunuz da önemli. çocuğun cocuk izlem merkezinde vs ifadesi alındı mı? ki mutlaka alınmıştır. dediğim gibi bizde bu tarz sikayetlerin pek kurtuluşu olmuyor insallah yaşlı bunak şerefsiz adam cezasını çeker.

Yazıp yazıp sildim. Bu nasıl bir zalimlik. Ne olur peşini bırakmayın. Ucim ile iletişime geçebilir misiniz? Onlar böyle meselelerin peşini bırakmıyor. Elbet çekilmiş olan film kanıt niteliği taşıyabilir çocukların ifadesi doğrultusunda. Yapan şeref yoksununu tanıyor musunuz?

yani bizde olsa adam tutuklanırdi. delil varsa bir iki haftaya adlı tiptan rapor gelir ve kesin bir emare varsa adam tutuklanir. sizin nerden şikayetçi olduğunuz da önemli. çocuğun cocuk izlem merkezinde vs ifadesi alındı mı? ki mutlaka alınmıştır. dediğim gibi bizde bu tarz sikayetlerin pek kurtuluşu olmuyor insallah yaşlı bunak şerefsiz adam cezasını çeker.
Biz İstanbul Sancaktepe emniyetten yaptık şikayeti. Olay Orta Anadolu da bir şehirde köy yerinde 2018 yılında gerçekleşiyor. Çocuğu savcılık muayeneye gönderdi. Oradan da acile yönlendirdiler. bir sürü iğne ilaç vs yapıldı. Şu an beklemedeyiz. Köy yerinde jandarma var polis yok normalde

Delil ablasının tanıklığı olabilir mi? Çünkü ablası hatırlıyor adamın çocuğu yukarı çıkardığını falan.

Bulunduğunuz şehirdeki Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne giderek vereceğiniz dilekçe ile davanın Bakanlık tarafından da takip edilmesini isteyebilirsiniz. Bakanlık da bu şekilde davaya katılmış olur.

Back