- Konu Sahibi Hepofsaytgk
kızlar burda görüyorum evlenenleri , hamile olanları falan çok seviniyorum . inşallah allah bizede nasip eder daha cokk zamanımız varda bizim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar burda görüyorum evlenenleri , hamile olanları falan çok seviniyorum . inşallah allah bizede nasip eder daha cokk zamanımız varda bizim :)
bende kendimden biliyorum canım :) dar pantolon giymek hayal gibi bir şey... illa ha üzerime uzun şeyler giyiyorum ki birazcık kapatsın bari ....
fena taktım bu aralar ama bakalım...sporun faydasını göreceğim inşallah... ayy bir de sevgilicağzımı fit gördükçe daha bir komplekse giriyorum sanırım :) onun o mekik çekmeleri beni öldürüyor bende bir tarafımı kırk saatte zor kaldırıyorum yanii
Hımmm :26: artık hayırlısı olsun dicez..en azndan okuldan iyidir..saatin belli vaktin belli..hemde mesleginizi yapacagınız icin mutlu olursunuz gidip gelirkenOh oh cok sevindim :) stajıda evinize daha yakın biyerde yaprsanız değmeyin keyfinize :) sizden güzeli olmaz inşallah
Eve yakın olacağını zannetmiorum ne yazık ki..çünkü okul kırıkkalede ya kırıkkalede bi okulda staj yaparım..
evet ascılık mezunuyum ama ben cok severek baslamadım bu işe :/ ama gerçekten cok seven arkadslarım vardı..sogumamın sebebi ögretmenlerim oldu.aksama kadar ögretmene ögrenciye nohut pilav pişirdim bulasık yıkadım dolap cifledim..Ama dısarıdan alınan meslek egitimleri daha güzel bizimkilerden.mesela bolu mengen harika..Simdi baklavacı olmak icin sadece baklava üzerne derslk bile acılmsTabi canım sende gel hepimiz komşu olalım:)
Hep yazıcam unutuyorum sen aşçılık mezunuydun değilmi ne güzel bizde batıya gittiğimizde eşimle beraber hobi olarak aşçılık eğitimi almak istiyoruz tabi eşim boş vakit bulabilirse :)
Merhaba hoşgeldiniz..Ne iş yaparsınız,nerden katılırsınız,daha yolunuz ne kadar ? :)kızlar burda görüyorum evlenenleri , hamile olanları falan çok seviniyorum . inşallah allah bizede nasip eder daha cokk zamanımız varda bizim :)
Aynen aynen bana mekik cek diyo ama becerbilene ask olsun 3de tıkanıyorum gece karın agrısından uyuyamıyorum..bizimki spora falan gidiyo iyice fitleşti kıskanıyorummmmmmmm.annem bile ne kadar güzel olms diyo tam ideal bnseeeeeeeeee
tatlım yaa aynen aynen... tıkanıp kalıyorum.. geçen gün zorla 15 tane yaptım da kaç gündür ağrı çekiyorum, karnım nasıl kötü.. gülerken falan ağrı hissediyorum..
ama dedim adamımın yanında bende azcık fit görüneyim, gittim yazıldım spora..
artık bakalım, inşallah göreceğim faydasını
valla süper yapmıssın :) Bugün bizimki yemeğe cıkms bnde annemn yanındaydım aradı gel yemek yiyelm diye koşa koşa gittim valla görmeye siyah bi gömlek giymiş bir güzel olms bir güzel olms bi oturmus üzerine ( hemen gittim eline yapıştım kıskanclıktan
Allah seni
ama bak bu konuda katılıyorum sana bende siyah giydiği zaman bir başka beğenirim...
kız durduk yere aşka getirme beni, sonra göremeyince iki katı üzülüyorum
canım benimmm
altıüstü bi çay içtim toplasan yarım saat gördüm eve geldim özledim eşşeğii
Aynen aynen bana mekik cek diyo ama becerbilene ask olsun 3de tıkanıyorum gece karın agrısından uyuyamıyorum..bizimki spora falan gidiyo iyice fitleşti kıskanıyorummmmmmmm.annem bile ne kadar güzel olms diyo tam ideal bnseeeeeeeeee
Hımmm :26: artık hayırlısı olsun dicez..en azndan okuldan iyidir..saatin belli vaktin belli..hemde mesleginizi yapacagınız icin mutlu olursunuz gidip gelirken
evet ascılık mezunuyum ama ben cok severek baslamadım bu işe :/ ama gerçekten cok seven arkadslarım vardı..sogumamın sebebi ögretmenlerim oldu.aksama kadar ögretmene ögrenciye nohut pilav pişirdim bulasık yıkadım dolap cifledim..Ama dısarıdan alınan meslek egitimleri daha güzel bizimkilerden.mesela bolu mengen harika..Simdi baklavacı olmak icin sadece baklava üzerne derslk bile acılms
Merhaba hoşgeldiniz..Ne iş yaparsınız,nerden katılırsınız,daha yolunuz ne kadar ? :)
Sende kötü anıları olduğu için soğumuşsun. Ama yinede mutfak konusunda baya bilgilisindir evlenince artık sevdiceğine yaparsın güzel yemekler :) 1,5 aydır hep eşim yemek yapıyor güzelde yapıyor mutfağı topluyor gerçi mecburiyetten öyle oldu ama sıkılmayada başladı iyice :)
olsun görmüşsün işte ne güzel.. çay bahane olmuş zaten
özlenir tabi
insan doymuyor ki... tuhaf bir şey ama işte öyle... gördükçe göresi geliyor.. saatlerce de dursan yetmiyor yarım saat de dursan yetmiyor...
lütfen bu arada yarım saat diyerek küçümseme :)
ona bile razı olanlar olabilir
bende kendimden biliyorum canım :) dar pantolon giymek hayal gibi bir şey... illa ha üzerime uzun şeyler giyiyorum ki birazcık kapatsın bari ....
fena taktım bu aralar ama bakalım...sporun faydasını göreceğim inşallah... ayy bir de sevgilicağzımı fit gördükçe daha bir komplekse giriyorum sanırım :) onun o mekik çekmeleri beni öldürüyor bende bir tarafımı kırk saatte zor kaldırıyorum yanii
henüz açılmadı evet, açılsa da bitse yeniden tatil olsa...
ben sanat tarihi ve sosyal hizmetler okuyorum...
liseden özel eğitim mezunuyum, bölümüm diye sosyal hizmetlere devam ettim birde 4 yıllık diploma olsun mantığıyla da sanat tarihi okumaktayım :)
Siz farklı şehirdemisiniz canım ??
İkisinide örgünmü okuyorsun yoksa sosyal hizm. aöf'dede vardı ordanmı okuyorsun ? Ne çok soru soruyorum yahuu bu ara çok soru çözdüğüm için birazda karşımdakilere çok soru sorar hale geldim :)
aslında şimdilik hayır... yani ikimizde ankarada yaşıyoruz...
erkek arkadaşım staj yaptığı için bir süredir uzun uzun görüşemez olduk...
haftaya da malum okullar açılıyor ve okulu başka şehirde... yani gidecek ve biz yine görüşemez olacağız...
öyle de bir durum işte
Kötü olmuş farklı şehirlerde olmanız çok sık görüşemezsiniz ama olsun sonunda kavuşunda bu beklemeler güzel olur...
yok canım sorun değil sorabilirsiniz istediğinizi :)
memnuniyetle yanıtlıyorum...
evet sosyal hizmetleri açıktan okuyorum..
siz ne için soru çözüyorsunuz? kpss hazırlığı mı?
evet maalesef kötü oldu ama polislik çok hayaliydi.. ee hayali de olunca, bir şey denmiyor... bekliyorum işte sabırla...
dediğiniz gibi artık sonu güzel olur inşallah diyoruz...
Kesinlikle canım benim anlıyorum senii..seneye giderse doğuya dahada iyi anlıcam herhaldeolsun görmüşsün işte ne güzel.. çay bahane olmuş zaten
özlenir tabi
insan doymuyor ki... tuhaf bir şey ama işte öyle... gördükçe göresi geliyor.. saatlerce de dursan yetmiyor yarım saat de dursan yetmiyor...
lütfen bu arada yarım saat diyerek küçümseme :)
ona bile razı olanlar olabilir
aynen öyle..Evet cok güzel pasta börek yaparım övmek gibi olmasın :)) cokta begenir canımmmmmmmmmmmm istanbula halama gitmsdm eniştem bizi bölmemek icin knusurken masalar hazırlıyodu bulasıkları yıkıyodu :)))))))Sende kötü anıları olduğu için soğumuşsun. Ama yinede mutfak konusunda baya bilgilisindir evlenince artık sevdiceğine yaparsın güzel yemekler :) 1,5 aydır hep eşim yemek yapıyor güzelde yapıyor mutfağı topluyor gerçi mecburiyetten öyle oldu ama sıkılmayada başladı iyice :)
Kpss canım önlisanstan giricem. Haftaya sınavım var son hafta daha bi heyecanlı geçiyor. Aslında ben örgünde iktisat okumuştum 2001 yılında girmiştim ünv. (yaşımda ortaya çıkıyor bu arada ). Ünv. okudum ama bitmedi,okulum uzamıştı 4 dersim kalmıştı. Uzatıncada derslere gitmedim sadece sınavlara giderim dedim tabi öyle olmadı bankada çalışmaya başladım o zaman hiç sınavlara falan gidemedim sonra kaydım silindi. Sonra 2 yıllık okudum elimde diploma olsun diye.Geçen sene de af çıktı yine kayıt yaptırdım ama bu kez de eşimin iş yoğunluğundan dolayı sınavlara gidemedik tek gitmemi de eşim istemedi. Şimdi aöf'den yine iktisatta 4. sınıfa geçtim benim okul hikayem çok karışık oldu :) Şimdi önlisanstan giriyorum o yüzden herşeyin hayırlısı.
yaşınız hala gencecik ortaya çıksa da sorun yok :)
sanırım evlenince ve bir de polis eşe sahip olunca şartlar umulduğu gibi gitmiyor...
ve gerçekten okul hikayeniz epey karışıkmış.. yinede mücadele edip okumaya çabalamanızın mükafatını Allahım verir inşallah da kpss de gönlünüzden geçen başarıyı elde edersiniz...
peki bu hazırlıklar devam ederken banka da çalışmaya devam ediyor musunuz peki ? ev de misiniz?