• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis eşi,nişanlısı,sözlüsü,sevgilisi olanlar(sohbete burda devam edelm)

merhaba arkadaslar,diğer foruma yasdım buraya yazmak ıstedım. yanlıs anlamayın sadece cok moralım bozuk ve sizede sormak ıstedım....
yanıtlarsanız cok sevınırım. Sole anlatayım erkek arkadasım polistı bende mühendisim. Bu sene erkek arkadasım ıstedıgı ıcın ısten cıktım ve kpss ye hazırlandım. Sınavdan 80 aldım. :(( Ben izmirdeyim şuan iyi bir işim var o sarkta ve gerı donusu muhtemelen izmir olcak. Benim 80 bu puanla atanamıyacagımı bildiği için 3 senemızı hıc dusunmedı ve benden ayrıldı. Neymıs polısın esı ozelde calısamazmıs.Gercekten calısamazmı? Bu memurluk bukadar onemlı mı 3 seneden daha mı onemlı. Kurban bayramında soz ve nısan olucaktı. ama ben atanamıcakmısım, gecınemezmısız ole dedı ve bıtırdı. Çok moralım bozuk. Size polis eşlerine sormak ıstedım. Buarada baska hıc bır sorunmuz yoktu. sınav acıklanmadan 1 gun once alyanslarımızı bıle secmıstık. Ailelere haber verılmıştı.Benı bole yarı yolda bıraktı.Memurluk 3 seneden daha mı onemlı?

afederin kuzum. hödüğün önde gideniymiş.
bi insan bu sebeptenn seni bırakıyorsa zerre kadar sevmemiş demektir.
nerde çalıştığının bi önemi var mı yaaaaaaaaaaaaaaaa????????????????????

Selamlar herkeseee :16:

Küçük falan yok canım, polisler genelde erkenden evlenir siz de onlardan olursunuz umarım.
Beklemeden :16:

İnşallah canım 48 gün kaldı, sonra ver elini İstanbul sokakları :27:

Oh oh sevinçlere bak. Darısı bize tatlım... :16:
İnşallah gönlüne göre iş bulursun... Zor gerçekten. :26:

İnşallah :29:

Aaa ne güzel... :3: Hangi şehirde peki?

Şehri tam olarak söylemiyorum canım küçük bir şehirdeyiz ama doğu anadoludayız soğudu buralar üşüyoruz :)

merhabalar..Bende hepinize iyi haftalar diliyorum
Şuan itibari ile büyük günü atlatmış bulunuyorum..09.09.2012 benim miladımmmmmmmmm:16::16::16::16::16:
Herşey o kadar kusursuz oldukii anlatamam sizee..hemen özetliyim..
Sabah 10da kalktım hemen temizlik basladı zaten günler öncesinden cok ince temizlik yapmıstık bu sefer bikere daha temizlik yaptık..sonra yiyecekleri hazırlamaya basladık.kıymalı gül böreği,dolma sardık,sirkeli kurabiye,elmalı tart,şekerpare,köstebek pasta ve tahinli kurabiye yaptıkk..
herşey hazırlanınca hemen dusumu aldım..
basladı hazırlanma maratonu..saçlarımı düzleştirip önümden saç ayırdımsaçımı sıkıca topladım sonra o ayırdıgım sacı arkaya dogru yatırıp kalan sacı bagladıgım saça döndürdüm..
o kadar güzel oldukii..
gözüme eyeliner çekip rimel sürdüm güzel fondoten kapatıcı allık sürdüm aynı kuaförden cıkmıs gibi oldum..
üstüme sıfır koldan biraz daha uzun kahverengi bi bluz şifon gibi altıma bol paça keten pantolon ve siyah babet giydim ama ev ayakkabısı gibi cok güzel olmusum öyle dediler :16::16::21::21::21:
sonra parfümümü sıktım bi cıktım odadan baktım herkez hazır halalarım teyzelerim babam dedem hepsi şıkır şıkır :)
saat 19.45di veeee askım mesaj attı evden cıkıyoruz diye tabi kalbim yerinden cıkcak sandımmmmmmm:18::18::18:
eniştem ve halam kapının önüne cıkıp beklemeye basladılar benim bacaklarım tutmuyo resmen titremekten..
Sonra kapıda bi ses geldi hoşgeldiniz buyrun falan diyeee..ALLAHHHHHHHHHHHHHHHH bayılmadığıma sasırıyorum..kapıdan ilk babanne girdi hemen elini öptüm,arkadan anne,baba,iki kız kardeş hepsini öptüm ama askıma sadece hoşgeldin dedim :31::31::31:

Oturdular herkesle tokalaşıp..muhabbetleri cok koyuydu..cok iyiler harika insanlar..
gelirken bi kutu cikolata cok güzel süsletmis icinde cikolata badem ve çakıl vardı..
balıkesirde kolonya meşhur ordan kolonya süsletmişler..
banada cok tatlı bi bluz almıslar böyle dantelli gibi yakası var :) düşünüp almaları cok önemliydi benim icin..:16:
saat 8den 10bucuga kadar oturduk..10 kiloda zeytinyağı getirmişler unutmadan :))
beni izleyip duruyolar ikide bir çay doldurup duruyorum..en son artık çay faslı bitince meyve tabagı yaptık herkese ayrı ayrı..ayva,muz,şeftali,2 çeşit üzüm koyduk onlarıda yediler çatlatcaksınız bizi diyo müstakbel baba adayım :)
Çokkk güzeldi herşeyyyyyyy...en zor kısmı atlattım arkadaslar darısı isteyenlerin basına..babam cok sevdi..içi ısındı babacığımın..artık nişan tarihini konuşcaz nasipse..:16::16::16::16:heups arkadsıma tesekkür ederim genel olark yanlız bırakmadı hiç beni :54::54::54:

merhabalar..Bende hepinize iyi haftalar diliyorum
Şuan itibari ile büyük günü atlatmış bulunuyorum..09.09.2012 benim miladımmmmmmmmm:16::16::16::16::16:
Herşey o kadar kusursuz oldukii anlatamam sizee..hemen özetliyim..
Sabah 10da kalktım hemen temizlik basladı zaten günler öncesinden cok ince temizlik yapmıstık bu sefer bikere daha temizlik yaptık..sonra yiyecekleri hazırlamaya basladık.kıymalı gül böreği,dolma sardık,sirkeli kurabiye,elmalı tart,şekerpare,köstebek pasta ve tahinli kurabiye yaptıkk..
herşey hazırlanınca hemen dusumu aldım..
basladı hazırlanma maratonu..saçlarımı düzleştirip önümden saç ayırdımsaçımı sıkıca topladım sonra o ayırdıgım sacı arkaya dogru yatırıp kalan sacı bagladıgım saça döndürdüm..
o kadar güzel oldukii..
gözüme eyeliner çekip rimel sürdüm güzel fondoten kapatıcı allık sürdüm aynı kuaförden cıkmıs gibi oldum..
üstüme sıfır koldan biraz daha uzun kahverengi bi bluz şifon gibi altıma bol paça keten pantolon ve siyah babet giydim ama ev ayakkabısı gibi cok güzel olmusum öyle dediler :16::16::21::21::21:
sonra parfümümü sıktım bi cıktım odadan baktım herkez hazır halalarım teyzelerim babam dedem hepsi şıkır şıkır :)
saat 19.45di veeee askım mesaj attı evden cıkıyoruz diye tabi kalbim yerinden cıkcak sandımmmmmmm:18::18::18:
eniştem ve halam kapının önüne cıkıp beklemeye basladılar benim bacaklarım tutmuyo resmen titremekten..
Sonra kapıda bi ses geldi hoşgeldiniz buyrun falan diyeee..ALLAHHHHHHHHHHHHHHHH bayılmadığıma sasırıyorum..kapıdan ilk babanne girdi hemen elini öptüm,arkadan anne,baba,iki kız kardeş hepsini öptüm ama askıma sadece hoşgeldin dedim :31::31::31:

Oturdular herkesle tokalaşıp..muhabbetleri cok koyuydu..cok iyiler harika insanlar..
gelirken bi kutu cikolata cok güzel süsletmis icinde cikolata badem ve çakıl vardı..
balıkesirde kolonya meşhur ordan kolonya süsletmişler..
banada cok tatlı bi bluz almıslar böyle dantelli gibi yakası var :) düşünüp almaları cok önemliydi benim icin..:16:
saat 8den 10bucuga kadar oturduk..10 kiloda zeytinyağı getirmişler unutmadan :))
beni izleyip duruyolar ikide bir çay doldurup duruyorum..en son artık çay faslı bitince meyve tabagı yaptık herkese ayrı ayrı..ayva,muz,şeftali,2 çeşit üzüm koyduk onlarıda yediler çatlatcaksınız bizi diyo müstakbel baba adayım :)
Çokkk güzeldi herşeyyyyyyy...en zor kısmı atlattım arkadaslar darısı isteyenlerin basına..babam cok sevdi..içi ısındı babacığımın..artık nişan tarihini konuşcaz nasipse..:16::16::16::16:heups arkadsıma tesekkür ederim genel olark yanlız bırakmadı hiç beni :54::54::54:

Canıımmm beniimm... Nasıl sevindim anlatamam.:46:
her şey anlattığına göre çok güzel olmuş..:nazar::nazar:
Heyecanla okudum ve çok sevindim inan canım senin adına.

Nasıl olacak ne yapacağım ne giyeceğim derken bak oldu da bitti... Şimdi daha güzel günlerin başlıyor inşallah.
Allahım sonuna kadar böyle güzel gitmesini nasip etsin..

Heyecanın ve mutluluğun yazdıklarından çok iyi anlaşılıyor.
Mutluluğun hep böyle sürsün arkadaşım.
Allah tamamına erdirsin, hayırlı uğurlu etsin inşallah...:54:

Canıımmm beniimm... Nasıl sevindim anlatamam.:46:
her şey anlattığına göre çok güzel olmuş..:nazar::nazar:
Heyecanla okudum ve çok sevindim inan canım senin adına.

Nasıl olacak ne yapacağım ne giyeceğim derken bak oldu da bitti... Şimdi daha güzel günlerin başlıyor inşallah.
Allahım sonuna kadar böyle güzel gitmesini nasip etsin..

Heyecanın ve mutluluğun yazdıklarından çok iyi anlaşılıyor.
Mutluluğun hep böyle sürsün arkadaşım.
Allah tamamına erdirsin, hayırlı uğurlu etsin inşallah...:54:

Canımsın..Çook teşekkür ederim..RABBİM sanada yaşatsın inşallahh..Abartılı olmasın diye genede çikolata getirmiş öyle kutuda ama genede cok tatlıydı... :)

Canımsın..Çook teşekkür ederim..RABBİM sanada yaşatsın inşallahh..Abartılı olmasın diye genede çikolata getirmiş öyle kutuda ama genede cok tatlıydı... :)

Amin arkadaşım isteyen herkese yaşatsın Allahım ..
Vallahi damat tarafı pek görenekliymiş, sadece bir tanışma için getirebilecekleri her şeyi getirmişler :) daha ne olsun :34:

sevdiceğinden gelen her şey pek bir tatlı olur zaten :1:
sen yine de tüm çikolataları tek başına yeme sonra şişko bir gelin olursun :)

Vallahi damat tarafı pek görenekliymiş, sadece bir tanışma için getirebilecekleri her şeyi getirmişler :) daha ne olsun :34:

yükledim resmini..Tek basıma yiyemedim heycandan naptıgımı bilemedim..zaten kilom kendinden fazla o konuda kendimi riske atmadım :))) sagolsunlar herşey tanısma icin 4 4lüktü..Keske dediğim hiç bişeyim olmadı..

Merhaba hoşgeldiniz :) Eşinizden ayrısınız demek :( zor olmalı..bende zonguldak'ta oturuyorum sözlümde burda aslen balıkesirli..siz nerde okuyorsunuz ve ne okuyorsunuz ?

Yok hayır ayrı değilim.Her gün ankara ile kırıkkale arasında gel git yapıorum :S ankara oturuyoruz..

yükledim resmini..Tek basıma yiyemedim heycandan naptıgımı bilemedim..zaten kilom kendinden fazla o konuda kendimi riske atmadım :))) sagolsunlar herşey tanısma icin 4 4lüktü..Keske dediğim hiç bişeyim olmadı..

Gördüm canım, çok şık görünüyor çikolatan :34:
senin içine sindiyse zaten gerisi mesele değil.

Allah sonuna kadar böyle güzel geçim versin.

ayy senin durumun çok zormuş gi gel akşama insanda hal kalmaz çocuk varmı

hayır henüz yok..daha evleneli 1 yıl oluyo zaten..Elbette bizim için zor oluyo.Bazen eşim geldiğinde evde yemek bulamıyo.ben yapacak vakit bulamıyorum..ama allaha şükürler olsun ki böyle anlayışlı bi kocam var..bu arada kırıkkale üniversitesinde sınıf öğretmenliği okuyorum..üçüncü sınıfa geçtim.

Back