- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.744
- 333
- Konu Sahibi balbocegi35
ne ilginç canı sıkılan kurşun sıksınBiz ne padişahlar gördükk....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne ilginç canı sıkılan kurşun sıksınBiz ne padişahlar gördükk....
30pembe yazdığınız ortada, çok adaletlidir kendisi ben, ebedi, bir kişi daha 3 gün banlanırken diğerleri akşamdan sabaha çıktı ne demek? Neden 1 gün banlı kaldıklarını bana özelden sorabilirdiniz, ki siz ister beni beğenin ister beğenmeyin yaptığınız bildirimlerde dahil yeri geldi size özelden bilgilendirmelerde yaptım, tenezzül edip okudunuz veya okumadınız orası beni ilgilendirmiyor ama ben size özelden bile yazdım, sizde bana yazmaya ihtiyaç duymuyorsanız Bize Ulaşın'dan diğer adminlere yazıp şu şu üyelerin banı niye 1 gün deseydiniz emin olun size açıklarlardı.iftira ettmedim gördüğümü yazdım bunu bilin .
Yok ben adaletsizsiniz demedim ki. Ben kaşındım sizde görevinizi yaptınız. Ceza süresinde örnek vermek için yazmıştımSize karşıda çok adaletsizmişim, aaaa bak ne ayıp halbuki sizin görüşünüz farklıydı değil mi cık cık nasıl olmuşta banlamışım.
Vallahi artık gülme geliyor bu ima edilen şeylerden, hmmmm Mune samimi olduklarıyla düşünce yapısı hoşuna gidenleri banlamıyorrrr, heee banlamıyor, editörler bile banlanıyor.
ben senden 1 ay önce kaydolmuşum pembe ..benim puanım 70..senin 80..dedğin üyelerin daha az puanı varsa mune ne yapabilirki..iftira ettmedim gördüğümü yazdım bunu bilin .
30pembe yazdığınız ortada, çok adaletlidir kendisi ben, ebedi, bir kişi daha 3 gün banlanırken diğerleri akşamdan sabaha çıktı ne demek? Neden 1 gün banlı kaldıklarını bana özelden sorabilirdiniz, ki siz ister beni beğenin ister beğenmeyin yaptığınız bildirimlerde dahil yeri geldi size özelden bilgilendirmelerde yaptım, tenezzül edip okudunuz veya okumadınız orası beni ilgilendirmiyor ama ben size özelden bile yazdım, sizde bana yazmaya ihtiyaç duymuyorsanız Bize Ulaşın'dan diğer adminlere yazıp şu şu üyelerin banı niye 1 gün deseydiniz emin olun size açıklarlardı.
Banlanırken ceza puanı alıyorsunuz, ceza puanınız neyse ona göre banlanıyorsunuz, ksuura bakmayın da otomatik devreye giren ceza sisteminden bile beni sorumlu tutuyorsunuz ya hepinize hayret ediyorum.
Ben yapılması gerekeni yapıyorum, bundan sonra da ister beğenin ister beğenmeyin, ister yerin dibine sokun moderatör olarak yapmam gerekeni yapmaya devam edeceğim.
Taa ki bana bu yetkiyi veren insanlar Mune artık bu işi yapamazsın diyene kadar.
Genelde senin ağzından çıkan sözler iftira oluyor pembe. İnsanları burada nelerle itham ediyorsun.Ne olmadık şeylerle.iftira ettmedim gördüğümü yazdım bunu bilin .
estağfurullah arkadaşın sıkıntısı varmış belli..şimdi bilmeyen diyer arkadaşlarıyla paylaştığında bilmemekten sistem karşıtı üyeler oluyor..küskünler..o nedenle örnek vermek iyi oldu bence..Neyse hepinizden özür dilerim, yine topikte açıklama yapmak zorunda kaldım zira biliyorum özelden yazsam karşılığı gelmeyecekti ve zaten nedense topikte yazıldı.
netten araştırayım ama bende ağlayan bir tarzı olduğunu düşünmüştüm..kalp kalbe karşıymış...Tvde izlemedim. Bülent Arınç bunu ağlamaklı ses tonuyla mı açıkladı yine?
peki kurşun normal vatandaşı öldürürse kim hesap verecek bu hükümetten güzel bi şey çıkmaz zaten bence eski cahiliye dönemine geri dönüyoruz
aynı fikirdeyimde zor biraz kaç kere okuduk özürleri olduğu halde araba kullananları falan...Polise vur emri verilebili. Ama şu da gözardı edilmemeli. Dönem dönem polisler pikolojik testleden geçirilmeli. Değilse kötü şeyler yaşayabiliriz.
Boşuna yazma cyriptic, 30pembe yazar kaçar, lafı söyleyip oh ne güzel laf soktum deyip çıkış yaptı siteden, ben anladım sıkıntıyı, en son ODTÜ topiğinde Sevdalinka ve hece ile atışmaları vardı, Sevdalinka ve hece'nin ceza puanı düşük, o yüzden 1 gün banlı kaldılar ama tam 1 gün sürdü cezaları, 30 pembenin 80 ceza puanı var, 3 gün az bile, eski sisteme göre en az 1 hafta banlanması gereken üye 3 gün banlı kalmış.
Burda herkes ceza alıyor, kurallara uymayan herkes, kimse lafımı ortaya koydum beğenen alır beğenmeyen almaz triplerine girmesin, adminlerini beğenmiyorsanız yapacak birşeyimiz yok, site budur, kurallar budur.
Birde tutturulmuş adalet, ne adaleti ben yargıç mıyım? Moderatörüm, adalet isteyen yanlış yerde dolanıyor demektir.
Genelde senin ağzından çıkan sözler iftira oluyor pembe. İnsanları burada nelerle itham ediyorsun.Ne olmadık şeylerle.
Şunları yazarken bile sinirleniyorum ciddi ciddi. Bir laf söylüyor karşıdaki haklı olunca da forumdan çıkıyor. Ne bir özür dilemek ne bir yanlış anlamışım demek.
Gerçekten idrak edemiyorum bu düşünce yapısını.