• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

yok pek fazla uğraştığım birşey birde klavye çalışıyorum arada adliyenin zabıt katıpliği sınavı var ona girmeyi düşünüyorum ama kararsızım girip girmemekte açıkçası o yüzden pek çalışmıyorum öyle yani sen bişeyle uğraşıyormusun şuan çalışmıyosun bildiğim kadarıyla mesleğin nedir normalde ??

sınav zor bildiğim kadarıyla allah yardımcn olsn
eğitimime ara verdim.
öğrtmn adayıyım.
evde günlerim boşboş geçiyor. bebeğin şafağını sayıyorum açıkçası hemen burdan çıkmanın şafağı daha ağır basıyor. bunalıyorum. alışık değilim burda yaşamaya. eşim burdaydı 4 yıldır ama ben 1 aydan fazla kalmadım hiç hep kaçtım il dışı ailemin yanı yurt dışı bilmem ne amaaaaaaaaaaannn. boğuluyorum şimdi. alanımla ilgili geçici işler var bana uygun öyle bişeye mi girişsem gerçekten geçmez yoksa 2.5 ay.
eşim yapamazsın kaldıramazsın diyor. iş hayatım olmadı hiç.
yapabilir miyim sence?
ya bebekte olsa çalışabileceğimi düşünüyorum çünkü değişiklik olur

selam kızlar nasılsınız?
iş değiştirip eşimin yanına tayin olmak için girdiğim sınavım iyi geçmedi. geçemicem sanırım soruları çözdüm durum kritik. tayin olup gidicek ben bişey yapamıyorum:58:

dua et canım ne olur bilinmez.
hakkında hayırlısı odur belki de

ya bugün ayak bileklerim çok şişşşşşşşşşşş
bakınca ödüm kopuyor bakamıyorum korkudan...
ohfff yhaaa

sınav zor bildiğim kadarıyla allah yardımcn olsn
eğitimime ara verdim.
öğrtmn adayıyım.
evde günlerim boşboş geçiyor. bebeğin şafağını sayıyorum açıkçası hemen burdan çıkmanın şafağı daha ağır basıyor. bunalıyorum. alışık değilim burda yaşamaya. eşim burdaydı 4 yıldır ama ben 1 aydan fazla kalmadım hiç hep kaçtım il dışı ailemin yanı yurt dışı bilmem ne amaaaaaaaaaaannn. boğuluyorum şimdi. alanımla ilgili geçici işler var bana uygun öyle bişeye mi girişsem gerçekten geçmez yoksa 2.5 ay.
eşim yapamazsın kaldıramazsın diyor. iş hayatım olmadı hiç.
yapabilir miyim sence?
ya bebekte olsa çalışabileceğimi düşünüyorum çünkü değişiklik olur

ben bir bayanın her zaman çalışmasından yanayım açıkçası öncelikle eğitimini tamamlamalısın
ama bişeylerle uğraşmak istiyorsan dediğin gibi vakit geçirmek için bir iş bulabilirsin çalışmak kadar güzel birşey yok bir kere tadına vardınmı çalışmanın zaten sende hep istersin çalışmak

o sınav zorluğundan ziyade torpil işi torpilin yoksa biraz zor girersin klavye geçmesine geçerim hızlı yazıyorum çünkü ee yıllardır bankada çalışınca insan ister istemez hızlı yazıyor ama asıl sözlü mülakat torpilin yoksa kaldın ben hiç duymadım torpilsiz giren biri...

ben bir bayanın her zaman çalışmasından yanayım açıkçası öncelikle eğitimini tamamlamalısın
ama bişeylerle uğraşmak istiyorsan dediğin gibi vakit geçirmek için bir iş bulabilirsin çalışmak kadar güzel birşey yok bir kere tadına vardınmı çalışmanın zaten sende hep istersin çalışmak

o sınav zorluğundan ziyade torpil işi torpilin yoksa biraz zor girersin klavye geçmesine geçerim hızlı yazıyorum çünkü ee yıllardır bankada çalışınca insan ister istemez hızlı yazıyor ama asıl sözlü mülakat torpilin yoksa kaldın ben hiç duymadım torpilsiz giren biri...

ooo kesinlikle öyle bi bayan çalışmalı. bazı pasif özgüveni eksik erkekler bunu sindiremiyor ama kızlar kendilerini garanti altına almalı.
allah izin verirse tabii ki bitiricem okulumu, uğrunda herşeyi veririm. beni görmeyeni bende görmem o derece istiyorum okulumu bitirmeyi..
torpil her yerde geçiyor canım maalesef ya...
benim de ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrr:52:

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.nasılsınız bakalım.ben iki gündür sınava gidip geliyorum.baklım sonuçlar nasıl olacak.:89::89:

Back