• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

benim de akşam kocam gelio tamam mııııııııııııııııııııııı.....
ama 6 ya kadar burdayım daha napiim.
girdim girdim yoktunuz bende dudağımı büktüm geri çıktımmm:25:

yok be teyzesi,
gel de çek kulağını..
geçen bi ev davetindeydim. çocuk seslerinden midir nedir pır pır ediodu sürekli dokundu gıdıkladı beni haylaz oğlum.
gecede sabaha kadar kımıl kımıldı 2 gündür 1-2 ye indirdi pırpırları:55::55::55:

oyyyyyy teyzesi yesin onun tekmelemelerini.

karnın büyüdümüü ??

büyüdü. cuma günü dr a gittim kaburgam ağrıyor dedim dr baktı 8. 9. aylarda normaldır dedi....
haaa:37::27: dedim
ama ben 5.5 aylığım dedim
ne :27::27::27: dedi
elinin körü dedim içimden
evet 5.5 aylık dedim
tamam dedi bebeğin büyümesiyle kasılmalar artabilir normaldır dedi:33::33::33:

büyüdü. cuma günü dr a gittim kaburgam ağrıyor dedim dr baktı 8. 9. aylarda normaldır dedi....
haaa:37::27: dedim
ama ben 5.5 aylığım dedim
ne :27::27::27: dedi
elinin körü dedim içimden
evet 5.5 aylık dedim
tamam dedi bebeğin büyümesiyle kasılmalar artabilir normaldır dedi:33::33::33:

hımmm bizim yiğen çabuk büyüyor sabırsız desene :66:

herkes göbişinin resmini koyuyor sende çekte görelim dimi hazalha

koyarım tabii
ama foto mak. virüs bulaşmış geçen bebeğin elbiselerini eklerken pc çöktü sora eşim sana ceza yaptırmıycam dedi 3 gün bekledim size kavuşmak için araya h. sonu da girmişti.
makinamı gösterip sorunu gidereyim hemen eklerim
ama gözlerinize inanamayacaksınız:52::52::52::52:
öyle çok kilo da almadım ama gebelikten önce göbişim vardı her gören soruyordu bebeğin mi var die:27:

koyarım tabii
ama foto mak. virüs bulaşmış geçen bebeğin elbiselerini eklerken pc çöktü sora eşim sana ceza yaptırmıycam dedi 3 gün bekledim size kavuşmak için araya h. sonu da girmişti.
makinamı gösterip sorunu gidereyim hemen eklerim
ama gözlerinize inanamayacaksınız:52::52::52::52:
öyle çok kilo da almadım ama gebelikten önce göbişim vardı her gören soruyordu bebeğin mi var die:27:

benim göbişte erkek bebek göbişi gibiydi.gören erkek diyodu.bide ayağını kaburgamın sol altına dayıyordu çok rahatsız ediyodu.normal doğummu istiyosun yoksa sezeryanmı

benim göbişte erkek bebek göbişi gibiydi.gören erkek diyodu.bide ayağını kaburgamın sol altına dayıyordu çok rahatsız ediyodu.normal doğummu istiyosun yoksa sezeryanmı

canım sol kaburgamın sızısını 2 gün çektim mahfetti beni dumdumdum yapar gibi...
uyuyamadım inan. nefes alamadım yaaa..
normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum en kötüsü de epizyotomi ( dr tarafından vajina kesisi bebek kolay gelsin die)
10 gün içinde iyileşiyormuş ama feci korkuyorum kesikteeeeeeeeeeeeeen:52::52::52:

canım sol kaburgamın sızısını 2 gün çektim mahfetti beni dumdumdum yapar gibi...
normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum en kötüsü de epizyotomi ( dr tarafından vajina kesisi bebek kolay gelsin die)
10 gün içinde iyileşiyormuş ama feci korkuyorum kesikteeeeeeeeeeeeeen:52::52::52:

benim sezeryan olmuştu hem tersti hemde dr riske atmak istemedi kıymetli bebek diye

en iyisi sezeryan yap çık ne ağrı ne sancı ne çekiceksin uyu uyan elinde bebek :52:

en iyisi sezeryan yap çık ne ağrı ne sancı ne çekiceksin uyu uyan elinde bebek :52:

onunda sızısı sonra olur...
hem normali daha sağlıklı ya ama dediğim gibi son ana kadar ne olur bilmiyorum o da bana çekici gelmiyor değil.
ama şimdi sadece korkuyorum
normalde kesi olması çekerim sancıyı ama o kesi yok mu:30:

ben bilemem en kolayı hangisiyse ben onu tercih ederim hiçç çekemem ağrı sancı doğumdan sonra nasılsa bakan olur istersen iki hafta kalkma yataktan eee birazda nazı var tabii :52::52:

ben o sancıyı 2 kez yaşadım bir sene içinde.8 er saat o zaman dedimki iyiki sezeryan olmuşum dedim.

Back