• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

sadece nikah olucak yani ekstra kimse gelmeyecek değil mii ??
eğer öyleyse hoş elbiseler var satende olabilir kumaş da olabilir hafif diz üstü olsun birkaç cm o kadar fazla olmasın :52::52: saçlarına hareketli bir fön veya çok sık olmayan hafif dalgalı olan maşa yaptırabilirsin sık dalgalar hoş olmuyor çok toplanıyor makyajında kıyafetinin rengine göre değişir mesela ne tonlar giymeyi düşünüyorsun :52:

canım nıkaha iki şahit bır onun kardeşi bır benım kardeşim gıdıcez hazıranda dugun var o yuzden nıkaha cagrmadık kımseyı sıyah ya da pembe saten düşünüyorum saçlarımada dalgalı fön ve sade makyaj altınada güzel topuklu bır ayakkabı alıcam böyle düşünuyorum şimdilik cumartesi günü aöf sınavım var cıkınca dogru kadıkoye varmı bıldıgın bır yer :26::26::26::26:

canım nıkaha iki şahit bır onun kardeşi bır benım kardeşim gıdıcez hazıranda dugun var o yuzden nıkaha cagrmadık kımseyı sıyah ya da pembe saten düşünüyorum saçlarımada dalgalı fön ve sade makyaj altınada güzel topuklu bır ayakkabı alıcam böyle düşünuyorum şimdilik cumartesi günü aöf sınavım var cıkınca dogru kadıkoye varmı bıldıgın bır yer :26::26::26::26:

bana kadıköyü değilde cevahiri sorucaksın orası benim yaşam alanımdııııı :52:
ipekyol,roman fabrika onlarda güzel elbiseler oluyor varsa yakınlarında oralara bakabilirsin canım

hazalhanında dedıgı gıbı hamıle olanlar için olandan yap canım ebru şallının kınden yaparsan durum vahım cok agır harekteler var :34:

canım h.sonu spora başlıyorum ama eğitmen eğitmen değil. öylesine biri. ama onu kim takar ben başlarsam neler yapacağımı biliyorum. eğitmen olarak beni istediler ama istemedim ben. şimdi o kadın nedir nasıldır bilmiyorum ama işin eğitimini almadığını biliyorum ben sadece değişiklik olsun 2 farklı insan göreyim hava alırım die gidicem.
yürüyüş yaparım en azından bantta. burda yürüyecek bi yer yooooook
köy bile iidir burdan allahıııııııııııııım:27:

ya neden olacak
yapması gereken bazı görüşmeler var annesini yönlendirmeli ailemle ilgili ama kem küm ediyor çıldırıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

biraz relax ol tatlım benim rahatla herşeyi kafana takma bak bebiş çıktığında valla evde terör estirir haberin olsun :52:

:52::52::52:
babası yetmiyormuş gibi birde onun terörlükleriylemi uğraşıcasssss...
atarım onu sokağa.
valla ölürüm o zaman takatim kalmadı yahhh:50::50:

ah ah babasının yaptıklarını görmezden gelebilsem ama elimde değil :27::27::27:
keşke bana kahveye gelebilsen ne iyi olurdu dimi:37::37::37:
karşılıklı dırdır yapardık..:68::68::68:
nasıl geçiyor zamanın?
derse devammı
aramı verdin

ah ah babasının yaptıklarını görmezden gelebilsem ama elimde değil :27::27::27:
keşke bana kahveye gelebilsen ne iyi olurdu dimi:37::37::37:
karşılıklı dırdır yapardık..:68::68::68:
nasıl geçiyor zamanın?
derse devammı
aramı verdin

kızz valla ne güzel olurdu ama ben başka içicek bişey alsam kahveyle pek aram yokdaaa :52:
derse bu ara hiç başlayamıyorum ki ara verimm hiç içimden çalışmak gelmiyor tam tarihide belli olmadı sınavınnn açıklanmadı daha o yüzden moda giremiyorum canımmm

bende bayılmıyorum kahveye
kahve bahane maksat kandırmak seni gelmen için. ok başka şey al gel ama çok uzaksın yhaff!!!
sınav tarihinin belli olmaması daha da gevşetiyor seni....
ben bebek şekerlerine bakıyorum sepetli olanlardan ama beğenemedim bir türlü

bende bayılmıyorum kahveye
kahve bahane maksat kandırmak seni gelmen için. ok başka şey al gel ama çok uzaksın yhaff!!!
sınav tarihinin belli olmaması daha da gevşetiyor seni....
ben bebek şekerlerine bakıyorum sepetli olanlardan ama beğenemedim bir türlü

evet çok uzağız azcık bu tarafa doğru gelseydin :52::52:
şimdiden bakmak lazım bebek şekerlerine tabii maviş maviş :52:

Back