- Konu Sahibi gulserennn
:111:saçını başını yolalım onun nasıl yazmaz bize özlüyor
merak ediyoruz arkadaşımızııı:84:
merak ediyoruz arkadaşımızııı:84:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet çok uzağız azcık bu tarafa doğru gelseydin
şimdiden bakmak lazım bebek şekerlerine tabii maviş maviş
sağolun kızlar merak edilmek güzelmiş.yaaa ders çalışıyorum bazen geliyorum şöyle bir bakıyorum yazdıklarınıza.bu hafta sonu sınavvv var.böööö geldi sıkıldım artık benden geçmiş ders çalışmak.dikey geçiş yaptığıma biraz pişman oldum.başlarda hamilelik vardı 3 ay yattım tam düzeldim ders çalışayım derken düşük ondan sonra kendime gelene kadar geçti 1ay şimdide yetiştiremedim tek tekrarla gireceğim.yani kızlar stresteyim.sanki aklımda hiç bir şey yokmuş gibi.hepinizi öpüyorum
kızlar günaydın
sınavı olan arkadaslara başarılar dılerım ayyy benım hafta sonu aö sınavlarım var
gulserencim umarım eşinin istediği yer degıl senın ıstedıgın bı yere düşersiniz
sağol yasemin
başarılar canım allah yardımcın olsun
rahat olll
hiç öyle heyecanlanma sana bi soru sorulacak o an heyecanlanırsın sonrasında bişey hissetmiyorsun. polismiydi kociş adayın_?
benim çıldırmış kocam antep istiyor bu konuda çıldırdığımı biliyorsun. bu sabah gözümü açtığımda su geldi gözümün önüne çok özledim denizi ben yhaffff..
siz nereleri düşünürsünüz canım?
inş antep gelmez biziki ilk 2 tercih antep hatta başbakanlıktan adam koydu devreye yhaaaaaaa
inş gelmez die dua ediyorum 3. tercih mersindi 4 antalya en azından mersin gelsin onada razıyım dua et nooolurrrr...
bebek şekerlerini beğenemedim ama sepetliler fena durmuyor ve bende onlardan düşünürüm kısmetse maviş maviş
Eki Görüntüle 169949 mesela bu nasıl teyzoşu ?
kızlar günaydın
sınavı olan arkadaslara başarılar dılerım ayyy benım hafta sonu aö sınavlarım var
gulserencim umarım eşinin istediği yer degıl senın ıstedıgın bı yere düşersiniz
sağolun kızlar merak edilmek güzelmiş.yaaa ders çalışıyorum bazen geliyorum şöyle bir bakıyorum yazdıklarınıza.bu hafta sonu sınavvv var.böööö geldi sıkıldım artık benden geçmiş ders çalışmak.dikey geçiş yaptığıma biraz pişman oldum.başlarda hamilelik vardı 3 ay yattım tam düzeldim ders çalışayım derken düşük ondan sonra kendime gelene kadar geçti 1ay şimdide yetiştiremedim tek tekrarla gireceğim.yani kızlar stresteyim.sanki aklımda hiç bir şey yokmuş gibi.hepinizi öpüyorum
tünaydın tatlım nasılsın ??
iyiyianıl sen nasılsın
tünaydın hepinize
harika valla bayıldım çok şeker
inşallah istediğin yer gelir denizli bir yer niye antep istiyor illa
batıya kaysaydınız biraz yahuuu şöyle istanbul falan
tünaydın tatlım
hoşgldn
yha ben bayılıyorum denize, bunu burda anladım.
ben izmirde yaşıyordum zaten oraliiim yane.
eşim de orda görev yaptı ama o pek sıcak bakmıyor
o lanet yer ailesine yakın da ondan canım neden olacak ki...
ama rabbime yalvarıyorum inş orası gelmez...
son tercihleri gelir inş.. sırasıyla 3. mersin 4 antalya 5 denizli. ve ...
canım bana kalsa ben de izmir derim ama eşim istemiyor. inş canım allah sesini duysun gelmesin o kurak yerler.
ne güzel sen kesin istanbulu yazdır olmadı yakın tenha rahat illeri en azından çıkar çıkar gidersin.
günün nasıl geçiyor? uğraştığın bişey var mı ders dışında?
selam kızlar nasılsınız?
iş değiştirip eşimin yanına tayin olmak için girdiğim sınavım iyi geçmedi. geçemicem sanırım soruları çözdüm durum kritik. tayin olup gidicek ben bişey yapamıyorum