• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

iyi akşamlar canım nasılsın.bebiş nasıl.aldıkların çok tatlı.:nazar:

iyi akşamlar canım bebek iyiyidi son kontrolümüzde.
beğendiğine sevindim.
iremsu nasıl? dersleri naptın?
havalar güzel gidiyordur orda çıkarıyorsundur prensesi?
ben o kadar bunaldım ki burda anlatamam. eşim gündüzde ve bi yere çıkamıyorum çatladım. deniz kapımın önündeyken düştüğüm yere bak yhaaa allahtan revamı bu bana. inan dere baraj göl bile olsa razıyım suyu çok özledim ben...
birde eşim antep diyoo çıldırıcam.
ama ben bi emekli olayım o gelmese de ben birikim yapıp ayvalık, sarımsaklı ya da foçada falan bi yazlık alıp kaçıcam allahın izniyle. yaşanmıyor kurak yerde, deniz havası gibi yok:50:

neden canım ne oldu hayırdır ??

bu arada dün hastaydın bugün nasıl oldun ??

düne göre gayet iyiyim canım sagol sen nasılsın bu arada msn ye gıremıyorum hıc iş yerınde yazısmalarım kayıt edılıyor acmıyorum bende :69:

ya arkadasım dıyosun cok yakınsın seni halını hatırını sormak ıcın degıl işi düştüğünde işini gördürmek için arıyolar sabah sabah ıkı tanesı sınırımı bozduuuu gıcık ettıler benı demekkı baya bırıktırmısım sınırımı patladım en soununda bugun söyledıkten sonra içim rahatlıycaagına dahada sıkıldım :52::52::52:

neden olacak dünyanın çivisi çıkmış utanma ar edep allah korkusu kalmamış herkes gününü yaşıyor kimse kimsenin umrunda değil.
sana ne oldu arkadaşım?

aynen oyle olmuş herkes bır acayıp herkes benım işim görülsün başkasından banane derdıne düşmüş Allah akıl fikir versin hepsine Allah bundan sonra ıyılerle karsılastırsın

:47::47: gözümde şuan böyle gözüküyolar sabah abah ya offff :84:

düne göre gayet iyiyim canım sagol sen nasılsın bu arada msn ye gıremıyorum hıc iş yerınde yazısmalarım kayıt edılıyor acmıyorum bende :69:

ya arkadasım dıyosun cok yakınsın seni halını hatırını sormak ıcın degıl işi düştüğünde işini gördürmek için arıyolar sabah sabah ıkı tanesı sınırımı bozduuuu gıcık ettıler benı demekkı baya bırıktırmısım sınırımı patladım en soununda bugun söyledıkten sonra içim rahatlıycaagına dahada sıkıldım :52::52::52:

öyle oluyorlar canım benim vardı benimde öyle bir iki arkadaşım hemen çıkarttım hayatımdan ben tahammülsüz bir insanım yanlışlarını gördümmü affetmem hele böyle stresli zamanlarında hareketleri sana daha çok batar yardımcı oluyormuş gibi görünürler ama hiç yardımcı olmazlar insanı sinir ederler bende iyim valla bende bugün niyeyse içimde bir mutluluk var içim kıpır kıpır ama sizde üzülmeyinm ben sizi neşelendiririm bende msne fazla giremiyorum canım bazen zaten girmek istediğimde açmıyor bişeyler oluyor bende girmiyorum :52:

hazalha hazırlıklar son surat devam edıyor pazartesi günü nıkahım var bana elbıse konusunda yardımcı olun kızlar tecrubelerınızden faydalandırın benı :9::9::9::9::9:

ne gıymelıyım sacımı nasıl yapmalıyım makyajım offff bir suru iş

ebru şallıyı bende sevmıyorum canım baskasınınkını yapsın bencede cok agır harketlerı o kadının :52:

hazalha hazırlıklar son surat devam edıyor pazartesi günü nıkahım var bana elbıse konusunda yardımcı olun kızlar tecrubelerınızden faydalandırın benı :9::9::9::9::9:

ne gıymelıyım sacımı nasıl yapmalıyım makyajım offff bir suru iş

ebru şallıyı bende sevmıyorum canım baskasınınkını yapsın bencede cok agır harketlerı o kadının :52:

sadece nikah olucak yani ekstra kimse gelmeyecek değil mii ??
eğer öyleyse hoş elbiseler var satende olabilir kumaş da olabilir hafif diz üstü olsun birkaç cm o kadar fazla olmasın :52::52: saçlarına hareketli bir fön veya çok sık olmayan hafif dalgalı olan maşa yaptırabilirsin sık dalgalar hoş olmuyor çok toplanıyor makyajında kıyafetinin rengine göre değişir mesela ne tonlar giymeyi düşünüyorsun :52:

Back