- Konu Sahibi gulserennn
-
sadece nikah olucak yani ekstra kimse gelmeyecek değil mii ??
eğer öyleyse hoş elbiseler var satende olabilir kumaş da olabilir hafif diz üstü olsun birkaç cm o kadar fazla olmasınsaçlarına hareketli bir fön veya çok sık olmayan hafif dalgalı olan maşa yaptırabilirsin sık dalgalar hoş olmuyor çok toplanıyor makyajında kıyafetinin rengine göre değişir mesela ne tonlar giymeyi düşünüyorsun
canım nıkaha iki şahit bır onun kardeşi bır benım kardeşim gıdıcez hazıranda dugun var o yuzden nıkaha cagrmadık kımseyı sıyah ya da pembe saten düşünüyorum saçlarımada dalgalı fön ve sade makyaj altınada güzel topuklu bır ayakkabı alıcam böyle düşünuyorum şimdilik cumartesi günü aöf sınavım var cıkınca dogru kadıkoye varmı bıldıgın bır yer :26::26::26::26:
canım vaktım olsa gıderım aslında ama neyse babamdan arabayı alabılırsem orayada bakarım yoksa sınav cıkısı zor olur benım ıcın
dediğim mağazalar kadıköydede vardır mutlaka canım oralara bakabilirsin
kuzummm sen uyuyamıyormusun ahhhh kıyamam bebeiş uyutmuyor mu senii
spor yap sende hamile platesi falan iyi geliyor diyorlar
canım bebeğin verdiği devede kulak babasına göre.
allahım babası beni delirtiyor. kafasını kırcam :84::84::84::84::84:
canım bebeğin verdiği devede kulak babasına göre.
Allahım babası beni delirtiyor. Kafasını kırcam :84::84::84::84::84:
hazalhanında dedıgı gıbı hamıle olanlar için olandan yap canım ebru şallının kınden yaparsan durum vahım cok agır harekteler var
bakıcam canım link attıgın yere uye olucam bırazdan bakıyım fıkrımı soylerım özelden 15 dakka ya takıldım gene off
nedennnnnn
ya neden olacak
yapması gereken bazı görüşmeler var annesini yönlendirmeli ailemle ilgili ama kem küm ediyor çıldırıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ah ah babasının yaptıklarını görmezden gelebilsem ama elimde değil
keşke bana kahveye gelebilsen ne iyi olurdu dimi
karşılıklı dırdır yapardık..
nasıl geçiyor zamanın?
derse devammı
aramı verdin
bende bayılmıyorum kahveye
kahve bahane maksat kandırmak seni gelmen için. ok başka şey al gel ama çok uzaksın yhaff!!!
sınav tarihinin belli olmaması daha da gevşetiyor seni....
ben bebek şekerlerine bakıyorum sepetli olanlardan ama beğenemedim bir türlü
ayşeiremsu nerde yaaaa:120: :120: :120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?