- Konu Sahibi gulserennn
-
inş canım düzelir ama burnu sürtsün biraz
hazalcım hala bozuk valla moralim öğlen arası falan arar diyorum ama hala aramadı etmedi. vurdumduymaz davranmayı tercih ediyor. biliyo hatalı ama benim alttan almayacağımın da farkında. öğrenicek koca olmayı, başka yolu yok.
tercih listemiz her telden çalıyor ağrı, erzurum, diyarbakır... ama gönlüm maraştan yana. Yinede gitmeme gibi bir ihtimalde var belki göndermezler...
Sen nerdesin canım şark düşünüyormusunuz?
neden bukadar doğuyu soğuk yerleri yazdınız.memleketemi yakın....................
canım bizde istanbuldayız ne taraftasınız siz
canım nasıl oldun moralin bozuktu
tercih listemiz her telden çalıyor ağrı, erzurum, diyarbakır... ama gönlüm maraştan yana. Yinede gitmeme gibi bir ihtimalde var belki göndermezler...
biz zaten şarktayız canım bu sene geldik karstayız
canım nasılsın görüşemiyoruz.bidenk getiremedim size......................
şimdilik avrupa yakasındayız bakalım yaz rüzgarı doğunun neresine savuracak bizi sin nereyi yazdınızz.
canım bebeğin nasıl.aranız iyimi .gerçi şimdi daha çok küçük pek sesi çıkmaz sen onu kırkı çıkınca gör...........
maşallah canım bebişine bu sene erkek yılımı nee hepimiz erkek bebiş bekliyoruz gerçi benim bugün 1 hafta oldu doğum yapalıda rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin güzelim
slm biz maraşın ilçesindeyiz 4 yıl oldu şark bitiyor hayırlısıyla, 3 ay sonra ayrılıyoruz burdan.
maraşın ilçeleri özellikle çok rahat şiddetle tavsiye ederim ama biz gençlere göre kesinlikle değil. çoooook sıkıcı..... ama merkeze yoğunlaşın daha iyi olur iş koşulları da fena değil. hakkınızda hayırlısı
günaydın kızlar
yetmedi mi yata yata adana karpuzuna döndünüz, hala kimsecikler gelmedi
kızlar hepınıze gunaydın
25 hazıran cumartesı gunu düğünüm var yuppiiiiiiiiiiiiiii
selam kızlar, hepinize hayırlı cumalar
hayırlı olsuın canım tarih belli oldu sonunda demek ee az kaldı valla sen hazırlıkları halletmeye bak biran önce
slm canım nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?