Polis-Asker Eşleri Tanışma

burdan cevap yazıyorum canım 10 dk engeline bende takıldım sen kimi ne yapıcaksın boşver başkalarını gelinliği giyicek olan sensin senin istediğin önemli o güzel bence altını mesela daha farklı yaptırıp kullanabilirsin biraz az daha kabarık mesela çok değil ama artık çok kabarık gelinliklerin modası kalktı sen kendi istediğine göre yaptır bence

söylediğin her şey çok doğru ama şuan ınsanların önerilerine kulak kabartmadan duramıyorum offf çok kararsızım ama en son model tam hayalımdekı gelınlık

günaydınnn

ben istanbulda yaşıyorum bu sene şarka gitmeyi planlıyoruz... 2 yıllık evliyim bebiş şimdiye kadar düşünmedim ama artık düşünmeye başladık...

günaydın kızlar, nasılsınız ?

günaydın canım bu gün içimde bir mutluluk var sebepsiz inşallah gün boyu devam eder sen nasılsın napıyosun? ( aslında işler bir kaş haftadır yoğundu bu gün biraz daha sakn ondan bu mutluluk )

günaydın canım bu gün içimde bir mutluluk var sebepsiz inşallah gün boyu devam eder sen nasılsın napıyosun? ( aslında işler bir kaş haftadır yoğundu bu gün biraz daha sakn ondan bu mutluluk )

iyim canım sağol napıyım ben de çalışmaya çalışıyorum hiç çalışasım yok ama

iş yerindeyim saol canım iş güç işte, ama kafam eşime bozuk hiç bişey yapasım yok

ah canım bir kaç gün önce ben de eşime bozuktum o psikolojiyi çok iyi bilirim insan kendini bile çekemezken bide çalışıyor milletle uğraşıyor zor inşallah en kısa zamanda düzelir aranız..

ah canım bir kaç gün önce ben de eşime bozuktum o psikolojiyi çok iyi bilirim insan kendini bile çekemezken bide çalışıyor milletle uğraşıyor zor inşallah en kısa zamanda düzelir aranız..

inş canım düzelir ama burnu sürtsün biraz

canım nasıl oldun moralin bozuktu

hazalcım hala bozuk valla moralim öğlen arası falan arar diyorum ama hala aramadı etmedi. vurdumduymaz davranmayı tercih ediyor. biliyo hatalı ama benim alttan almayacağımın da farkında. öğrenicek koca olmayı, başka yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…