- Konu Sahibi gulserennn
-
herkese günaydın
iyiyiz.
burdan cevap yazıyorum canım 10 dk engeline bende takıldım sen kimi ne yapıcaksın boşver başkalarını gelinliği giyicek olan sensin senin istediğin önemli o güzel bence altını mesela daha farklı yaptırıp kullanabilirsin biraz az daha kabarık mesela çok değil ama artık çok kabarık gelinliklerin modası kalktı sen kendi istediğine göre yaptır bence
günaydın kızlar, nasılsınız ?
günaydın canım bu gün içimde bir mutluluk var sebepsiz inşallah gün boyu devam eder sen nasılsın napıyosun? ( aslında işler bir kaş haftadır yoğundu bu gün biraz daha sakn ondan bu mutluluk )
iyim canım sağol napıyım ben de çalışmaya çalışıyorum hiç çalışasım yok ama
söylediğin her şey çok doğru ama şuan ınsanların önerilerine kulak kabartmadan duramıyorum offf çok kararsızım ama en son model tam hayalımdekı gelınlık[/QUOTE
herkese selamlarrrrr
canım benim sende bendensin kararsızım gelinlik seçemiyorum seçiyorum herkes bişi diyor dedikleri mantıklı geliyor böle çaresiz kös kös kalakaldım:44::44::44: bu hafta sonu değilde öbür ahfta sonu çıkıp doya doya gezecem kararımı verecem ve sadece ablamla gideyim diyorum ne kadar az kişi görürse o kadar rahat olur diye düşünüyorum
ne çalışıyosun? Allah kolaylık versin.
iş yerindeyim saol canım iş güç işte, ama kafam eşime bozuk hiç bişey yapasım yok
günaydınnn
hoşgeldin canım şarkta nereleri istiyorsunuz ?
iş yerindeyim saol canım iş güç işte, ama kafam eşime bozuk hiç bişey yapasım yok
günaydınnn
hoşgeldin canım şarkta nereleri istiyorsunuz ?
tercih listemiz her telden çalıyor ağrı, erzurum, diyarbakır... ama gönlüm maraştan yana. Yinede gitmeme gibi bir ihtimalde var belki göndermezler...
Sen nerdesin canım şark düşünüyormusunuz?
hoşgeldin canım
günaydınnn
ben istanbulda yaşıyorum bu sene şarka gitmeyi planlıyoruz... 2 yıllık evliyim bebiş şimdiye kadar düşünmedim ama artık düşünmeye başladık...
canım bizde istanbuldayız ne taraftasınız siz
ah canım bir kaç gün önce ben de eşime bozuktum o psikolojiyi çok iyi bilirim insan kendini bile çekemezken bide çalışıyor milletle uğraşıyor zor inşallah en kısa zamanda düzelir aranız..
canım nasıl oldun moralin bozuktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?