• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

inş canım düzelir ama burnu sürtsün biraz

hazalcım hala bozuk valla moralim öğlen arası falan arar diyorum ama hala aramadı etmedi. vurdumduymaz davranmayı tercih ediyor. biliyo hatalı ama benim alttan almayacağımın da farkında. öğrenicek koca olmayı, başka yolu yok.:63:

canım haklısın hemen affetme bırak biraz burnu sürtsün.hep bizmi alttan alacağız...........:34:

hazalcım hala bozuk valla moralim öğlen arası falan arar diyorum ama hala aramadı etmedi. vurdumduymaz davranmayı tercih ediyor. biliyo hatalı ama benim alttan almayacağımın da farkında. öğrenicek koca olmayı, başka yolu yok.:63:[/QUOTE]

öğretirsin canım sen ya öğrencek ya öğrencek başka yolu yok :52:

maşallah canım bebişine bu sene erkek yılımı nee hepimiz erkek bebiş bekliyoruz gerçi benim bugün 1 hafta oldu doğum yapalıda rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin güzelim

sağol canım
darısı başıma hayırlısıyla kurtulsam..
ben erkek bebeklere bayılıyorum kendimi bildim bileli ilk çocuğum erkek olsun istedim, eşimde seviyor erkek bebekleri o da istedi rabbime şükürler olsun. hayırlı bi evlat olması tek gayem.
allah seninkini de bağışlasın çok hayırlı olsun sen kurtuldun ne güzel doğumun nasıl oldu? sen hangi ildesin?

tercih listemiz her telden çalıyor ağrı, erzurum, diyarbakır... ama gönlüm maraştan yana. Yinede gitmeme gibi bir ihtimalde var belki göndermezler...

Sen nerdesin canım şark düşünüyormusunuz?

slm biz maraşın ilçesindeyiz 4 yıl oldu şark bitiyor hayırlısıyla, 3 ay sonra ayrılıyoruz burdan.
maraşın ilçeleri özellikle çok rahat şiddetle tavsiye ederim ama biz gençlere göre kesinlikle değil. çoooook sıkıcı..... ama merkeze yoğunlaşın daha iyi olur iş koşulları da fena değil. hakkınızda hayırlısı

hayırlı olsuın canım tarih belli oldu sonunda demek ee az kaldı valla sen hazırlıkları halletmeye bak biran önce

ewet ya benim salon bulma umudum yoktu azıran için canım birden şok oldum duyunca ay nasıl yetiştircem ben her şeyı heycan yaptım pazartesı gunu de nıkah için gün alcaz ayyyy fenalardayım :(

heycanlanınca türkçemde bozuluyor heheh :69::69:

slm canım nasılsın ?

selam canım,iyi olmaya çalışıyorum napıyım. sen nasılsın? yarın bi iş sınavına gireceğim, tayini olabilen bi iş.yazılıyı geçer miyim bilmiorum çalışamadmı hiç.hele bu hafta eşimin canımı sıkması dolayısıyla hiç çalışamadım.sen neler yapıosun

Back