Polis-Asker Eşleri Tanışma

sınavında bol şanslar umarım kazanırsın

nikahı öncemi yapmayı düşünüyorsunuz yoksa salon tuttuğunuz yerdemi olucak sen ilk önce gelinliği hallet diğerleri bir şekilde halloluyor

canım herşeyi sil kafandan sınava öyle gir ben eminim bu azimle yaparsın sen inşallah olur istediğin gibi dualarım seninle... bende iyim bugünü evde kendimi pineklemeye ayırdım bu hafta çok yorulmuştum bugün dinlenicem valla elimi bi hiçbişeye sürmicem

nikahı öncemi yapmayı düşünüyorsunuz yoksa salon tuttuğunuz yerdemi olucak sen ilk önce gelinliği hallet diğerleri bir şekilde halloluyor

nikahı önce yapıcaz canım nıan ayında yer bulabılırsek yapıcaz hemencik ewlenmemız lazım

ewet gelınlık en zor olanı sanırsam bakalım napcam

boşver hiç bir iş yapma bende iş yerındeyım canım cok sıkılıyor ya offff

en stresli dönemler çalışıncada zor oluyor kafan hep işlerde nasıl yapılcak nasıl olucak falan
bence işlerini bir listele ona göre yap öncelikle alınması gerekenleri sırala en azından gözden kaçan stresten unuttuğun bişey olmaz

sınavında bol şanslar umarım kazanırsın

sağolun kızlar inş kazanırım. bilmiyorum hayırlısı artık hakkımzda.

idaree ediyoruz.sınav yaklaştı bizimki evdeyken ders çalışıyorum oooffffffffff ya çalışıyorum ama aklımda hiç birşey yokmuş gibi bakalım nasıl olacak.sen nasılsın dersler nasıl gidiyo

bu hafta derslerden firar ettim hiç çalışmadım valla inşallah yaparsın yaaa

günaydınnn kıslaarrrrr....

Gülserennn ;

canım aslına bakarsan benim gönlüm maraştan yana dediğin gibi ilçeler biraz daha sessiz sakin sıkıcı oluyo hareketi seven insanlar için ama bir yerdede seçme şansımız yok nereye gönderirlerse mecvbur oraya gitcez artık...

İkiz81 ;

canım seçim yaparken seçilecek şehirler arasından kötünün iyisini seçtik bir nevi. Soğuk iklimler ama şırnaktan hakkariden iyi...

yaseminnn1987;

canım şimdiden kutlarım seni, inşallah her şey gönlünce olur her şey içine siner sonuçta insanın ömründe bir defa yaşayacağı bir mutluluk...

inşallah ağrısız acısız kurtulursun .tabiki en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları.normal doğum yaptım ben acısını çektim ama şimdi rahatım çok şükür biz istanbuldayız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…