- Konu Sahibi gulserennn
selam kızlar, hepinize hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalar olsun inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar, hepinize hayırlı cumalar
selam canım,iyi olmaya çalışıyorum napıyım. sen nasılsın? yarın bi iş sınavına gireceğim, tayini olabilen bi iş.yazılıyı geçer miyim bilmiorum çalışamadmı hiç.hele bu hafta eşimin canımı sıkması dolayısıyla hiç çalışamadım.sen neler yapıosun
ewet ya benim salon bulma umudum yoktu azıran için canım birden şok oldum duyunca ay nasıl yetiştircem ben her şeyı heycan yaptım pazartesı gunu de nıkah için gün alcaz ayyyy fenalardayım
heycanlanınca türkçemde bozuluyor heheh
selam canım,iyi olmaya çalışıyorum napıyım. sen nasılsın? yarın bi iş sınavına gireceğim, tayini olabilen bi iş.yazılıyı geçer miyim bilmiorum çalışamadmı hiç.hele bu hafta eşimin canımı sıkması dolayısıyla hiç çalışamadım.sen neler yapıosun
nikahı öncemi yapmayı düşünüyorsunuz yoksa salon tuttuğunuz yerdemi olucak sen ilk önce gelinliği hallet diğerleri bir şekilde halloluyor
nikahı önce yapıcaz canım nıan ayında yer bulabılırsek yapıcaz hemencik ewlenmemız lazım
ewet gelınlık en zor olanı sanırsam bakalım napcam
boşver hiç bir iş yapma bende iş yerındeyım canım cok sıkılıyor ya offff
sınavında bol şanslar umarım kazanırsın
canım herşeyi sil kafandan sınava öyle gir ben eminim bu azimle yaparsın sen inşallah olur istediğin gibi dualarım seninle... bende iyim bugünü evde kendimi pineklemeye ayırdım bu hafta çok yorulmuştum bugün dinlenicem valla elimi bi hiçbişeye sürmicem
selam kızlar..........nasılsınız.....................
iyi akşamlar:92::92::92::92:iyiyiz sen nasılsın
selam kızlar..........nasılsınız.....................
iyiyim canım................
iyi akşamlar:92::92::92::92:iyiyiz sen nasılsın
sen nasılsın canımmm
idaree ediyoruz.sınav yaklaştı bizimki evdeyken ders çalışıyorum oooffffffffff ya çalışıyorum ama aklımda hiç birşey yokmuş gibi bakalım nasıl olacak.sen nasılsın dersler nasıl gidiyo
sen nerdesin bakim kaçak kaç gündür yoktun
iyiz canım sen nasılsın ?
bir türlü yakalayamıyorum.............
sağol canım
darısı başıma hayırlısıyla kurtulsam..
ben erkek bebeklere bayılıyorum kendimi bildim bileli ilk çocuğum erkek olsun istedim, eşimde seviyor erkek bebekleri o da istedi rabbime şükürler olsun. hayırlı bi evlat olması tek gayem.
allah seninkini de bağışlasın çok hayırlı olsun sen kurtuldun ne güzel doğumun nasıl oldu? sen hangi ildesin?