Polis-Asker Eşleri Tanışma

he yaa
dün arkadaşlarıla görüştük akşamda yemeğe gittik dışarı.
gezdik alışveriş yaptık.
ilçede olduğumuz için oğluma bişeyler alamadım.
haftaya il merkezine gidip alıcam oğlumun cicilerini.
canım ben geceleri çok rahatsız oluyorum yahhh

belin falanmı ağrıyo baraclarının arasına küçük yastık koy. hemçok güzel hemde zor ama için değer.

belim ağryor, karnım ağrıyor dün yemekten sonra alışveriş merkezine girdi eşim arkadaşıyla oyun oynadı biz kızlarda cafede oturup sohbet ettik
herşey güzeldi derken eve geldiğimde ayaklar bacaklar pufuduk pufuduk şişmişti.
gecede huzursuz oldum uyan allah uyan uyuyamadım söle ağız tadıyla
minik minik yastıklarım var onları koyuyorum uyuyorum uyandığımda kaymış oluyor bacaklarımın arasından

canım yorulmuşsundur.ondan rahatsız olmuşsundur.

belin falanmı ağrıyo baraclarının arasına küçük yastık koy. hemçok güzel hemde zor ama için değer.

sorma!
arabada eve gelene kadar nasıl süzülüyorum nasıl uykum vardı anlatamam. dönüşte eve çıkıp sphbete devam edecektik ama mümkün değildi
ayrıldık.
eve geldiğimde 1 saate kalmadan
uyumuşum. iremsu napıyor?

selamlar kızlar :92::92:

sevgili seni hatırladım bursadaydın galiba yeni evlenmiştin eşinde okula gitmişti yalnız kalmıştın nasıl geçicek günler deyip duruyodun
bak nasıl geçmiş

evet tatlım, o geçti şimdide yanına gitmek için gün sayıyorum:)
benimde ömrüm saymakla geçecek galiba

merhaba kızlar, Bursadada hava karanlık ve sıkıcı. Zamanda çabuk geçmiyor, akşam olsada uyusak :)

sen git sabahtan beri kocanla aşk yap, sabahtan beri senin yolunu gözliim, sora bizi kimle aldatıosun de... ayıp beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…